IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

ъъъъъъъъъъъъ ........ бааааааааааааа........ не знам кво да кажа .....
    тотал блокаж ...
    Ами, просто съм дисциплиниран като военен.

Отделно една жена не бива да работи хамалогия, така че въпросните дейности не са женска работа (прането и прозорците да кажем, че може и жена да ги върши).
    Last edited by Evgo; 06.07.2020, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да ти кажа, че си харесвам жените.

До момента съм работил предимно с жени и ги предпочитам пред мъжете колеги. Мъж колега е хубаво, ако сте на един акъл и имате общи интереси (да ходите по баровете след работа).

Тоя уикенд се сисъпах от работа: боядисах си остъкления балкон, избърсах си прозорците, излъсках паркета с препарат за дърво. Изпрах пердетата.
      И в момента ми е свежо и мирише на чисто и с лек аромат на люляк,
      ъъъъъъъъъъъъ ........ бааааааааааааа........ не знам кво да кажа .....
      тотал блокаж ...

Коментар

До момента съм работил предимно с жени и ги предпочитам пред мъжете колеги. Мъж колега е хубаво, ако сте на един акъл и имате общи интереси (да ходите по баровете след работа).

Тоя уикенд се сисъпах от работа: боядисах си остъкления балкон, избърсах си прозорците, излъсках паркета с препарат за дърво. Изпрах пердетата.
        Лягай да спиш след тоя тежък труд, докато не е изветрял люляка

Коментар

Ясно защо имаш общи интереси с жените колеги

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Ееее, що?
            Тук сме си другарчета , па и с тия приказки дето си слушал , имаш и опит. Добър разказвач си /ще

Коментар

Търся, но не мисля всичко да разказвам тук.
              Ееее, що?
              Тук сме си другарчета , па и с тия приказки дето си слушал , имаш и опит. Добър разказвач си /ще

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение

Евго не търси ! Той е просто статистик
                Търся, но не мисля всичко да разказвам тук.

Коментар

Въпросната двойка са готини, уважават се и не си изневеряват.
                  И аз това търся, и намирам, рядко е но е качествено.

С изключението че не държа да не ми изневери или аз да не и изневеря, а като го направи някой от нас или просто го помисли, да сподели с връзката си че птицата е политнала на другаде, може би.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнение

Евго слуша, търси и може би поема. Фнюмай!
                    Евго не търси ! Той е просто статистик

Коментар

Аз също съм ходил на фитнес и понеже там бяхме на едни години, много от мъжете си се преобличаха голи свободно.

Когато някой е доста по-голям от масата или пък е младичък, е нормално да се притеснява. А ако си много надарен, може тенденциозно да се перчиш,

Хайде малко и за жените,

конкретно българките са станали хитри лисици и гледат да се пласират скъпо и на богато.

И са се научили да говорят неща, които се харесват на мъжете: че били много влюбени, че са били до сега само с 2-ма мъже и че още малко и са готови за голямата стъпка. Нито са много разкрепостени, нито са много палави, а като домакини са пълна скърб (тези 18-40 г).

Има и свестни жени, но са по-рядко.

А що пласиращите се скъпо ,меркантилни лисици, след като ти разкажат приказки от 1001 нощ, не се нанасят в имотът ти ? Ама и свестните и те ?

Коментар

А пък в моя квартал има едно момче на 30 г.

Когато е бил на 17-18 г. си хваща приятелка и той вероятно я е направил жена.

Наскоро се ожениха, имат и дете. Това е правилния начин според мен. Жалко, че рядко се случва така по алгоритъм.

Въпросната двойка са готини, уважават се и не си изневеряват.

Коментар

ми тъй си говоря най - общо и по принцип само .... наблюдения дет съм имал по света за туй за онуй за жените ..... никой не съветвам бе пич не ми плащат , я , то ако даваха кинти може и бюро за консултации да отворя ....

Коментар

Бате не му говори ангро и то от последна инстанция.
                            Немалко рускини, тръгнали по света, са за мен най-долните женски екземпляри, които съм срещал, особено сред красивите.

Недей да съветваш най - общо някой индивид, например Евго, особено Евго. Като го чета е прекалено доверчиво неопитен.
                            ми тъй си говоря най - общо и по принцип само .... наблюдения дет съм имал по света за туй за онуй за жените ..... никой не съветвам бе пич не ми плащат , я , то ако даваха кинти може и бюро за консултации да отворя ....

Коментар

ми то на жените такава им е природата да са хитри и лукави и да се пласират по най-високата тарифа и да играят всякакви игри и игрички, кво лошо има в това, а ? Играй и ти с тях ....
                              не е нужна игра, това уморява мъжа, пък и защо да да се надлъгвате постоянно, мъжа си губи енергията така, доказвайки се като последна инстанция.
                              Така нямаш приятел отсреща, ами някой дето чака да сбъркаш.
                              По-добре е, да я спечелиш за съюзник в общото дело, показвайки и че тя е неповторима за тебе (така нейните постоянни притеснения за утрешния ден ще изчезнат, защото нейното оцеляване е свързано със мъжете) и тя ще отприщи своята енергия да работи за твоето (и вашето) благоденствие.
                              Много успели хора са имали верни и обичащи жени зад тях.

Коментар

• ЗА РУСКИНИТЕ ЛИ ГОВОРИТЕ , ЗА ЕДНО ВРЕМЕ..

Минало незабравимо...
                                Опъваш хавлия на плажа - 2 лева.
                                Опъваш рускиня или чехкиня - нищо.
                                Славни времена!..

Коментар

Working...
                                X