Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Самите жени така се държат, че не ни предразполагат да ги сваляме.
Ти мъж ли си или оперна примадона?
Ще ти открия една тайна. Настойчивото ухажване дава резултат, но трябва да се прави с финес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами то именно непукизма от отхвърляне е тест за мъжа от жената.Дали е истински мъж или путьо, който го е страх да заговори жена.
Коментар
-
Не е баш така,щото в по-малките градове жените на възраст за женитба са малко,още по-малко са свестните, образованите и добре изглеждащите. За мен е необяснимо защо това момиче е все още сама. Ако не бях женен 100 процента щях да й правя свалка.
Ние тук си говорим, че има много свободни жени,ама в малките градове не е така. За секс има-разведени,вдовици, незадоволени от мъжете си.Ама такива за брак са малко, щото повечето заминават да учат в чужбина или в голям град и изобщо не се връщат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Сега времената са най-трудни именно за свестните момичета. Кой ще я оцени, при положение, че в Тиндър миндер всички пеперудки се предлагат на кило?
Ние тук си говорим, че има много свободни жени,ама в малките градове не е така. За секс има-разведени,вдовици, незадоволени от мъжете си.Ама такива за брак са малко, щото повечето заминават да учат в чужбина или в голям град и изобщо не се връщат.Last edited by Vergil1975; 13.11.2024, 16:48.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Прелиствам си фейса. Попадам на мъжко мнение как мъжът не следвало да преследва, да “привлича”. От колега. Паднах под масата. Викам му, абе колега, мъжът преследва. Аааа не ми вика тя ако ме веднъж ме отхвърли няма да се унижавам. Отказах се и го оставих човека …да “привлича” …
- 1 like
Коментар
-
Имам една позната на 36 години е вече,много свястно момиче умна,образована,юристка,добре изглежда и все е без гадже. Ако я бях срещнал преди да се оженя ,щеше да ми е жена тя.И се чудя какви са тия мъже ,та не я свалят. Та вината не е само в жените.
Коментар
-
Имам една позната на 36 години е вече,много свястно момиче умна,образована,юристка,добре изглежда и все е без гадже. Ако я бях срещнал преди да се оженя ,щеше да ми е жена тя.И се чудя какви са тия мъже ,та не я свалят. Та вината не е само в жените.Last edited by Selena2024; 13.11.2024, 16:16.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много кифли и шантонерки се навъдиха, които не стават за майки. Отделно, много читави жени заминаха по чужбина.
Имам двама братовчеди на 40г и на 43 г. Коли имат, обичат нощния живот, на платено също са ходили. И двамата имат доходи, но и те не могат да си намерят. И са съвсем различен тип от моя.
Коментар
-
Аз все пак съм на 40+, с житейски опит.
И знам какво да говоря и как да се държа. Навремето четох една книга "Как да се държим във висшето общество" на Карла Ройо Велянова.
И съм гледал умните журналисти по интервюта в БГ как се държат и как предразполагат гостите си.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нормално семейство е това, в което мъжът е лидерът. В противен случай настава анархия, скандали, изневери и раздели.Половината бракове завършват с развод именно поради тази причина.
И никой не ме е учил на подобно нещо,разбрах го с течение на времето и с наблюдения. В България все още се срещат такива семейства единствено при малцинствата.С редки изключения-семейството на родителите ми е такова. Повечето други мъже сме меки Марии, включвам и себе си.Затова и България демографски се срива,а и бялата раса като цяло.Слабите мъже не се възпроизвеждат достатъчно, жените отказват да раждат и отглеждат деца на слаби мъже,а араби,негри ,цигани и други с подобен манталитет увеличават броя си. Естествен отбор.
Имам двама братовчеди на 40г и на 43 г. Коли имат, обичат нощния живот, на платено също са ходили. И двамата имат доходи, но и те не могат да си намерят. И са съвсем различен тип от моя.
Коментар
-
Браво, Евго, помъдряваш постепенно
И знам какво да говоря и как да се държа. Навремето четох една книга "Как да се държим във висшето общество" на Карла Ройо Велянова.
И съм гледал умните журналисти по интервюта в БГ как се държат и как предразполагат гостите си.
Коментар
-
Ми не е верно това. Просто тебе така са те програмирали. Всякакви дълги бракове има без жената да бъде третирана като животно.
Лидерството винаги е споделено в нормалните семейства включая и твоето. Ама още не си го разбрал.
И никой не ме е учил на подобно нещо,разбрах го с течение на времето и с наблюдения. В България все още се срещат такива семейства единствено при малцинствата.С редки изключения-семейството на родителите ми е такова. Повечето други мъже сме меки Марии, включвам и себе си.Затова и България демографски се срива,а и бялата раса като цяло.Слабите мъже не се възпроизвеждат достатъчно, жените отказват да раждат и отглеждат деца на слаби мъже,а араби,негри ,цигани и други с подобен манталитет увеличават броя си. Естествен отбор.Last edited by Vergil1975; 13.11.2024, 15:26.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И аз не харесвам мъже, които са путьовци и слушат жена си, тя харчи за парцали и им прибира парите, а те си траят и слугуват, за да не ги изостави. Не е моето.
Мъжът трябва да е отгоре и да командва по важните въпроси. Обаче трябва да има баланс, ако я третираш като слугиня и като вещ, ще избяга.
Вчера си говорих с един приятел - казва, че примамва жените с подаръчета и бонуси за тях и благодарение на това му идват често гостенки и има втора специалност "гинекология".
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар