Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
в Словения не съм бил, да моя грешка е, Тръмпов жена му е от Словения , да
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Пич ти бъркаш Словения и Словакия
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Пич те тъмнозелените са навсякъде плъзнали в Европата, ти ела в Немция да видиш за кво иде реч, ще се уплашиш и на бегом ще се върнеш в БГ, а тука с нашите тъмнозелени направо рай ще ти се стори Говорех за жените в Словакия че са изумително красиви , бай ти Дончо Тръмпов има вкус
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power
Словакия е циганска държава в Братислава е пълно с цигани на тумби..Не случайно чехите са ги изгонили и разтуриха Чехословакия.Това е определено най гнусната държава в която съм бил другата е Сърбия.Унгария и тя е същата мизерия и цигания.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИнтересно, на запад черпенето на мадамите не върши работа в една свалка. Има даже точно обратния ефект
Коментар
-
По темата за жените и булките, да споделя моите мисли,
В съвременния свят методът сватосване от родители и приятели, да подвикваш на жена на улицата и да й се предлагаш на работното място не са много приемливи и успешни.
За да се получи, трябва да има харесване и погледите да им се срещнат. Няма да коментирам търсенето на гадже по Интернет, защото темата е дълга, но там мъжете често стават жертва на измама и им искат пари. Приятели са ми разказвали неприятни случки и на на мен също са ми правили номера Интернетски мадами.
Забелязвам, че в БГ има стабилни мъже към 40г (с хубава визия), с добра заплата, която позволява да гледат жена и деца,но не могат да намерят половинка. Един семеен колега ми сподели......"Черпи мадамите. Без черпене няма да стане" И е прав. Трябва мъжът да се държи малко по-разчупено и да е ларж. И тогава ще му се получат нещата.
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеГотини комплименти за жени ... гъди - гъди - гъди
Ти си истинско произведение на изкуството !
Ти си съкровището, което имах късмета да намеря! (Не съм иманяр )
В никакъв случай не променяй нищо в себе си, ти просто си божествена !
Да бъдеш толкова красива е престъпление !
Ти си звездата, която падна от небето на земята !
Струва ми се, че на този свят няма никоя по-красива от теб !
Сигурен съм, че стотици жени не спят през нощта и само мечтаят да имат поне сянката от твоята красота !
Усмихвай се по-често, защото небето се мръщи само защото не вижда усмивката ти !
Къде е ореолът ти ? Ти си ангел ! Обикновените жени не са толкова красиви ! Дори ангелите те гледат завистливо от небето, възхищавайки се на неземната ти красота !
Продължете списъка ......
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеГотини комплименти за жени ... гъди - гъди - гъди
Сигурен съм, че стотици жени не спят през нощта и само мечтаят да имат поне сянката от твоята красота !
Усмихвай се по-често, защото небето се мръщи само защото не вижда усмивката ти !
Къде е ореолът ти ? Ти си ангел ! Обикновените жени не са толкова красиви ! Дори ангелите те гледат завистливо от небето, възхищавайки се на неземната ти красота !
ох, царице на Египет,
Запленен съм от твоя чар и съм готов да бъда твой верен слуга и роб!
С такива думи съм свалял жени от сайтовете за запознанства.
Коментар
-
Готини комплименти за жени ... гъди - гъди - гъди
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Да ти кажа, че си харесвам жените.
До момента съм работил предимно с жени и ги предпочитам пред мъжете колеги. Мъж колега е хубаво, ако сте на един акъл и имате общи интереси (да ходите по баровете след работа).
Тоя уикенд се сисъпах от работа: боядисах си остъкления балкон, избърсах си прозорците, излъсках паркета с препарат за дърво. Изпрах пердетата.
И в момента ми е свежо и мирише на чисто и с лек аромат на люляк,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Определено достигам до мисълта, че нещата които са в компетенцията на определената жена трябва се оставят тя да ги решава.
А, за останалите, много важно е, че не трябва да се иска съвет от жената, а само да и се споделят плановете.
Защото иначе, де факто, тя ще се чувства като поела половината отговорност, за нещо което може и да се провали.
А и, така мъжа изглежда по-малко решителен.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнениеЧакай че се сетих да питам нещо конкретно - какъв омекотител ползваш за люляка
Но и неща, прани с Медикс, после също ароматизират стаята много хубаво, без да се натрапва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ами, просто съм дисциплиниран като военен.
Единият ми дядо е работил в УБО, сега НСО. Отделно една жена не бива да работи хамалогия, така че въпросните дейности не са женска работа (прането и прозорците да кажем, че може и жена да ги върши).
- 1 like
Коментар
Коментар