IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никакви мерки няма да помогнат за насърчаване на раждаемостта. През 1920г коефициента на раждаемост е 40 ,през 1940г вече пада наполовина. Т.е,когато българките са открили предпазни средства срещу забременяване и аборти раждаемостта рязко спада.Когато има планирано родителство за България е характерно двудетният модел на семейство.
    В наши дни пък е и още по-трудно да се повиши раждаемостта, щото има много самотни жени и самотни мъже.При жените е,защото са прекалено претенциозни и все чакат принца на бял кон ,а самотните мъже пък не са атрактивни за жените.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Твоето вече е расизъм или геноцид. Аз разсъждавам по друг начин - какво значение има генетичната чистота на Българияа, след като и в момента сме мелези от една камара генетични линии, натрупвани в миналото от едно или друго робство. Това обаче е по-добре - нека да има биоразнообразие, иначе нацията може генетично да се изроди.

Та така - кое е най-важното? Ами детето да се нарича Българин, да има самосъзнание на Бъгарин, да говори на Български език и да остане в България да прави други Българчета с Българско самосъзнание. А откъде идва генетичната линия няма никакво значение. Светът е голям и вече яко са се смесили всякакви гени, така че какво лошо има ако си осиновите някое китайче или палестинче или ако си намерите жена от Сингапур или от остров Тамбукту?

С мургавите братя проблемът не е, че са мургави, а че самосъзнанието на техните деца и възпитанието им не е Българско.
      Айде пак крайности. Аз какво пиша и ти какво четеш. Откъде пари ли? От многознайковци като теб предимно - да речем връзваме го със сериозни данъчни облекчения за едрия бизнес ако се правят отчисления към фонд подпомагащ младите семейства.

По-малко дронове и коли ще си купуваш и ще има повече деца. Даже някой медал ще ти дадат на ползу роду

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е ти по-него време нямаше ли апартамент? Къде спа, че не забърся някое девойче от горите тилилейски?
        Излез от миналото и скочи в настоящето, реалността ще те смачка с дебелия си г*з.
        ​​​Прецени си възможностите, прецени дали би имал успех с твоята стратегия и действай сега в настоящето.
        Годините минават и одъртяваш....никоя няма да иска спаружен чичак.
        По онова време като студент нямах апартамент и си учех, така стана, че не можах да забърша нищо.

Единят апартамент го купих на 29 г. и го ползвам от 30-годишен. А другият апартамент го придобих на 35 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Е ти по-него време нямаше ли апартамент? Къде спа, че не забърся някое девойче от горите тилилейски?
          Излез от миналото и скочи в настоящето, реалността ще те смачка с дебелия си г*з.
          ​​​Прецени си възможностите, прецени дали би имал успех с твоята стратегия и действай сега в настоящето.
          Абиш си клавиатурата , наш Евгич е скрита лимонка, не взимай на сериозно писанията му.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Точно така е.

В края на 90-те години и началото на милениума бях свежо парче - младичък, културен, с висше, симпатичен и т.н. А колежките ми чатеха и се занимаваха с чужденци и стари чичовци, по-дърти от мен сега. И гледаха да избягат и да се махнат от България. И много от тях го направиха.

Един колега наскоро си спомни, че момичетата от затънтени места и от забутани места се оглеждала и се ослушваха има ли някой студент с наследствен апартамент. Да се вземат и да си живеят като семейство.
            Last edited by polax; 18.02.2025, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Ти си роден класик. Остави ги ония техничарски щуротии - тема суха и на мнозина досадна.

И моята жена е зиморничава и до ден днешен. Но спим с едно одеяло - тя се завива, а аз спя отвит. От време на време мушна ръка под него насън и сякаш съм напипал кристална топка и получавам блажени съновидения. Истина е, че пижамите разделят хората. Затова я слагам възможно най-късно и я свалям възможно най-рано. Ползвам я не повече от два-три часа през нощта. Стана да се изпикая и я махам. Така на сутринта съм в бойна готовност. Разбира се, жена ми си е с пижама. Пижамата не е пречка за едно нищо и никакво неутрино, пропътувало чак от Слънцето, та би била пречка за един истински войн на един кур разстояние.

С магазините и аз имам проблеми през целия си живот. Отначало мислех, че съм само аз потърпевшият и търпях от състрадание и благоверие. После открих, че това е природа на жените. Ходехме по шопинг центрове, у нас още нямаше молове и тази драма беше непозната. Уплътнявах си времето по кафенетата. Отначало беше скучно, защото нямаше още интернет и смартфони. Добре, че съм четящ човек, та изчитах всичко от букцентровете. Започнах да я водя и аз по магазините. За инструменти. И тогава открих истинския ужас у една жена. Имам два гаража с инструменти, но те пак побират по-малко, отколкото дрехи има по гардеробите. Имам само една малка секция от тия гардероби и там наред с бельото и няколко фланелки на Армани държа в кутии за обувки пак инструменти. Така сме устроени ние, мъжете - все трябва нещо да поправяме. После - защо водим войни? Ами защото все има нещо за оправяне. Жените искат матриархат и мислят, че светът ще е по-мирен. Нищо подобно. Тогава изчезват инструментите от гаражите и кутиите за обувки и настава война как няма кой да оправи крушката в банята. Днес е един такъв момент на прекален феминизъм. Жените нямат нужда от мъже, защото са самодостатъчни. Мъжете по принуда започват да затихват редица свои функции и масово започват да се обръщат към клиники за смяна на пола, за да намажат и те нещо от тоя див феминизъм. Затова така по едно време нормалните мъже бяха започнали да се чувстват като малцинствена група. Добре, че дойде повей от Америка, та да си дойдат нещата на мястото.

Колкото до телевизора, аз не гледам телевизия. Ползвам само подкастове и слушам на телефона предимно Киро Брейка. И сме много мирни. Жена ми си гледа разни френски риалита - те са далеч по-културни от навлезлите у нас безумни кретенизми, на които и котаракът не би обърнал внимание. И караме с един телевизор, голям - 65 инча, който е за киносалон, ама заема половината хол и има място само за две трикраки столчета. Което е по-добре от два по 40, да речем, и всеки да зяпа в своя. Така сме пак един до друг, а и потребяваме по-малко от газта на Путин.

С банковите сметки сме на отворена връзка - всеки може да борави с картите на другия и да си харчи за каквото си иска без да дава обяснения. Нямаме много време да си налагаме безсмислени ограничения предвид резките движения, на които животът ни подлага. Така избягваме всякакво двойно счетоводство, характерно за повечето семейства. Но като купя косачка, как да я скрия - не е вибратор да го мушнеш под възглавницата. Така ковем търпимост през дългото време на съвместен живот, докато накрая не започнем да се питаме един друг - ти кой беше?
              Нали беше писал, че си ерген и ти идват Ганки у вас. И все в портфейла ти гледат.

Сега друго пишеш????

Коментар

Ами ако разсъждаваме така, значи наистина е по-добре да загинем като нация. Заслужили сме си го. Да живеят мургавите братя. Да живеят китайците. Явно бъдещето на планетата е тяхно.

Моето мнение обаче е, че точно феминизма и емиграцията ще ни затрият, и вече успешно го правят. Няма какво да се тръшкаме и да си заравяме главата в пясъка, защото това е голата истина.

Иначе Господ го е решил така - всяка една жена задължително да роди по 3 деца, иначе дадената раса е обречена на изчезване.
                Точно така е.

В края на 90-те години и началото на милениума бях свежо парче - младичък, културен, с висше, симпатичен и т.н. А колежките ми чатеха и се занимаваха с чужденци и стари чичовци, по-дърти от мен сега. И гледаха да избягат и да се махнат от България. И много от тях го направиха.

Един колега наскоро си спомни, че момичетата от затънтени места и от забутани места се оглеждала и се ослушваха има ли някой студент с наследствен апартамент. Да се вземат и да си живеят като семейство.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Значи Евго е прав. Българките са ........, ..........., ............, ......... и за нищо не стават. За всичко е прав Евго.
                  За съжаление, до голяма степен съм прав. Всеки има своята истина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Аз какво ти казвам, а ти какво четеш и разбираш явно две отделни работи.

Пусни по 20 000€ стимул за дете и си готов. Без соц изгъзиците. Ще почнат да раждат жените. Сложи яко ама наистина яко законодателство в защита на семействата и пак си готов.

Даваш по-малко на мангали и “самотни” майки и айде от мен да мине - върни ергенския данък.
                    Твоето вече е расизъм или геноцид. Аз разсъждавам по друг начин - какво значение има генетичната чистота на Българияа, след като и в момента сме мелези от една камара генетични линии, натрупвани в миналото от едно или друго робство. Това обаче е по-добре - нека да има биоразнообразие, иначе нацията може генетично да се изроди.

Та така - кое е най-важното? Ами детето да се нарича Българин, да има самосъзнание на Бъгарин, да говори на Български език и да остане в България да прави други Българчета с Българско самосъзнание. А откъде идва генетичната линия няма никакво значение. Светът е голям и вече яко са се смесили всякакви гени, така че какво лошо има ако си осиновите някое китайче или палестинче или ако си намерите жена от Сингапур или от остров Тамбукту?

С мургавите братя проблемът не е, че са мургави, а че самосъзнанието на техните деца и възпитанието им не е Българско.
                    Last edited by Mateev; 18.02.2025, 12:29.

Коментар

Пусни по 20 000€ стимул за дете и си готов. Без соц изгъзиците. Ще почнат да раждат жените. Сложи яко ама наистина яко законодателство в защита на семействата и пак си готов.

Даваш по-малко на мангали и “самотни” майки и айде от мен да мине - върни ергенския данък.
                      Значи Евго е прав. Българките са ........, ..........., ............, ......... и за нищо не стават. За всичко е прав Евго.

Коментар

Е нали и аз казвам нещо подобно, но в моята идея има и източник, откъдето ще се съберат тези пари, а в твоята ти предполагаш, че трябва да ги напечатаме набързо.

Не твърдя че точно така че стане, но определено има основа за осмисляне на една законодателна инициатива - жените да раждат, а мъжете и ергените да плащат. Подробностите да си ги измислят депутатите.
                        Last edited by Mateev; 18.02.2025, 12:16.

Коментар

Ами ако разсъждаваме така, значи наистина е по-добре да загинем като нация. Заслужили сме си го. Да живеят мургавите братя. Да живеят китайците. Явно бъдещето на планетата е тяхно.

Моето мнение обаче е, че точно феминизма и емиграцията ще ни затрият, и вече успешно го правят. Няма какво да се тръшкаме и да си заравяме главата в пясъка, защото това е голата истина.

Иначе Господ го е решил така - всяка една жена задължително да роди по 3 деца, иначе дадената раса е обречена на изчезване.
                          Аз какво ти казвам, а ти какво четеш и разбираш явно са две отделни работи.

Даваш по-малко на роми и “самотни” майки и айде от мен да мине - върни ергенския данък.
                          Last edited by aleks262; 18.02.2025, 12:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Защото арендаторката е хитра селянка и не съм взел 3 х 170 лв. Защо да й ги давам на нея, това са пари от баща ми и не са за нея.

Имам ресурс да купя трети апартамент, тухлен двустаен в хубав квартал, въпреки високите цени. Или пък, тристаен, старо ЕПК за ремонт. Но за сега не го правя предвид общата несигурност и неопределеност.

Селена,

когато русенката се заселваше в София, бях на море и не можах да й помогна. Тя е малко селска пръчка, дива шипка, а аз търся английска роза.
                            Английска роза ще търсиш като си на 25. Сега хващаш първия бурен който ти попадне и толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Те жените на днешно време са комерсиални.Като имаш проекти за много пари,защо не връзва?И колко са тия много пари.Защото много пари е относително понятие.Уж богат пък се вайкаш че неква арендаторка те завлякла 170 лв рента за 2 години
                              Защото арендаторката е хитра селянка и не съм взел 3 х 170 лв. Защо да й ги давам на нея, това са пари от баща ми и не са за нея.

Имам ресурс да купя трети апартамент, тухлен двустаен в хубав квартал, въпреки високите цени. Или пък, тристаен, старо ЕПК за ремонт. Но за сега не го правя предвид общата несигурност и неопределеност.

Селена,

когато русенката се заселваше в София, бях на море и не можах да й помогна. Тя е малко селска пръчка, дива шипка, а аз търся английска роза.

Коментар

на теб ти е казал
                                но защо не е казал и на жените какво е решил
                                а трябва евго да ходи и да ги черпи наляво-надясно
                                и пак да не пускат дори
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X