IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има различни типове гейове.

Но в последно време между тях има здрави и хубави мъже, които са решили да го правят с мъже. И външно не личи да е гей, а напротив с много хубава мъжкарска визия, чист, спретнат и трениран. Казвам го на база наблюдения по ф.б.
    Както и ще да изглеждат на мен са ми гнусни и отвратителни.Един мъж трябва да има чест и достойнство на първо място. А няма по-недостойно нещо за един мъж от това да го чукат като жена.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Е то ако всеки разочарован мъж от жена минаваше на другият бряг нямаше един нормален мъж да има.
      Има различни типове гейове.

Но в последно време между тях има здрави и хубави мъже, които са решили да го правят с мъже. И външно не личи да е гей, а напротив с много хубава мъжкарска визия, чист, спретнат и трениран. Казвам го на база наблюдения по ф.б.

Коментар

Според мен си е 100% мъж. Той има много тестостерон и няма как да е в пасивната роля.

Обаче 2-ма от известните журанлисти и новинари изглежда са опитвали с мъж. Единят го видях с приятеля му да се качват в един блок през седмицата, той е разочарован от бившата си жена и изглежда не му се занимава с жени вече. Иначе е страшно интелигентен и културен.
        Принципно телевизията и киното са магнит за гейовете - да им се възхищават, а те да се фръцкат. Нищо ново под слънцето. И понеже са си жени - драмите им са сходни.

Важно е да има публика

Коментар

Според мен си е 100% мъж. Той има много тестостерон и няма как да е в пасивната роля.

Обаче 2-ма от известните журанлисти и новинари изглежда са опитвали с мъж. Единят го видях с приятеля му да се качват в един блок през седмицата, той е разочарован от бившата си жена и изглежда не му се занимава с жени вече. Иначе е страшно интелигентен и културен.
          Е то ако всеки разочарован мъж от жена минаваше на другият бряг нямаше един нормален мъж да има.

Коментар

Не го гледам това предаване и не мога да дам категоричен отговор. Но като го гледам как върти задника и каза, че не бил сигурен дали харесва и мъже, ясна е работата.

Коментар

Според мен иска да пробие в киното и да направи пари.

Вероятно е имал чувства към няколко жени, обаче не е било взаимно.

На 26 г. хората си живеят сами и им е рано да се женят. Той самият не вярва в кифленската мода и не иска да е някой путьо край бръмчалка.
              Не го гледам това предаване и не мога да дам категоричен отговор. Но като го гледам как върти задника и каза, че не бил сигурен дали харесва и мъже, ясна е работата.

Коментар

При днешните ебливи моми и с тоя външен вид наистина би трябвало да ги спуква от чукане. Ама щом не го прави значи му има нещо.Като го видях как върти задника на една песен почна много да ме съмнява, че е на другият бряг
                https://vm.tiktok.com/ZNdJy4AeQ/
                Според мен иска да пробие в киното и да направи пари.

Вероятно е имал чувства към няколко жени, обаче не е било взаимно.

На 26 г. хората си живеят сами и им е рано да се женят. Той самият не вярва в кифленската мода и не иска да е някой путьо край бръмчалка.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не изреват накрая момите
                  че са били само статисти за фон
                  Носеха се слухове,че предишните трима ергени били прекарали някои от момите, за тия такива няма.Но така или иначе това предаване е за реклама.

Коментар

Не си прав. Даваха го и в "Черешката на тортата".

Той е плувец и е шампион с много медали. С тази хубава физика би трябвало да сменя гаджетата всяка седмица, но не го прави.

Защото няма пари, работи на 3 работи и защото знаете каква е нашата Ганка. Досущ като германката Анке,

При днешните ебливи моми и с тоя външен вид наистина би трябвало да ги спуква от чукане. Ама щом не го прави значи му има нещо.Като го видях как върти задника на една песен почна много да ме съмнява, че е на другият бряг
                    https://vm.tiktok.com/ZNdJy4AeQ/
                    Last edited by mirodes; 26.02.2025, 15:21.

Коментар

Не го гледам това предаване, ама в Тик ток ми излизат откъси и ми прави впечатление, че повечето жени са някакви кифли и голддигърки.А в България не всички жени са такива ама май нарочно подбират парцали.
                      А тоя Виктор си е педал.Личи му как си върти задника като танцува.
                      да не изреват накрая момите
                      че са били само статисти за фон
                      препоръка е

Коментар

Не го гледам това предаване, ама в Тик ток ми излизат откъси и ми прави впечатление, че повечето жени са някакви кифли и голддигърки.А в България не всички жени са такива ама май нарочно подбират парцали.
                        Не си прав. Даваха го и в "Черешката на тортата". Каза, че много го тормозят мъжете в социалните мрежи - пишат му и си искат.

Той е плувец и е шампион с много медали. С тази хубава физика би трябвало да сменя гаджетата всяка седмица, но не го прави.

Защото няма пари, работи на 3 работи и защото знаете каква е нашата Ганка. Досущ като германката Анке,

Коментар

• Не го гледам това предаване, ама в Тик ток ми излизат откъси и ми прави впечатление, че повечето жени са някакви кифли и голддигърки.А в България не всички жени са такива ама май нарочно подбират парцали.

Коментар

специално потърсих кои са тия ергерни
                            но те и двамата са брадати

а някоя от момите харесваш ли

Харесвам всички моми този сезон, които не са тунинговани. Този път подборът е по-добре.

Вкусът ми съвпада с този на Виктор.

Коментар

а някоя от момите харесваш ли
                              Не би трябвало, щото те не са брадати

Коментар

Не харесвам брадати и татуирани.