Първоначално изпратено от representjah
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Не знам.майка му и леля му на тоя моя роднина все не одобряваха момичетата които водеше.Той е много по голям от мен но когато бях студент му казах в очите да нс слуша никого са съжалява ма е късно.Бяха се уплашили че някоя хитра жена ще им прилапа имототи са кукуват и по цел ден въртят телефони да досаждат на родата
Та така, много сметки, много мислене, много лакомия и накрая нищо.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Че и аз имам едни такива съседи с няколко парцела, всеки на цената на апартамент в София, голяма къща с 2 декара двор в същото село, и това не им стига, ами накараха и роднина да им припише своите парцели щото бездетна и нема на кой да ги остави. Щото па те имат - сина вече гони 60, вечния ерген, бащата над 80 сигурно, майката починала вече. Айде кажи ми къде е логиката от тая лакомия, за какво са ти още и още парцели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ти кажа, че на вилата на морето богат чичо (съсед) ме иска за щерка си.
И ме е харесал (в погледът му имаше харесване и одобрение) - висок симатяга (аз) с гола глава, с тен, седи си по обед на сянка, пийва бира и гледа морето, чете си книга или работи нещо на лаптопа.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Забавлявай се докато не са те оборудвали с някое внуче
Наздраве и честит празник, Пеше!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Aз не знам що за боклук трябва да си за да наричаш Родината си кенефистан да не изброявам и другите ти простотии.На всички ни е ясно че си подивал от мъка но защо се репчиш тука
до сега лоша дума не е обелил за нея.
защо го нападаш?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тряя си много болен, да наречеш емигрант - предател. Че то по тая логика Австралия, Америка, Канада, ЮАР са пълни с предатели хахахахаЧе даже и цяла Европа, има какви ли не в чужди за тях държави - и нямам спомен да са ги наричали предатели. Само тук в Б-стан го има това, сигурно заради изостаналия манталитет и чакането някой да даде.
Да, коефициентите ви са зле. Обаче на другите, дето ги споменах - не са. 40+ е медианната в цяла Европа, май само турчолята (айде пишман и те в групата) са по-млади, айде да ми теореизираш сега как тъй техните са добре - само вий сте зле?
Айде сега да видим що аджеба детеправните емигрират от Рай Б-стан? Или да запитам по-скоро защо да стоят (и аз изкарах 2 хлапета оттам, вече пълнолетни). Те на туй ми отговори - по каква точно причина човек здрав прав ще иска да седи на кофтито, като може да има целия свят пред себе си. Или да припомня за изходните визи в НРБ? И като вземе та излезе в чужбина - и вие после го наречете предател, мислиш ли че ще иска да се върне? При кого, при тия болни хора ли? Нещо друго да ти споделя - емигрантските пари са до време, 1 поколение. Защото няма да има към кого да се изпращат скоро. Тогава къде ще ходите и какво ще правите, като ни пенсиите ви стигат за нещо, ни здравните системи, какво говоря, че тя средната заплата в страната е на нивото на социала в Германия. Процеса почна 2007, засили се 2014 (с отпадане на последните пречки за работа в чужбина) - затова именно грамотните и кадърните се махнаха още 2007, после и по-далновидните си събраха багажа 2014. Брой първата вълна +20 години да сменят поколението - ето ти трус 2027, втората - 2034, след това и потоп на Територията. И да църкате "предатели", все тая - ще потънете в забвение, дори смятам ще се случи много по-рано под кафявата вълна хъхреци - ония с яката демография, детеправните.
Буров ти не знаеш какво е казал. Дори не си проумял, че четеш Памукчиев, едно комунистическо мекере. По негово време (на Буров) не можем да съдим как е било, аз за днешно време смятам че българите (не само българките) сме мързеливи говеда и сме склонни да си клатим краката и на малкото, това най-много ме дразни всъщност - когато можем да постигнем повече. Ей затова и не се кефя на българката, защото като е в уредената държава тук - не си дава зор да се развива и почва едно мрънкане само, инак като човек живял до 40 в Б-стан, ми е най-близка като манталитет и навици.
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=Грую Груев;n3688354,,,....,.......
дали има, или няма деца ................
Много ги обичам, но те не определят живота ми, нито аз ще определя техния. И да нямах деца, нямаше да се тръшкам и да рева какъв неудачник съм, като не съм успял да запълня корема на някоя.
да не говорим как огромната част от същите тези деца вече са емигранти и кво, кой им гледа родителите? Плащат на някоя женица или в старчески дом - голямо важно, направо супер яко! Или пък ще си ги взеш с теб у фичковци, ще ги откъснеш от средата им, дето са живели 50-60-70 години, и ще ги направиш дърво без корен в края на живота им - супер, направо супер! Та децата не са панацея за нищо, да не говорим, че чисто като инвестиция са най-рисковата възможна такава от всяка една гледна точка - нали сме инвестиционен форум[/QUOTE]
Опаааа!
Юристът (ватман) - нещо почналО да си противоречи! Що така, ве пич?
Значи, самият ти "няма да определяш живота на твоите деца"... Смело! Много смело изявление от ваша (твоя) страна, Груев!
Та - ти ще ги оставиш те да вземат (СВОИТЕ!) решения?
Това, за кои техни решения се отнася? Ако ще има все пак някакви ограничения от твоя страна, как се вписват тези ограничения в твоята фраза: "нита аз ще определя техния (живот)" - където говориш за децата си?
Ами... Ами... Ами - АКО те решат (така и ще стане, разбира се!) - да станат..., не - трудно се произнася..., да станат - един вид - граждани на света?
КО правим, ве Груев?
..................
Не за друго се досетих за най-вероятният сценарий, особено пък - ако се насочат и към чужбина за вишУтУ?
НиЯ бЕЕме виновни за това, че не сме си "задържали" децата, а ти ще им дадеш възможност "сами да определят живота си"...
Как му се вика на това, в твоите среди (юридически, ватмански...) - не беше ли навсякъде една думичката - демагогия?
Или ти пак работиш съфорумците си - досущ като ватман с лоста (пардон - като юрист)...
Неангажиращо питане, разбира се!
Last edited by безимeн; 08.12.2020, 18:10.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Мноо леко лягаш ма, Какоо....
Що не пробваш с илачи, мехлеми, масажи, масажисти.....и чак след това месари...
Да сме здрави !
Честит празник!
П.П. Всичкото, което описваш съм го извървяла ... до оксиконтин по 3 пъти на ден. Тцъ, благодаря от такивата лечения. Полягвам, спя, а чичко дофтур си върши работата.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Тръпна в очакване
Наздраве!
П.П. Имам операция на едното рамо. Сега чакам само леко да ме заболи второто - и веднага под ножа. Спортни травми, професионални травми ... Понякога лечението с препарати не помага и са необходими по-крути мерки.
Що не пробваш с илачи, мехлеми, масажи, масажисти.....и чак след това месари...
Да сме здрави !
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение"Страхуваме се да бъдем по-близки с хората, дори със собствените си съпруг или съпруга. Заместваме или по-скоро крием този страх от истинска близост с повърхностен вид дружелюбност, който е доста приятен, но въпреки това много плитък. "
https://notabene-bg.org/read.php?id=949
Благодаря за линка към интервюто. Цитирам част от него, в която се разкрива причината за това състояние на нещата. Открай време усещам, че насаждането на консуматорската култура е причина за разрухата на обществото в много държави, но ето човека го е обяснил просто и ясно.Last edited by Kildirim_Bei; 08.12.2020, 17:35.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
"Страхуваме се да бъдем по-близки с хората, дори със собствените си съпруг или съпруга. Заместваме или по-скоро крием този страх от истинска близост с повърхностен вид дружелюбност, който е доста приятен, но въпреки това много плитък. "
https://notabene-bg.org/read.php?id=949
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
А каква е българката го е казал още Буров, който много се е гневял, че дори през 40-те години българката отказва да ражда и си гледа половия орган основно за секс, а не за детеродни функции. Нищо ново под слънцето, не е от вчера това и го има във всяка развито общество, с изключение не САЩ - образована жена с 3+ деца е огромна рядкост, докато обратното необразована жена с под 3 деца е също толкова голяма рядкост. Но влизаме в едни теми, от които няма излизане - не слагам епитети на никого, просто отчитам фактите.
Виж, за потребителите на данъците стои по друг начин въпроса с чааветатаНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар