If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
жените са искали мъжете да станат МУТРИ, ака ПРЕСТЪПНИЦИ БАБАИТИ?
Вие искате мухльо да ви глези. Е мутрите са подходящи - много лесно изкарана пара, мноооо тъпи.
От 10-на години хайтитата со 10к+ заплати заместват доста успешно мутрите като мухльо
Жените какво искат, хич не ме вълнува, важното е че знам аз какво искам
Вие искате мухльо да ви глези. Е мутрите са подходящи - много лесно изкарана пара, мноооо тъпи.
От 10-на години хайтитата со 10к+ заплати заместват доста успешно мутрите като мухльо
Тия хайтита с 10к и нагоре заплата, хич не са голям процент да ти кажа .... а свободните измежду тях са малцинство!
Тез расъждения, малко в стил - яйцето или кокошката ...
..."мъжете станаха такива, каквито жените си ги харесват!"...
Обратното , също важи с пълна сила!
Хайде и тая си избива комплексите ,вместо да води цивилизована дискусия.
Хайде чао.Дотук бях.
“Тая” е достатъчна характеристика за това кой какви комплекси има.
Това просташко отношение в къщи и на жена ти. Останалите не са длъжни да ти търпят простотията.
Аман от самозабравили се хора.
Цивилизована дискусията се води с индивиди с определено ниво на култура и отношение към околните. Видя се какво ти е отношението към жените като цяло. Чухме ти великите теории. Показа ни кумирите си.
Само дето не нацели момента.
Дотук си, защото ти се поставят граници и не ти отърва.
Естествено като нямаш аргументи, така ще кажеш.
Ето ти тема за размисъл. https://dnes.dir.bg/svyat/edna-treta...-sreshtu-zheni
Всеки трети млад мъж в Германия одобрява насилието над жени.И не само го одобрява, но и го проявява.И за една година има 115 хиляди случаи на домашно насилие в Германия. Т.е три пъти повече отколкото в България на човек от населението.
Обаче за България леете крокодилски сълзи и от изолирани случаи правите генерални обобщения.
Прави впечатление винаги агресивният маниер, с който отричаш чуждото мнение.
Пиши си.
Спирам да те отразявам по много причини.
Естествено като нямаш аргументи, така ще кажеш.
Ето ти тема за размисъл. https://dnes.dir.bg/svyat/edna-treta...-sreshtu-zheni
Всеки трети млад мъж в Германия одобрява насилието над жени.И не само го одобрява, но и го проявява.И за една година има 115 хиляди случаи на домашно насилие в Германия. Т.е три пъти повече отколкото в България на човек от населението.
Обаче за България леете крокодилски сълзи и от изолирани случаи правите генерални обобщения.
Total bullshit. Казах ти-в Испания има 32650 случая на домашно насилие, при 3000 в България. Като се сметне населението в Испания има почти 1.5 пъти повече такива случаи на човек от населението. В други държави от Западна Европа още повече.
Просто в България прекалено медийно внимание се отделя на подобни случаи. А и националният нихилизъм в България е на първо място в света. С огромна преднина пред останалите.
Така че нито има нещо по-различно в България, напротив тук престъпността е много по-ниска.Ама медиите като акцентират само на подобни случаи и се почва голямото вайкане.
Прави впечатление винаги агресивният маниер, с който отричаш чуждото мнение.
Вярвай си. Има хора с не такова мислене, ако обичаш спести ми обобщенията си.
Когато не се борим за култура злите бурени на варварщината избуяват.
Проспахме 30 години и сега берем горчиви плодове.
Total bullshit. Казах ти-в Испания има 32650 случая на домашно насилие, при 3000 в България. Като се сметне населението в Испания има почти 1.5 пъти повече такива случаи на човек от населението. В други държави от Западна Европа още повече.
Просто в България прекалено медийно внимание се отделя на подобни случаи. А и националният нихилизъм в България е на първо място в света. С огромна преднина пред останалите.
Така че нито има нещо по-различно в България, напротив тук престъпността е много по-ниска.Ама медиите като акцентират само на подобни случаи и се почва голямото вайкане.
Глупости са твоите.Влечението на жените към лошите момчета си е вродено и няма нищо общо с възпитанието. Действието на филма"Всичко е любов "се развива през 1980г.Преди 43 години.И бабите на днешните млади жени също са харесвали лоши момчета. Имам и достатъчно лични наблюдения.Имах една позната, която беше много интелигентна и начетена.Дъщеря на лекари.И я видях веднъж в университета ,седнахме в заведение и се разговорихме.И тя ми каза,че имала съмнение, че нейният приятел бил убил и запалил предишната си приятелка, ама според нея другата си го заслужавала.И аз се втрещих .Впоследствие разбрах, че тоя идиот е пребил баща й.Естестмено ме съмнява да е убил приятелката си,но самият факт, че тая мислеше така и въпреки това бе с него, е достатъчно красноречив.Говоря за 1996г.И тая със сигурност не бе кифла или чалгарка.
А и в цялата човешка история е било така.
Т.е. бъдещият ти зет трябва да те понабие , но според мен би било добре да е с тежки увреждания , за да докаже ,че е по качествен зет !
ПП А ако млати и щерка ти редовно ,значи е номер 1 !
Глупости, румбенце. Каквито сме ги възпитали - такива са станали.
И мъжете и жените. Не е ама въобще мъжко да се прехвърля тежестта само на женските плещи.
Глупости са твоите.Влечението на жените към лошите момчета си е вродено и няма нищо общо с възпитанието. Действието на филма"Всичко е любов "се развива през 1980г.Преди 43 години.И бабите на днешните млади жени също са харесвали лоши момчета. Имам и достатъчно лични наблюдения.Имах една позната, която беше много интелигентна и начетена.Дъщеря на лекари.И я видях веднъж в университета ,седнахме в заведение и се разговорихме.И тя ми каза,че имала съмнение, че нейният приятел бил убил и запалил предишната си приятелка, ама според нея другата си го заслужавала.И аз се втрещих .Впоследствие разбрах, че тоя идиот е пребил баща й.Естестмено ме съмнява да е убил приятелката си,но самият факт, че тая мислеше така и въпреки това бе с него, е достатъчно красноречив.Говоря за 1996г.И тая със сигурност не бе кифла или чалгарка.
А и в цялата човешка история е било така.
Коментар