Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не знам защо са тези подигравки. Възрастните жени и зелите жени, в резултат на опита, винаги избират и имат симпатии към качествения мъж,
Има една хубава работа, но няма да я коментирам.
въпроса е за кого го избират
за себе си
или за някоя млада щерка/племеницапрепоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така е Въпросът е,че желанията им са различни от това,което твърдят,че искат.
че правиш каквото са ти казали
а не каквото всъщност искат
препоръка е
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеКрал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали:
- Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен.
И така, въпросът е:
Какво най-много искат жените?
Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор.
Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал:
- Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока.
Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала:
- Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен.
Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл:
- Не, по-добре да умра.
Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине.
Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора:
- Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата.
Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа.
- Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила:
- Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка.
Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта?
Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал:
- Ти сама избери кога каква да бъдеш.
Усмихнала се девойката и рекла:
- Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка.
И така те заживели щастливо до дълбоки старини.
Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива, - в душата си тя винаги е вещица!
от нета
————-___——————————————————-
Лека корекция от мен: какво искат жените? Даде зачитат и уважават волята и желанията им.
Коментар
� -
Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали:
- Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен.
И така, въпросът е:
Какво най-много искат жените?
Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор.
Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал:
- Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока.
Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала:
- Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен.
Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл:
- Не, по-добре да умра.
Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине.
Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора:
- Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата.
Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа.
- Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила:
- Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка.
Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта?
Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал:
- Ти сама избери кога каква да бъдеш.
Усмихнала се девойката и рекла:
- Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка.
И така те заживели щастливо до дълбоки старини.
Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива, - в душата си тя винаги е вещица!
от нета
————-___——————————————————-
Лека корекция от мен: какво искат жените? Даде зачитат и уважават волята и желанията им.Last edited by Selena2024; 24.02.2025, 17:34.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не знам защо са тези подигравки. Възрастните жени и зелите жени, в резултат на опита, винаги избират и имат симпатии към качествения мъж,
Не мисля, че хората трябва да "тъгуват по изгубена младост". Всяка следваща възраст е по-добра от предходната. Философски погледнато - пожелавам ти да остарееш и това е смисъл на съществуването на всеки човек - ако и да не си схванал добре законите на човешкото битие.
Противоестествено е да изглеждаме вечно млади, както е неприемливо и да останем вечно млади.
Нещо повече: марковите боксерки могат да бъдат доста подвеждащи, ако дамата е прекалено лекомислена и се "запознае" първо с боксерките на своя избраник, а по-късно разбере начина му на мислене и разсъжденията му относно отношенията между половете.
В тоя смисъл - никоя дама не би могла да бъде "излъгана", че човекът пред нея - е 20 годишен "младеж", а едва ли и самата тя търси точно такъв.50-годишен "младолик"... , с маркови боксерки... (за жалост!)...
Колко мъка има на тоя свят, Боже...
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Така, де, но е много по-важно в следващите 50 години "лелите" в стола да ти казват, че си момче.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
винаги ще защитавам тезата
че за евго най-добрата стратегия е
да пои обилно дамите
и сам щедро да си сипва
https://www.facebook.com/reel/1197559251933041
От тук нататъка поема Евго.
Има и още
https://www.facebook.com/reel/4015528328766294
Ако се заслушаш ще чуеш "Евго, Евго подпиши се върху нас."Last edited by vikhunter; 23.02.2025, 09:39.
Коментар
� -
Какво става с тази мода?
Това е тоалет за ресторант .....
https://amazing.mondeanimalinteressa...-%D1%80%D0%B5/
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Така, де, но всичко на този свят има двойствена природа. И може би не можем да разделим тази двоица сили с ножче за бръснене и е налице едно преливане на двете състояния по конфуциански образец, а експресията е функция на броя чаши червено вино в този кучешки студ.
че за евго най-добрата стратегия е
да пои обилно дамите
и сам щедро да си сипваLast edited by ratten; 22.02.2025, 21:13.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Така, де, но е много по-важно в следващите 50 години "лелите" в стола да ти казват, че си момче.
в подкрепа на мнението си ще споделя един действителен случай
това беше преди много години
на обяд ходехме в един ведомствен стол
изостанал от ведомството
но запазил същността си и автентичността на лелите
имах един колега, който малко им даваше зор
лелче, дай оная чиния, че е с повече месо,
лелче, айде, че умирам
лелче това, лелче онова
и една женица веднъж му казва
мома да бях, до сега да съм ти далапрепоръка е
- 8 Харесвания