Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от манимемене Разгледай мнение
Така е, тя крепи тая тема, а не Евго или който и да е някой друг. Когато я няма, тук е пусто, появи ли се, веднага се примъкват мачовците, търсещи нейното внимание /изключая Миродес, той търси спор с нея/.
Много си прав, но тя е недостъпна млада дама...
Кога ще бъда баннат, уважаема Алекс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19
Ние с теб го знаем, но..., нали виждаш какво е обществото...
Към всички "мачовци" в темата:
Имам честта да познавам Selena2024 лично!
Тя е единствената Жена в тази тема. Би било добре да спазвате хигиена на изказванията си! Ако някой прекали с нападките, бан няма да ви помогне....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Юлке, голяма си мераклийка да рзздаваш "знания". Обърни се към младежта - тя има необходимост и ще поема от твоите "знания". Те ти го Евго - с него обменяйте "знания" за жУота.
Аз съм дрЪт, за да се уча на български жаргон (точно от теб !), така че - ще продължавам да си пиша както си зная.
Духай - де-що има... супи около теб!
Подскача и при най-малкия натиск.
пп. Иди пак да громиш неблагодарника Евго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеОбщо взето нищо от написаното не е вярно. 100 пъти съм го написал и пак ще го напиша-всички жени търсят в мъжете едни и същи качества,и най-вече властен мъж,когото да следват в живота. Имам две познати семейства,в които мъжете са изключително властни и те са най-здравите семейства на света. Бетон.На жените й през акъла не им минава да оспорват авторитета на мъжа. Независимо колко умна или красива е жената.
И това явно е вродено при тия мъже, щото аз например дори да го играя лошо момче в крайна сметка жените ме усещат,че съм добряк, а добряк със сигурност не е мъжът на мечтите на жените .
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не стигнах до тях не съм ги пропуснала.
При тях е най-сложно. Не става с плоски селски номера. Те изискват и са истински тест дали даден мъж е качествен.
Всяка харесва различни неща и прави различни неща. Тук не важат обобщения освен, че всяка една оставя ярък отпечатък с външност и интелект, ако има и емоционалност комбинацията е неотразима. Този тип жени привличат. Те не преследват. Мъжете сами им се лепят
Опасността при тях е да не пропуснат, разглезени от прекалено внимание, мъжа на живота си и накрая от много претенции да останат сами.
Пропускам армията от добри, красиви, ученолюбиви, честни и откровени жени. Те страдат много. Често попадат на мръсници. Могат да са с два доктората и нещастни в любовта. Често разведени или самотни майки. Единствената им грешка е, че са се предоверили и не са поставяли навреме граници. Те трябва да се научат добре да преценяват мъжа и неговите трикове, да гледат не какво приказва, а какво върши. Те привличат с добротата си.
Поканата се приема
И това явно е вродено при тия мъже, щото аз например дори да го играя лошо момче в крайна сметка жените ме усещат,че съм добряк, а добряк със сигурност не е мъжът на мечтите на жените .Last edited by Vergil1975; 09.11.2024, 23:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
..........
Голяма си претенция! Още малко ще кажеш, че на опашка ти се редят...
Пише се "пергиш", неграмотни бай Мики Маусе!
Ни езика научи, ни диалекта му..........
Юлке, голяма си мераклийка да рзздаваш "знания". Обърни се към младежта - тя има необходимост и ще поема от твоите "знания". Те ти го Евго - с него обменяйте "знания" за жУота.
Аз съм дрЪт, за да се уча на български жаргон (точно от теб !), така че - ще продължавам да си пиша както си зная.
Духай - де-що има... супи около теб!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е това се подразбира,че е умна и красиваДа не мислиш, че се слага в категорията на описаните от нея?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеСигурно умишлено пропусна един вид жени - умни и красиви жени,
за да ме предизвикаш да ти се изповядам за моята половинка
Няма да го направя тук, а в някое кафе в Испания или Франция
При тях е най-сложно. Не става с плоски селски номера. Те изискват и са истински тест дали даден мъж е качествен.
Всяка харесва различни неща и прави различни неща. Тук не важат обобщения освен, че всяка една оставя ярък отпечатък с външност и интелект, ако има и емоционалност комбинацията е неотразима. Този тип жени привличат. Те не преследват. Мъжете сами им се лепят
Опасността при тях е да не пропуснат, разглезени от прекалено внимание, мъжа на живота си и накрая от много претенции да останат сами.
Пропускам армията от добри, красиви, ученолюбиви, честни и откровени жени. Те страдат много. Често попадат на мръсници. Могат да са с два доктората и нещастни в любовта. Често разведени или самотни майки. Единствената им грешка е, че са се предоверили и не са поставяли навреме граници. Те трябва да се научат добре да преценяват мъжа и неговите трикове, да гледат не какво приказва, а какво върши. Те привличат с добротата си.
Поканата се приемаLast edited by Selena2024; 09.11.2024, 22:40.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мдааа, всички тук сме едни убавци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ако я оправяш по 3 пъти е нищо. Трябва да я оправяш и нощно време, когато ставаш заради простатата.
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнениеКат почнаха да се нацицват, наджукват и нашарват кат зебри в добрия случай или крокодили в по лошия ГРАМ НЕ ГИ ХАРЕСВАМ...
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение... "детето" - вече 50-годишен "пиргиш"...
Ни езика научи, ни диалекта му..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Е това се подразбира,че е умна и красиваДа не мислиш, че се слага в категорията на описаните от нея?
Коментар
Коментар