Първоначално изпратено от ddb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev
Добре де, дори и да си от лелите (а ние от чичовците), не е ли редно малко да ни отвориш очите от първа ръка?
То ние мъжете можем да си мечтаем какво ли не, но не е ли редно една жена да каже какво си мечтаят жените?
ПП: Сега е момента да бъдеш честна и да ни разкажеш истината такава, каквато е в действителност.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеТова е художествена литература. Макар, че по-подходяшо е дискусията да се води в някоя тема за фентъзи.
Уважавам мнението ти, но в конкретния случай не го споделям.
Много от жените имат високо развита емоционална интелигентност и съвършена способност за мимикрия. Което води до изненадваща адаптивност.
Готов съм да се обзаложа, че някои жени, с които си имал дълбока емоционална връзка и в моменти си чувствал по-близки от целия останал свят, в други моменти са се отдавали все така напълно на трактористи, а нищо чудно и на пишещия в темата. Все пак всеки има право да задълбае в малко фентъзи, но в случая не съм убеден че вината е на бай Стамен
А жените имат нужда и от едното и от другото. И най-вече от фентъзи
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
те искат ама няма - няма джуки, няма цици, няма и молове, ни кръчми, ни моренце и то екзотично тип малдиви, Кариби в краен случай Дубай
страх ме е да си помисля, какво ще видя, като каже мутафчийски да сваляме маските.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнениетия жени днес нищо ли не искатНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Не разбирам , защо постът ти , за изборите на по-младите жени е насочен към мен . Аз съм от лелите .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Наистина имаме припокриване с него и аз много се радвам на успехите му,
И съм съгласен с мението му, че вие жените действате ирационално......и сте готови да си легнете с някой лош (с първично излъчване, примитивен), дето не е за семейство, а някой които е точен и става за семейство го пренебрегвате години наред.
Говорим за по-младите жени, не за лели и баби,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
Мисля , че с Evgo , ще имате доста общи теми за разговор и най - вече , ще ви е интересно
Лека
И съм съгласен с мението му, че вие жените действате ирационално......и сте готови да си легнете с някой лош (с първично излъчване, примитивен), дето не е за семейство, а някой които е точен и става за семейство го пренебрегвате години наред.
Говорим за по-младите жени, не за лели и баби,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеМа как бе, че тя има по-голяма опашка от тебе!
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеНе бих простил даже и на оная синкавата от "Аватар"...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
дай и една полуоска от трактора. Не знам дали има такава част в тез аграрни машини
Не зная за какво точно говорите, но случайно прочетох мнението ти..., има си полувалове /полуоски/, но диаметърът им може да се окаже недостатъчен /хванах насоката на разговора от околните постове /..., липсата на диаметър, може да се компенсира, например... с бутало от двигателя...
/иначе - съвременните трактори са като съвременните леки автомобили, вкл. - с климатик, турбо, интеркулер.../
Коментар
Коментар