Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes
Сещам се за един случай, когато имаше една юристка, която беше минала 35 години и едни познати казаха,че щели да я запознаят с някакъв мъж над 40 години, стар ерген.И тя попита "Какво му има?".Веднага го сложи в графата на мъж с проблеми,не го познавах и не знам дали е имал проблеми, но на нея й светна червена лампичка.
Коментар
� -
Не е това. Просто психиката на жените е такава, че чакат мъжа да поеме инициативата. И ако нямат предложения от мъже, то тогава може да си останат и стари моми.
Коментар
� -
Ами значи мъжете са виновни, че не ги свалят.
Точно такива жени стават добри съпруги.Аз сега като се сетя колко възможности съм пропуснал с подобни жени,щото живота ме е сблъсвал с такива, но не съм бил аз инициативният.
Явно всеки е осъден да си мине през собствен опит. Тъжното е когато не се създаде семейство и после на 40-50+ ходят немили недраги насам натам и животът ги лашка като счупени играчки.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
При жените е по-лесно намирането на партньор. Сама може да му се предложи културно и интелигентно и нещата ще станат.
Аз съм забелязал какъв е проблема при неомъжените колежки от следването - не са много атрактивни за мъжете, не ходят по нощен живот, не допускат мъже и от там си стоят сами. И след определена възраст никой не ги търси.
Ти предлагаш. Да не си примадона, че на тебе да ти предлагат. Ти си мъжът - ти си активната страна.
Позаслушах се в под каста на тези момчета дето ги пусна драккар.
https://youtu.be/WQ-G34OOjA8?si=zNUGmof7T47JH0fv
Добри са - запиши се на един тренинг да си видиш грешките.
При тебе проблемът е в комуникацията основно. Оправиш ли комуникацията имаш шанс.
Сега - това, че се заглеждаш по бицепси вместо по цици не знам дали има оправия.Last edited by Selena2024; 14.11.2024, 18:56.
Коментар
� -
Не е това. Просто психиката на жените е такава, че чакат мъжа да поеме инициативата. И ако нямат предложения от мъже, то тогава може да си останат и стари моми.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Жените в днешно време са много лакоми и ненаситни. Вирят нос, не поздравяват, не дават розичката.
От друга страна жена, която е готова за секс при най-малък намек или проба каква стойност ще има в твоите очи, нали ще си мислиш после, че всеки лесно ще я склони?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Може, не я познавам, приемам, че си прав и наистина е стойностен човек. Но е факт, че не си намира партньор, което е нещо толкова елементарно за повечето жени на тази планета и не зависи от интелекта или дали е добър човек някой. Следователно има някакъв проблем, това е сигурно. Ако не си търси и няма желание за мъж, тогава всичко е наред, но ако има желание и не се получава не е добре. Едно елементарно обяснение е, че няма в себе си състоянието на човек във връзка. Каквото и да прави, няма ли го в себе си няма как да привлече друго същество до нея.
Аз съм забелязал какъв е проблема при неомъжените колежки от следването - не са много атрактивни за мъжете, не ходят по нощен живот, не допускат мъже и от там си стоят сами. И след определена възраст никой не ги търси.
Коментар
� -
Случаят не е такъв. Момичето е много скромно и свястно. Щом казвам, че бих я взел за жена, няма как да е като описаната от теб.И се учудвам, че няма приятел и не се е оженила.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Не е сигурно, може като я опознаеш отблизо да си промениш мнението.
Виждал съм разни случаи и един ще разкажа: умна жена, образована, когато минималните заплати бяха по 230 лв тя беше с 2000$, а мъжа и в държавната администрация получаваше 600лв. За няколко години тормоз защо не е инициативен и защо не прави пари той си взе партакешите, остави и двете деца и тръгна в друг град с нова, сега има две и от нея. Общо взето висока топка излезе жената и рядко има мъж до себе си, то трябва да е високо интелигентен и да прави милиони, че да го признае за човек. Проблема е, че на такива човеци не им трябват такива жени.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Имам една позната на 36 години е вече,много свястно момиче умна,образована,юристка,добре изглежда и все е без гадже. Ако я бях срещнал преди да се оженя ,щеше да ми е жена тя.И се чудя какви са тия мъже ,та не я свалят. Та вината не е само в жените.
Виждал съм разни случаи и един ще разкажа: умна жена, образована, когато минималните заплати бяха по 230 лв тя беше с 2000$, а мъжа и в държавната администрация получаваше 600лв. За няколко години тормоз защо не е инициативен и защо не прави пари той си взе партакешите, остави и двете деца и тръгна в друг град с нова, сега има две и от нея. Общо взето висока топка излезе жената и рядко има мъж до себе си, то трябва да е високо интелигентен и да прави милиони, че да го признае за човек. Проблема е, че на такива човеци не им трябват такива жени.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Е аз това го чух от една американска психоложка в Интернет, която каза, че жените като казвали, че не искат мъжете да се отказват имали предвид единствено мъже,които харесват.
Иначе аз си действам по невербални знаци-ако една жена не си отвръща погледа като я гледам оправя си косата, докосва ме по време на разговор ,смее се на шегите ми,значи си струва да я свалям.
Имах състудент голям чешит беше. Аз му откажа веднага се обади на още две три колежки. С триста зора, щото за други работи нямаше капацитет си намери жена по-възрастна от него, но са си добре и не е сам като кукувица. Мъжко момче си беше. Никога не се е отказвал, нито се е оплаквал от нещо. Ухилваше се и продължаваше да се бори.
В чисто еволюционен аспект това си е естествен подбор. За какво ѝ е неинициативен мъж? Това е начин женската да направи подбор.Last edited by Selena2024; 14.11.2024, 08:08.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мъжът не обича отказа, но да му отказват и пак да пробва е в неговата природа, а не обратното.
Когато забележим мъж да се сдухва от един отказ не са надобре работите.
Тя жената ако на всеки казваше да докъде ще я докараме?
Иначе аз си действам по невербални знаци-ако една жена не си отвръща погледа като я гледам оправя си косата, докосва ме по време на разговор ,смее се на шегите ми,значи си струва да я свалям.Last edited by Vergil1975; 13.11.2024, 21:43.
Коментар
� -
Не знам дали говорим за едно и също нещо.Имам предвид, че мъжът не трябва да се страхува да заговори жена независимо от вероятността за отхвърляне. И ако го отхвърли да пробва при други жени, а не постоянно да сваля една и съща.
Когато забележим мъж да се сдухва от един отказ не са надобре работите.
Тя жената ако на всеки казваше да докъде ще я докараме?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Съвпадаме. Ако някакъв отказ те отказва на зле са работите.
- 1 like
Коментар
�
Коментар