If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не вярвам в големите сватби и мисля да не правя такава. С парите може да се отиде на екскурзия, на море и да си подновите гардероба,
От мен да го знаеш: не сравнявай екскурзията с хубавите мъжки костюми, с които си пълниш гардероба!
Никакви екскурзии, докато не напълниш поне 2 гардероба с костюми! Ако искаш да те уважават - всеки ден от месеца трябва да обличаш нов костюм, с нови обувки (добре е да имаш и чантичка - много е секси!)
За морето забравИ! Имаш си вила на морето. Веднага след сватбата йнвъчвай баднарката - да помага (това е морето - няма защо да се охарчваш излишно!)
Пак съм изтървал интересното, накрая ще си пусна един бот, който да ми записва мненията, преди да ги изтрият. Току-виж вътре някой е пускал покани за форумна сватба и ние да не го уважим..
Двама колеги се обиждаха по цял ден.
Аз не вярвам в големите сватби и мисля да не правя такава. С парите може да се отиде на екскурзия, на море и да си подновите гардероба,
Пак съм изтървал интересното, накрая ще си пусна един бот, който да ми записва мненията, преди да ги изтрият. Току-виж вътре някой е пускал покани за форумна сватба и ние да не го уважим..
Значи са били палави като омъжени. Т.е мъжете им са били льольовци.Един приятел остана вдовец и ходи с омъжени жени.Т.е само ги оправя. И ми каза,че със сигурност мъжете им се досещат, ама си пасуват.
Коментар