IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм шокиран. Явно цивилизацията е към своя край.

https://youtu.be/ghArhh6ThFY

Коментар

• Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение

Така е, тя крепи тая тема, а не Евго или който и да е някой друг. Когато я няма, тук е пусто, появи ли се, веднага се примъкват мачовците, търсещи нейното внимание /изключая Миродес, той търси спор с нея/.

Много си прав, но тя е недостъпна млада дама...

Кога ще бъда баннат, уважаема Алекс?

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Ние с теб го знаем, но..., нали виждаш какво е обществото...

Към всички "мачовци" в темата:
        Имам честта да познавам Selena2024 лично!
        Тя е единствената Жена в тази тема. Би било добре да спазвате хигиена на изказванията си! Ако някой прекали с нападките, бан няма да ви помогне....
        Така е, тя крепи тая тема, а не Евго или който и да е някой друг. Когато я няма, тук е пусто, появи ли се, веднага се примъкват мачовците, търсещи нейното внимание /изключая Миродес, той търси спор с нея/.

Коментар

• Ще бъда ли баннат, ако не пиша по темата, моля?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Юлке, голяма си мераклийка да рзздаваш "знания". Обърни се към младежта - тя има необходимост и ще поема от твоите "знания". Те ти го Евго - с него обменяйте "знания" за жУота.

Аз съм дрЪт, за да се уча на български жаргон (точно от теб !), така че - ще продължавам да си пиша както си зная.

Духай - де-що има... супи около теб!

Бай Мики маус е истинска пружинка!

Подскача и при най-малкия натиск.

пп. Иди пак да громиш неблагодарника Евго.

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Модераторите-докато няма бан за тоя,аз спирам да пиша във форума. Щом го толерирате, явно не желаете да се водят дискусии, а форума да се превърне в място за размяна на обиди.
                Изборът си е ваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
                  Общо взето нищо от написаното не е вярно. 100 пъти съм го написал и пак ще го напиша-всички жени търсят в мъжете едни и същи качества,и най-вече властен мъж,когото да следват в живота. Имам две познати семейства,в които мъжете са изключително властни и те са най-здравите семейства на света. Бетон.На жените й през акъла не им минава да оспорват авторитета на мъжа. Независимо колко умна или красива е жената.
                  И това явно е вродено при тия мъже, щото аз например дори да го играя лошо момче в крайна сметка жените ме усещат,че съм добряк, а добряк със сигурност не е мъжът на мечтите на жените .
                  Ти с такива жени не си общувал никога, защото те за секунди разбират що за човек си и моментално се дистанцират

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Не стигнах до тях не съм ги пропуснала.

При тях е най-сложно. Не става с плоски селски номера. Те изискват и са истински тест дали даден мъж е качествен.

Всяка харесва различни неща и прави различни неща. Тук не важат обобщения освен, че всяка една оставя ярък отпечатък с външност и интелект, ако има и емоционалност комбинацията е неотразима. Този тип жени привличат. Те не преследват. Мъжете сами им се лепят

Опасността при тях е да не пропуснат, разглезени от прекалено внимание, мъжа на живота си и накрая от много претенции да останат сами.

Пропускам армията от добри, красиви, ученолюбиви, честни и откровени жени. Те страдат много. Често попадат на мръсници. Могат да са с два доктората и нещастни в любовта. Често разведени или самотни майки. Единствената им грешка е, че са се предоверили и не са поставяли навреме граници. Те трябва да се научат добре да преценяват мъжа и неговите трикове, да гледат не какво приказва, а какво върши. Те привличат с добротата си.

Поканата се приема
                    Общо взето нищо от написаното не е вярно. 100 пъти съм го написал и пак ще го напиша-всички жени търсят в мъжете едни и същи качества,и най-вече властен мъж,когото да следват в живота. Имам две познати семейства,в които мъжете са изключително властни и те са най-здравите семейства на света. Бетон.На жените й през акъла не им минава да оспорват авторитета на мъжа. Независимо колко умна или красива е жената.
                    И това явно е вродено при тия мъже, щото аз например дори да го играя лошо момче в крайна сметка жените ме усещат,че съм добряк, а добряк със сигурност не е мъжът на мечтите на жените .
                    Last edited by Vergil1975; 09.11.2024, 23:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

..........
                      Голяма си претенция! Още малко ще кажеш, че на опашка ти се редят...

Пише се "пергиш", неграмотни бай Мики Маусе!

Ни езика научи, ни диалекта му..........

Юлке, голяма си мераклийка да рзздаваш "знания". Обърни се към младежта - тя има необходимост и ще поема от твоите "знания". Те ти го Евго - с него обменяйте "знания" за жУота.

Аз съм дрЪт, за да се уча на български жаргон (точно от теб !), така че - ще продължавам да си пиша както си зная.

Духай - де-що има... супи около теб!

Коментар

Е това се подразбира,че е умна и красива Да не мислиш, че се слага в категорията на описаните от нея?
                        Браво, Мире

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Сигурно умишлено пропусна един вид жени - умни и красиви жени,
                          за да ме предизвикаш да ти се изповядам за моята половинка
                          Няма да го направя тук, а в някое кафе в Испания или Франция
                          Не стигнах до тях не съм ги пропуснала.

При тях е най-сложно. Не става с плоски селски номера. Те изискват и са истински тест дали даден мъж е качествен.

Всяка харесва различни неща и прави различни неща. Тук не важат обобщения освен, че всяка една оставя ярък отпечатък с външност и интелект, ако има и емоционалност комбинацията е неотразима. Този тип жени привличат. Те не преследват. Мъжете сами им се лепят

Опасността при тях е да не пропуснат, разглезени от прекалено внимание, мъжа на живота си и накрая от много претенции да останат сами.

Пропускам армията от добри, красиви, ученолюбиви, честни и откровени жени. Те страдат много. Често попадат на мръсници. Могат да са с два доктората и нещастни в любовта. Често разведени или самотни майки. Единствената им грешка е, че са се предоверили и не са поставяли навреме граници. Те трябва да се научат добре да преценяват мъжа и неговите трикове, да гледат не какво приказва, а какво върши. Те привличат с добротата си.

Поканата се приема
                          Last edited by Selena2024; 09.11.2024, 22:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Мдааа, всички тук сме едни убавци.
                            За мъжа не е толкова важна красотата.Освен ако не е наистина някой голям красавец. Аз имам един приятел, който беше голям красавец на младини и доста жени изчука. Приличаше на Робърт Редфорд,но по-красив.Но освен красив се оказа и умен,взе си девствена жена, която се грижеше за него и детето им,беше умна,прилично изглеждаща и в секса се е раздавала. Еталон за жена и със сигурност не попада в описаните от Селена категории.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ако я оправяш по 3 пъти е нищо. Трябва да я оправяш и нощно време, когато ставаш заради простатата.
                              Достатъчно е да я убедиш, че си я оправил докато спи - така ще скатаеш поне 1 оправяне!

Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                              Кат почнаха да се нацицват, наджукват и нашарват кат зебри в добрия случай или крокодили в по лошия ГРАМ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ...
                              Голяма си претенция! Още малко ще кажеш, че на опашка ти се редят...

Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                              ... "детето" - вече 50-годишен "пиргиш"...
                              Пише се "пергиш", неграмотни бай Мики Маусе!

Ни езика научи, ни диалекта му..........

Коментар

Е това се подразбира,че е умна и красива Да не мислиш, че се слага в категорията на описаните от нея?
                                Мдааа, всички тук сме едни убавци.

Коментар

Working...
                                X