If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Умни и красиви трудно ще намериш, те са свръх бонус от природата, тя е доста стисната в това отношение. Затова и не са в класацията на Селена. Ако е умна, ще трябва да си въобразиш, че е красива. Ако е красива, ще трябва да си въобразиш, че е умна. Така, че всичко е плод на перцепция. Ако природата е по-щадяща към теб, няма да те мъчи да проявяваш голямо въображение. Животът е преживяване и ти избираш как да категоризираш обектите и субектите в него. Питай Селена дали е и убава, и умна.
Е това се подразбира,че е умна и красива Да не мислиш, че се слага в категорията на описаните от нея?
да та светна манекенките са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМПЛЕКСАРКИ. И ги харесвах докат бяха естествени - 2000г. Кат почнаха да се нацицват, наджукват и нашарват кат зебри в добрия случай или крокодили в по лошия ГРАМ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ.
И в секса са под средното ниво - на такива дървета съм попадал.
т.н. от теб сексуални жени ги знае целия квартал. Красиви са ама не са поддържани щот нямат време да се пооправят от секс, камо ли да се разкрасяват. Ама такава не я ли оправяш по 3 пъти на ден я губиш. Аз макс 2 месеца съм издържал и то само веднъж, иначе по 1 седмица и туто финито
Ако я оправяш по 3 пъти е нищо. Трябва да я оправяш и нощно време, когато ставаш заради простатата.
От мен да мине ще ти разкажа това онова. Знаеш, че не обичам да слагам всички жени в един кюп.
Коя е жената? Каква е жената - това ти предопределя и поведението ѝ.
Има глупави жени. При тях сваля мъжът. Те обикновено се превръщат в добри безлични слугини без собствена индивидуалност. Мъжете им изневеряват, докато те им сервират ракийката и салатката. Ако нацелят пияница без агресивно пиянство и двамата са щастливи.
Има сексуални но посредствени жени средна хубост като визия - при тях е чрез провокативно облекло и преки аванси. Тук спада категорията, която изпуска предмети и после се надупва, за да ги вдигне. Клише, но си работи.
Има умни, но грозни жени. Опасен подвид - мъжът се гони агресивно до пълна победа и се брани с нокти и зъби от другите жени. Подтип сива мишка са особено опасни манипулаторки. Тук важи клишето, че са добри в секса, защото смятат ме всеки път им е за последно.
Манекенки - търсят строго опредена категория мъже - простаци / мутри с пари. Как свалят те мъжете, които после ги третират като парцали питай Ботьо - той има богати мемоари.
Да продължавам ли?
да та светна манекенките са НАЙ-ГОЛЕМИТЕ КОМПЛЕКСАРКИ. И ги харесвах докат бяха естествени - 2000г. Кат почнаха да се нацицват, наджукват и нашарват кат зебри в добрия случай или крокодили в по лошия ГРАМ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ.
И в секса са под средното ниво - на такива дървета съм попадал.
т.н. от теб сексуални жени ги знае целия квартал. Красиви са ама не са поддържани щот нямат време да се пооправят от секс, камо ли да се разкрасяват. Ама такава не я ли оправяш по 3 пъти на ден я губиш. Аз макс 2 месеца съм издържал и то само веднъж, иначе по 1 седмица и туто финито
Продължавай .Разкажи защо умните ,красиви и професионално реализирани жени остават сами или се развеждат по-често от останалите.
И какво означава "безлични домакини".Жена,която не е домакиня никога не бих я взел за съпруга, камо ли да ми роди деца.
Умни и красиви трудно ще намериш, те са свръх бонус от природата, тя е доста стисната в това отношение. Затова и не са в класацията на Селена. Ако е умна, ще трябва да си въобразиш, че е красива. Ако е красива, ще трябва да си въобразиш, че е умна. Така, че всичко е плод на перцепция. Ако природата е по-щадяща към теб, няма да те мъчи да проявяваш голямо въображение. Животът е преживяване и ти избираш как да категоризираш обектите и субектите в него. Питай Селена дали е и убава, и умна.
От мен да мине ще ти разкажа това онова. Знаеш, че не обичам да слагам всички жени в един кюп.
Има глупави жени. При тях сваля мъжът. Те обикновено се превръщат в добри безлични слугини без собствена индивидуалност. Мъжете им изневеряват, докато те им сервират ракийката и салатката. Ако нацелят пияница без агресивно пиянство и двамата са щастливи.
Има сексуални но посредствени жени средна хубост като визия - при тях е чрез провокативно облекло и преки аванси. Тук спада категорията, която изпуска предмети и после се надупва, за да ги вдигне. Клише, но си работи.
Има умни, но грозни жени. Опасен подвид - мъжът се гони агресивно до пълна победа и се брани с нокти и зъби от другите жени. Подтип сива мишка са особено опасни манипулаторки. Тук важи клишето, че са добри в секса, защото смятат ме всеки път им е за последно.
Манекенки - търсят строго опредена категория мъже - простаци / мутри с пари. Как свалят те мъжете, които после ги третират като парцали питай Ботьо - той има богати мемоари.
Да продължавам ли?
Сигурно умишлено пропусна един вид жени - умни и красиви жени,
за да ме предизвикаш да ти се изповядам за моята половинка
Няма да го направя тук, а в някое кафе в Испания или Франция
Темата е такава. Даваме акъл на Евго как да сваля жени.
Евго все още не е разбрал, ИЛИ НЕ ИСКА ДА РАЗБЕРЕ, че фитнес-манЯците (от мъжки пол) са безинтересни, ДОРИ ЗА МЪЖЕТЕ, КОИТО ЖИВЕЯТ В 21-ВИ ВЕК!
Освен това е интересно неговото тълкуване за настоящия, 21-ви (нов) век.
Щом векът е нов, някои групи от хора (според Евго) имаЛИ пълното право да опитват нетрадиционни отношения и практики за секс между еднополови индивиди.
Това е според Евго! Баща му вече е имал данните за това, в каква посока се е запътило "момчето"... Тати не е бил съгласен, но какво е можел да направи? Да завещае имотите (ЗА МИЛИОНИ!) на някой ВУЗ или църква (?) събирани толкова време... Но тати е оставил ВСИЧКО на децата... , които сега пък го плюят...
Евгича - "инвеститор" го дава..., с останалите му имоти от тати... и една хубава дума не казва за този негов благодетел С МИЛИОНИТЕ -, който го е хранил, обличал,, създавал условията и обстановката, за да се образова "детето" - вече 50-годишен "пиргиш", който ЕДНА ДОБРА ДУМА НЕ КАЗВА ЗА СВОЯ БАЩА!
Щял да сваля жени... Ако имаше интерес в тая посока - вече можеше да гледа внуци.
Да продължавам ли?
Продължавай .Разкажи защо умните ,красиви и професионално реализирани жени остават сами или се развеждат по-често от останалите.
И какво означава "безлични домакини".Жена,която не е домакиня никога не бих я взел за съпруга, камо ли да ми роди деца.
Естествено. Многократно съм обявявал философията си за живота. Що си мислиш, че философските разговори трябва да са само с някакви високопарни фрази,често ,при които и изказалият ги не знае точно какво иска да каже.
Философските разговори не винаги водят до успешен резултат. За да имаш добър контакт, са необходими три важни елемента:
1. Връзка на ниво душа;
2. Връзка на ниво сърце;
3. Връзка на ниво тяло;
Един от тях да е нула, всичко става нула...
+100
пълна халтура е ако липсва някой от елементите, но това се осъзнава малко по-късно.
Е там не съм компетентен. Селена да каже как се свалят мъже.
Извън майтапа наистина ми е интересно как жените свалят мъже.Ясно е,че дават знаци,ама ако мъжът не ги разбере(често срещано)какво правят?
Next.
Настолните ми книги са"Записките на самураят"и "Ръкопис на петте пръстена "на самураят Миамото Мусаши.И там се казва, че е срамно един мъж да е неук и да не размишлява върху нещата от живота, но още по-лошо е да има само размишления без действия. Та ако водя философски разговори с жена, целта винаги трябва да е да се стигне до интимно общуване.
А ти си шизофреник. Хем подрепяш нашествието на диваци от Африка и Азия в Европа, хем Израел. Ама оня ден твоите арабски приятели са нападнали фенове на Макаби Тел Авив в Амстердам и са им нанесли побои,а някои са ограбени,дори има сведения за липсващи фенове-или са отвлечени или убити.Та нормален човек няма как да подкрепя и двете страни.
Та или си шизофреник,или нарочно лъжеш и се представяш за какъвто не си.
А ти си шизофреник. Хем подрепяш нашествието на диваци от Африка и Азия в Европа, хем Израел. Ама оня ден твоите арабски приятели са нападнали фенове на Макаби Тел Авив в Амстердам и са им нанесли побои,а някои са ограбени,дори има сведения за липсващи фенове-или са отвлечени или убити.Та нормален човек няма как да подкрепя и двете страни.
Та или си шизофреник,или нарочно лъжеш и се представяш за какъвто не си.
Коментар