IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Баш от съседно на Лесидрен село имам мома слънце на около 30 години и се чудим как да я задомим. Ако се държиш прилично ще ти дам фейсбука ѝ ама си те знам тебе. Риск от осиране има. Няма много момчета по малките села. Хубаво Русо момиче със сини очи. Баща ѝ освен апартамент в близкия окръжен град има поне десет къщи у лесидренско.

И ракия и свинско има и не са простаци.

Ама как да я завъртя работата та да не я осееш ми е много на мисъл, а аз се прибирам чак лятото.
    Кое е селото?

Те чичовците са луди да купуват къщи по селата. После трудно се продават. Един комшия така е накупил 4 съседни имота, градина и 3 къщи в селото на предците ми. Ама за какво са му, като неговите хора не искат да ходят там. Иначе си прави сметка и за 5, 10 или 20 лв.

Един друг чичо 2 къщи купи и баща ми беше купил 3, но ги продадохме. Отделно е построил и 2 вили. Та беше поставил рекорд с 5 парчета???

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Те по провинцията от много време не гледат и не дават такива неща.

Иначе ще оценя хубавата градина, спретнатата къща, чеиза и хубавото отношение. Но няма.

Гледал съм обяви за къщи в с.Лесидрен от любопитство. На няколко обяви личи, че въпреки че е село, хората са трудолюбиви, вътре чисто, подредено, с хубави неща от едно време, личи, че са били богати.
      Баш от съседно на Лесидрен село имам мома слънце на около 30 години и се чудим как да я задомим. Ако се държиш прилично ще ти дам фейсбука ѝ ама си те знам тебе. Риск от осиране има. Няма много момчета по малките села. Хубаво Русо момиче със сини очи. Баща ѝ освен апартамент в близкия окръжен град има поне десет къщи у лесидренско.

И ракия и свинско има и не са простаци.

Ама как да я завъртя работата та да не я осееш ми е много на мисъл, а аз се прибирам чак лятото.
      Last edited by Selena2024; 14.02.2025, 17:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

е, не щеш ли тъста да ти пълни багажника със свинско и ракия??
        па може и неко внуче да кръстите на него
        Те по провинцията от много време не гледат и не дават такива неща.

Иначе ще оценя хубавата градина, спретнатата къща, чеиза и хубавото отношение. Но няма.

Гледал съм обяви за къщи в с.Лесидрен от любопитство. На няколко обяви личи, че въпреки че е село, хората са трудолюбиви, вътре чисто, подредено, с хубави неща от едно време, личи, че са били богати.

Коментар

• Трябва му умна,красива,преуспяла коренячка софиянка. Във форума има такава, остава младите да се вземат и да ни поканят на сватбата да пием по една ракия. Вярно няма да е блага ракия, щото булката няма да е първа употреба, но е важно любов да има.

Коментар

Да е учила, да не е проста, да не ме използва като касичка.

Да може да ми роди син или дъщеря. Не мисля, че искам много, не държа да е богата. И да не ме кара да тичаме по провинцията постоянно.
            е, не щеш ли тъста да ти пълни багажника със свинско и ракия??
            па може и неко внуче да кръстите на него
            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Колкото повече критерии си измисляш, толкова повече стесняваш и без това вече стеснения кръг. Така рискуваш никога да не се ожениш. Затова остави само един критерий - да е жена, щото и това не е много сигурно в наше време.
              Точно това е нещо, с което Евгича би направил компромис

Коментар

Да може да ми роди син или дъщеря. Не мисля, че искам много, не държа да е богата. И да не ме кара да тичаме по провинцията постоянно.
                Колкото повече критерии си измисляш, толкова повече стесняваш и без това вече стеснения кръг. Така рискуваш никога да не се ожениш. Затова остави само един критерий - да е жена, щото и това не е много сигурно в наше време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Ох, Евго, я кажи каква жена си представяш до себе си за семейство ? Объркваш ме много да ти кажа. Не съм убедена, че сам знаеш какво търсиш.

Коментар

Да ти кажа, че я гледах малко.

Все пак не е тъпа, защото беше стигнала до 2500 лв. Нямам хубаво мнение за нея и предпочитам да не я коментирам повече. Майсторът каза, че е мъжкарана и миризливка,
                    Ох, Евго, я кажи каква жена си представяш до себе си за семейство ? Объркваш ме много да ти кажа. Не съм убедена, че сам знаеш какво търсиш.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov

Толкова "не я мислиш тая от много време", че дори ние, които не сме я виждали - (след толкова много време) - разбираме за нея ...

Трудно ли ти е да свързваш онова, което казваш/пишеш/мислиш, красавец- 50 минус, годишен - ненагледен?
                      Да ти кажа, че я гледах малко.

Все пак не е тъпа, защото беше стигнала до 2500 лв. Нямам хубаво мнение за нея и предпочитам да не я коментирам повече. Майсторът каза, че е мъжкарана и миризливка,

Коментар

Жените обаче имат друго усещане за секса и не се перкат с всеки срещнат пичага.
                        Мисля, че те се перкат с тия пичаги още далеч преди да ги срещнат. Объркващо звучи, но ти разбираш за какво говоря - именно за това им друго и специфично усещане.

Коментар

Еми както ми я описваш всичко е точно при нея. Тази не ти подхожда. Не я мисли толкова.
                          Не я мисля от много време,

Коментар

Познавам хора на 40+ и на 38-39 г, които са с татуировки, бради и джуки и нямат нищо общо с възпитанието и ценностите преди 1990 г.

А мъжкараната, за която говоря, сигурно се пецка с метали и дебели мъже с голям бирен корем.
                            Еми както ми я описваш всичко е точно при нея. Тази не ти подхожда. Не я мисли толкова.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Селена, малко встрани от темата, но ти като безпристрастен наблюдател вероятно си се убедила от дискусиите, че мъжете до ден днешен не са успели да разберат нито една жена. А как стоят нещата от другата страна на бариерата? Жените разбират ли мъжете и наясно ли са какво искат те?
                              Добър въпрос. Има два вида жени в това отношение. Като млади болшинството момичета са глупави романтички с много малко изключения и не, не разбират мъжете. В главата им най-общо казано има супа преминаваща плавно към бистър пилешки бульон чрез дестилацията на годините.

С порастването, след любовните драми и борбата за насъщния се оформят две нови групи: 1. Вечни глупачки и 2. Поумнели жени.

Първата група нищо не разбира. Тях директно си ги пази Господ. Винаги мъжете ще ги глезят и ще им дават пари, подаръчета и прочее благинки. Тук с пълна сила си важи поговорката: “слепите птички Господ ги пази”.

Втората група вече вижда мъжете такива, каквито реално са. Наясно са с потребностите им. Нямат илюзии.

И тук разделям тази подгрупа на още две нови подгрупи:

1. Озлобени и самотни жени и
                              2. Доволни от живота си жени, успешно управляващи най-важната инвестиция в своя живот - своят съпруг или просто наслаждаващи се на живота в собствената си компания. Мъдри жени.

А какво искат мъжете от жените - по възрастова градация:

1. Ένα μόνο πράγμα - докато са млади
                              2. Ένα μόνο πράγμα + деца + любовница - когато са насредна възраст
                              3. Ένα μόνο πράγμα + камина/електрическо одеало + топла храна - когато са на преклонна възраст

Слагам малко гръцки за пикантност на текста, а и защото древните гърци отдавна са ги разбрали всички тези работи.
                              Last edited by Selena2024; 13.02.2025, 17:40.

Коментар

Те след чалга инвазията май са по-характерни за наборите след 1979 барабар с други работи…
                                Познавам хора на 40+ и на 38-39 г, които са с татуировки, бради и джуки и нямат нищо общо с възпитанието и ценностите преди 1990 г.

А мъжкараната, за която говоря, сигурно се пецка с метали и дебели мъже с голям бирен корем.
                                Last edited by Evgo; 13.02.2025, 14:42.

Коментар

Working...
                                X