IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Това е отговор на примадона не се приема.

Ти мъж ли си или оперна примадона?

Ще ти открия една тайна. Настойчивото ухажване дава резултат, но трябва да се прави с финес.
    Не е така.Настойчиво ухажване дава резултат ЕДИНСТВЕНО ако жената е харесала мъжа, но си придава важност.Ако не го харесва ако ще постоянно да я ухажва резултат няма да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Самите жени така се държат, че не ни предразполагат да ги сваляме.
      Това е отговор на примадона не се приема.

Ти мъж ли си или оперна примадона?

Ще ти открия една тайна. Настойчивото ухажване дава резултат, но трябва да се прави с финес.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Ами то именно непукизма от отхвърляне е тест за мъжа от жената.Дали е истински мъж или путьо, който го е страх да заговори жена.
        Съвпадаме. Ако някакъв отказ те отказва на зле са работите.

Коментар

• Ето тези двете жени са мой тип, умни и хубави
          И моята половинка харесва какво искат тези жени

Коментар

Не е баш така,щото в по-малките градове жените на възраст за женитба са малко,още по-малко са свестните, образованите и добре изглеждащите. За мен е необяснимо защо това момиче е все още сама. Ако не бях женен 100 процента щях да й правя свалка.
            Ние тук си говорим, че има много свободни жени,ама в малките градове не е така. За секс има-разведени,вдовици, незадоволени от мъжете си.Ама такива за брак са малко, щото повечето заминават да учат в чужбина или в голям град и изобщо не се връщат.
            Самите жени така се държат, че не ни предразполагат да ги сваляме.

Коментар

Сега времената са най-трудни именно за свестните момичета. Кой ще я оцени, при положение, че в Тиндър миндер всички пеперудки се предлагат на кило?
              Не е баш така,щото в по-малките градове жените на възраст за женитба са малко,още по-малко са свестните, образованите и добре изглеждащите. За мен е необяснимо защо това момиче е все още сама. Ако не бях женен 100 процента щях да й правя свалка.
              Ние тук си говорим, че има много свободни жени,ама в малките градове не е така. За секс има-разведени,вдовици, незадоволени от мъжете си.Ама такива за брак са малко, щото повечето заминават да учат в чужбина или в голям град и изобщо не се връщат.
              Last edited by Vergil1975; 13.11.2024, 16:48.

Коментар

Прелиствам си фейса. Попадам на мъжко мнение как мъжът не следвало да преследва, да “привлича”. От колега. Паднах под масата. Викам му, абе колега, мъжът преследва. Аааа не ми вика тя ако ме веднъж ме отхвърли няма да се унижавам. Отказах се и го оставих човека …да “привлича” …
                Ами то именно непукизма от отхвърляне е тест за мъжа от жената.Дали е истински мъж или путьо, който го е страх да заговори жена.

Коментар

Имам една позната на 36 години е вече,много свястно момиче умна,образована,юристка,добре изглежда и все е без гадже. Ако я бях срещнал преди да се оженя ,щеше да ми е жена тя.И се чудя какви са тия мъже ,та не я свалят. Та вината не е само в жените.
                  Сега времената са най-трудни именно за свестните момичета. Кой ще я оцени, при положение, че в Тиндър миндер всички пеперудки се предлагат на кило?

Коментар

Имам една позната на 36 години е вече,много свястно момиче умна,образована,юристка,добре изглежда и все е без гадже. Ако я бях срещнал преди да се оженя ,щеше да ми е жена тя.И се чудя какви са тия мъже ,та не я свалят. Та вината не е само в жените.
                    Прелиствам си фейса. Попадам на мъжко мнение как мъжът не следвало да преследва, да “привлича”. От колега. Паднах под масата. Викам му, абе колега, мъжът преследва. Аааа не ми вика тя ако ме веднъж ме отхвърли няма да се унижавам. Отказах се и го оставих човека …да “привлича” …
                    Last edited by Selena2024; 13.11.2024, 16:16.

Коментар

Много кифли и шантонерки се навъдиха, които не стават за майки. Отделно, много читави жени заминаха по чужбина.

Имам двама братовчеди на 40г и на 43 г. Коли имат, обичат нощния живот, на платено също са ходили. И двамата имат доходи, но и те не могат да си намерят. И са съвсем различен тип от моя.

Коментар

Аз все пак съм на 40+, с житейски опит.

И знам какво да говоря и как да се държа. Навремето четох една книга "Как да се държим във висшето общество" на Карла Ройо Велянова.

И съм гледал умните журналисти по интервюта в БГ как се държат и как предразполагат гостите си.
                        Недей да слушаш какво говорят жените.Те едно говорят,че искат, друго мислят,че искат, а в действителност искат нещо съвършено различно.

Коментар

Нормално семейство е това, в което мъжът е лидерът. В противен случай настава анархия, скандали, изневери и раздели.Половината бракове завършват с развод именно поради тази причина.
                          И никой не ме е учил на подобно нещо,разбрах го с течение на времето и с наблюдения. В България все още се срещат такива семейства единствено при малцинствата.С редки изключения-семейството на родителите ми е такова. Повечето други мъже сме меки Марии, включвам и себе си.Затова и България демографски се срива,а и бялата раса като цяло.Слабите мъже не се възпроизвеждат достатъчно, жените отказват да раждат и отглеждат деца на слаби мъже,а араби,негри ,цигани и други с подобен манталитет увеличават броя си. Естествен отбор.
                          Много кифли и шантонерки се навъдиха, които не стават за майки. Отделно, много читави жени заминаха по чужбина.

Имам двама братовчеди на 40г и на 43 г. Коли имат, обичат нощния живот, на платено също са ходили. И двамата имат доходи, но и те не могат да си намерят. И са съвсем различен тип от моя.

Коментар

Браво, Евго, помъдряваш постепенно
                            Аз все пак съм на 40+, с житейски опит.

И знам какво да говоря и как да се държа. Навремето четох една книга "Как да се държим във висшето общество" на Карла Ройо Велянова.

И съм гледал умните журналисти по интервюта в БГ как се държат и как предразполагат гостите си.

Коментар

Ми не е верно това. Просто тебе така са те програмирали. Всякакви дълги бракове има без жената да бъде третирана като животно.

Лидерството винаги е споделено в нормалните семейства включая и твоето. Ама още не си го разбрал.
                              Нормално семейство е това, в което мъжът е лидерът. В противен случай настава анархия, скандали, изневери и раздели.Половината бракове завършват с развод именно поради тази причина.
                              И никой не ме е учил на подобно нещо,разбрах го с течение на времето и с наблюдения. В България все още се срещат такива семейства единствено при малцинствата.С редки изключения-семейството на родителите ми е такова. Повечето други мъже сме меки Марии, включвам и себе си.Затова и България демографски се срива,а и бялата раса като цяло.Слабите мъже не се възпроизвеждат достатъчно, жените отказват да раждат и отглеждат деца на слаби мъже,а араби,негри ,цигани и други с подобен манталитет увеличават броя си. Естествен отбор.
                              Last edited by Vergil1975; 13.11.2024, 15:26.

Коментар

И аз не харесвам мъже, които са путьовци и слушат жена си, тя харчи за парцали и им прибира парите, а те си траят и слугуват, за да не ги изостави. Не е моето.

Мъжът трябва да е отгоре и да командва по важните въпроси. Обаче трябва да има баланс, ако я третираш като слугиня и като вещ, ще избяга.

Вчера си говорих с един приятел - казва, че примамва жените с подаръчета и бонуси за тях и благодарение на това му идват често гостенки и има втора специалност "гинекология".
                                Браво, Евго, помъдряваш постепенно

Коментар

Working...
                                X