IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes

Когато не можеш да обориш аргументите на опонента,атакувай личността му. В тоя форум е често срещан похват.
    Тц. Не е личностна атака. Атакувам идеята, че някой трябвало да “води”. Различно е от свалката.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Само разваляш веселбата.
      Мъжка солидарност.

Коментар

И що да ме тормози?Напротив използвам си знанията. Човек винаги трябва да се учи.
        Властта е спокойна, не напрегната.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Мире, пързалят те по черния лед.
          Само разваляш веселбата.

Коментар

И що да ме тормози?Напротив използвам си знанията. Човек винаги трябва да се учи.
            Мире, пързалят те по черния лед.

Коментар

Много ясно-не разбирам тия мъже, които се оплакват от жените.На каквото си постелеш, на това ще легнеш. В отношенията мъже жени водещи са мъжете и ако има проблеми, то те са виновни.
              Тука се съгласявам на 50%.

Много те тормози това за “воденето” вътре в двойката. Отпусни се бе човек. Еба ти напрежението те гони.

Коментар

Така е.Но пак мъжете са виновни, щото като видят такива жени трябва да знаят,че те ще са много добри съпруги и трябва да предприемат инициативата.
                Тука се съгласявам.

Коментар

Нищо не зависи.Жените ВИНАГИ предпочитат мъже, които са харесвани от други жени. Мъже с опит с жените.При мъжете е обратното. Жените много добре го знаят и затова в повечето случаи лъжат с колко мъже са били. Аз един път се бях хванал с една,която се оказа девствена и един приятел ме спука от бъзик.Вика ми,че на жените винаги си им вторият, ама тая ме била усетила, че съм балък и затова ми била казала, че съм й първият.
                  Тука не се съгласявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Така, като си лафим, възможно ли е Евгич да не прави разлика между бицепси и цици? И да ги мачка като тесто за неделна баница?
                    Възможно е земята да е плоска и поддържана от два гигантски слона, които люпят слънчогледово семе докато на левия клепач на левия слон се е закачила миниатюрна златиста прашинка съставляващата цяла планета със свои собствени обитатели

https://youtu.be/p-DiUfs0YFQ?feature=shared

Коментар

• Първоначално изпратено от COVID-19

Нещата се случват на 3 (три) нива. Бях ги писал тук. Повечето "мачовци" са на ниво 3 (три)...
                      Същото важи и в обратна посока.

п.п. Кога ще идваш към Варна, Балчик?
                      Лятото, както винаги. Северното, южното, прибиране, северното, южното...

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Те са ме питали за предишни връзки и аз им казвах, че предпочитам да не говорим за минали неща, а само напред.
                        Обаче, вече ще казвам, че от много време живея самостоятелно и съм ходил с доста жени, но е време да се откажа от навика си на плейбой и да се кротна,
                        Такива неща не се говорят, според мен е грешно пък и никой няма да ти повярва. Само някоя много куха ще се върже на такива приказки. То това се вижда и без да го говориш ако си такъв. По-добре да кажеш, че си имал сериозна връзка, но нещо не се е получило, заминала е в друга страна, наранила те е или каквото и да е друго. Практиката е добро нещо, но количеството не винаги води до качествена промяна. Ако не искаш да откриваш топлата вода трябва да видиш как се прави от други мъже. Ако не си видял в семейството си подобно поведение не е много лесно после.

Коментар

• Темата стана на почти 5г. и още няма ясна дефиниция какво искат тея жени.

Едни искали да бягат, други да гонят...важното е движение да има. Дали ще е напред-назад, или нагоре-надолу, не е от значение.

Коментар

Много зависи от средата, професията на жената,населеното място и така нататък. Най-вече дали има контакти с мъже,които биха били потенциални партньори и дали те биха се осмелили да я свалят.
                            Има и неосъзнати жени, задръстени от комплекси, идеи, възпитание и т.н., на които няма да им мине през ума да пофлиртуват с някой, който ги привлича. Аз съм виждал повече пъти как жената решава кой и харесва и не говорим за такива, които спят с всеки. Когато една жена реши започва да пуска погледи, белтъци му викат, усмивки, може и някой и друго докосване и др. женски трикове. Ако мъжа е прилечен това всичкото го възприема за червен флаг пред бик и настъпва. Малко окуражавене, малко дърпане, послед пак приближаване, пък после нека мъжа си мисли, че той е инициатора. Та, жена, която не ги владее тези неща сама си е виновна.

Коментар

Може, ама за жените атрактивен е този мъж,който е атрактивен за други жени.Затова като се запознаеш с някоя жена да не вземе да й разправяш, че нямаш много опит с жените.Точно обратното-прави се ,че си имал много връзки.Щото като видят някой самотен и си викат,че другите жени не го искат, значи и за тях не става.
                              Да бе да. Та да ми го откраднат другите жени. Тука много зависи.

Коментар

Може, ама за жените атрактивен е този мъж,който е атрактивен за други жени.Затова като се запознаеш с някоя жена да не вземе да й разправяш, че нямаш много опит с жените.Точно обратното-прави се ,че си имал много връзки.Щото като видят някой самотен и си викат,че другите жени не го искат, значи и за тях не става.
                                Те са ме питали за предишни връзки и аз им казвах, че предпочитам да не говорим за минали неща, а само напред.

Обаче, вече ще казвам, че от много време живея самостоятелно и съм ходил с доста жени, но е време да се откажа от навика си на плейбой и да се кротна,

Пинокьо, искам да ни кажеш дали си готин и палав плейбой? Ето аз ти казвам, че не съм пипал бицепси никога в оня смисъл.

Коментар

Working...
                                X