Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениездравейте,
наскоро се прибрах от море и реших да видя как е форумът.
Не смятам, че всички жени искат кор, "младите българки са много меркантилни" и са готови да се вземат с богат старчок. Това го каза една леля от свободната зона още щом се видяхме тази година и попитах за синовете й, на 40+. Те са от София и също като мен не могат да намерят сериозна и добра жена.
Починах си и "заредих батериите". В полета за София имаше доста мъже, които се връщаха от море без половинка, вкл. един, които приличаше на централен нападател на ръгби отбор (може и да не е спортист).
Виждам, че нещо не пишете много и не ви върви дискусията,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ех евго ти от цял плаж и море сал няколко самотни батки ли забеляза?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениездравейте,
Не смятам, че всички жени искат кор, "младите българки са много меркантилни" и са готови да се вземат с богат старчок. Това го каза една леля от свободната зона още щом се видяхме тази година и попитах за синовете й, на 40+. Те са от София и също като мен не могат да намерят сериозна и добра жена.
Починах си и "заредих батериите". В полета за София имаше доста мъже, които се връщаха от море без половинка, вкл. един, които приличаше на централен нападател на ръгби отбор (може и да не е спортист).
Виждам, че нещо не пишете много и не ви върви дискусията,Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
Коментар
-
здравейте,
Виждам, че нещо не пишете много и не ви върви дискусията,Last edited by Evgo; 24.08.2023, 17:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Може би (вероятно) - за много голяма част от жените - това не е самоцел, а е необходимото "зло" по пътя към Ел Дорадо. Злото се изтърпява някак. Хората обичат златото. Защо жените да правят изключение? Все пак - хора сме.
Не зная дали разсъждавам правилно, но, ако е така, разни мъже могат да търсят малкото жени, които не са златотърсачки. Това трябва да е прекалено непосилна задача.
Всичко е в сферата на предположенията. Единствено сигурно е това, че тук пишат романтични и любвеобилни момичета.
Така де.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеТука вече се изясниха нещата и темата потъна
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеЖените искат к*р.
Не зная дали разсъждавам правилно, но, ако е така, разни мъже могат да търсят малкото жени, които не са златотърсачки. Това трябва да е прекалено непосилна задача.
Всичко е в сферата на предположенията. Единствено сигурно е това, че тук пишат романтични и любвеобилни момичета.
Така де.
Коментар
-
то в тез времена не знаеш кое кво е?
Гледаш го човек а то помияр, гледаш го жена па то К.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Нема нужда. Той монамурски си е стандартен мъжки
Гледаш го човек а то помияр, гледаш го жена па то К.....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
еха, трябва ПАМЕТНИК да ти издигнем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq2 Разгледай мнение
Жените какво искат, хич не ме вълнува, важното е че знам аз какво искамНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар