Първоначално изпратено от mirodes
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, пързалят те по черния лед.
Коментар
-
Много ясно-не разбирам тия мъже, които се оплакват от жените.На каквото си постелеш, на това ще легнеш. В отношенията мъже жени водещи са мъжете и ако има проблеми, то те са виновни.
Много те тормози това за “воденето” вътре в двойката. Отпусни се бе човек. Еба ти напрежението те гони.
- 1 like
Коментар
-
Нищо не зависи.Жените ВИНАГИ предпочитат мъже, които са харесвани от други жени. Мъже с опит с жените.При мъжете е обратното. Жените много добре го знаят и затова в повечето случаи лъжат с колко мъже са били. Аз един път се бях хванал с една,която се оказа девствена и един приятел ме спука от бъзик.Вика ми,че на жените винаги си им вторият, ама тая ме била усетила, че съм балък и затова ми била казала, че съм й първият.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Така, като си лафим, възможно ли е Евгич да не прави разлика между бицепси и цици? И да ги мачка като тесто за неделна баница?
https://youtu.be/p-DiUfs0YFQ?feature=shared
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Те са ме питали за предишни връзки и аз им казвах, че предпочитам да не говорим за минали неща, а само напред.
Обаче, вече ще казвам, че от много време живея самостоятелно и съм ходил с доста жени, но е време да се откажа от навика си на плейбой и да се кротна,
Коментар
-
Много зависи от средата, професията на жената,населеното място и така нататък. Най-вече дали има контакти с мъже,които биха били потенциални партньори и дали те биха се осмелили да я свалят.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Може, ама за жените атрактивен е този мъж,който е атрактивен за други жени.Затова като се запознаеш с някоя жена да не вземе да й разправяш, че нямаш много опит с жените.Точно обратното-прави се ,че си имал много връзки.Щото като видят някой самотен и си викат,че другите жени не го искат, значи и за тях не става.
Коментар
-
Може, ама за жените атрактивен е този мъж,който е атрактивен за други жени.Затова като се запознаеш с някоя жена да не вземе да й разправяш, че нямаш много опит с жените.Точно обратното-прави се ,че си имал много връзки.Щото като видят някой самотен и си викат,че другите жени не го искат, значи и за тях не става.
Обаче, вече ще казвам, че от много време живея самостоятелно и съм ходил с доста жени, но е време да се откажа от навика си на плейбой и да се кротна,
Пинокьо, искам да ни кажеш дали си готин и палав плейбой? Ето аз ти казвам, че не съм пипал бицепси никога в оня смисъл.
Коментар
Коментар