If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Свършиха ли столичанките и образованите жени, че опряхме до шивачка от Русе? И на всичкото отгоре ти вири нос, нямала зор . Майко мила, думи нямам какви хора има по света и у нас.
П.С. Надявам се, че вече си направил това, което трябва да се направи
Моето неангажиращо мнение е, че няма общовалидни правила, чрез които се прави връзка между потентност и габарити на индивидите, които общуват помежду си.
Това, че някой "лапа яко" (има апетит при хранене) - не пречи на неговите възможности да "изпълнява задълженията си" в рамките на половите взаимоотношения.
Иначе, измислени "правила" за фаворизиране на структурата на тялото има в двете посоки. Например, по-слабите телесно казват за по- "Добър петел не е дебел!", а по-пълните обикновено им отговарят, имайки предвид обема на корема си: "Под голям камък - голяма змия се крие!"...
Няма правила, да не се заблуждаваме!
Все пак всеки има право на мнение.
Всъщност, може и да има. Високото ниво на мазнини по тялото води до ниски нива на тестостерон, от което може да се направи извод за ниско либидо, респ. потентност. Нещо повече, в мастната тъкан тестостеронът се превръща в естроген.
Възможно е по-едрата половина у вас да не си изпълнява задълженията.
Чичовците в Добруджа са доста пълни и лапат яко. В това се уверих и това лято. Та е възможно и твоя да е така. "А дебел петел не яри."
P.S. Единственото предимство на мадамата е, че е младичка и не е развратена.
Моето неангажиращо мнение е, че няма общовалидни правила, чрез които се прави връзка между потентност и габарити на индивидите, които общуват помежду си.
Това, че някой "лапа яко" (има апетит при хранене) - не пречи на неговите възможности да "изпълнява задълженията си" в рамките на половите взаимоотношения.
Иначе, измислени "правила" за фаворизиране на структурата на тялото има в двете посоки. Например, по-слабите телесно казват за по- "Добър петел не е дебел!", а по-пълните обикновено им отговарят, имайки предвид обема на корема си: "Под голям камък - голяма змия се крие!"...
Предполагам, че това момиче е ползвало позивни - казвало е, че е шивачка, за да си намери шивач, който да я шие. Но ти си я намерил за проста, вместо да провериш, дали нещо шава в късите ти гащи. Явно не си разбрал посланието, но си избързал със заключението. Разумът е враг на естествените инстинкти. Ако лъвът му мислеше толкова много, около лъвицата щяха да обикалят магарета. Можело е да завържеш разговор с нея, че и ти си шивач, добър шивач, и си носител на приза - "Златната игла".
Все ми е на ума, че дамата като професионална шивачка, някак си е усетила, че Евго по-скоро е носител на приза "Безопасна игла"
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Total bullshit. Казах ти-в Испания има 32650 случая на домашно насилие, при 3000 в България. Като се сметне населението в Испания има почти 1.5 пъти повече такива случаи на човек от населението. В други държави от Западна Европа още повече.
Просто в България прекалено медийно внимание се отделя на подобни случаи. А и националният нихилизъм в България е на първо място в света. С огромна преднина пред останалите.
Така че нито има нещо по-различно в България, напротив тук престъпността е много по-ниска.Ама медиите като акцентират само на подобни случаи и се почва голямото вайкане.
Няма мяста за срявняване между Испания и България в нито едно отношение, камо ли за домашнто насилие!
Такова нещо не съм казвал - писах, че в самолета на връщане.......... Прочетете по-долу и не си измисляйте.
Преди 1 месец се запознах с една жена по Интернет на 28 г. Шивачка от Русе, иска да се премести в София, защото не й плащат хубаво, търсеше някой да я посрещне на гарата. Пишеше на много мъже в сайта за запознанства. Аз й казах, че няма да съм в София и да си вземе едно такси, а част от багажа да изпрати по Спиди и така ще си реши проблема.
Вчера й писах, вече е в София. Питах я: "А намери ли си мъж?"
Тя: "Не съм. Аз зор нямам."
Малко е проста и не знам как ще се разберем с нея.
Предполагам, че това момиче е ползвало позивни - казвало е, че е шивачка, за да си намери шивач, който да я шие. Но ти си я намерил за проста, вместо да провериш, дали нещо шава в късите ти гащи. Явно не си разбрал посланието, но си избързал със заключението. Разумът е враг на естествените инстинкти. Ако лъвът му мислеше толкова много, около лъвицата щяха да обикалят магарета. Можело е да завържеш разговор с нея, че и ти си шивач, добър шивач, и си носител на приза - "Златната игла".
Такова нещо не съм казвал - писах, че в самолета на връщане.......... Прочетете по-долу и не си измисляйте.
Преди 1 месец се запознах с една жена по Интернет на 28 г. Шивачка от Русе, иска да се премести в София, защото не й плащат хубаво, търсеше някой да я посрещне на гарата. Пишеше на много мъже в сайта за запознанства. Аз й казах, че няма да съм в София и да си вземе едно такси, а част от багажа да изпрати по Спиди и така ще си реши проблема.
Свършиха ли столичанките и образованите жени, че опряхме до шивачка от Русе? И на всичкото отгоре ти вири нос, нямала зор . Майко мила, думи нямам какви хора има по света и у нас.
П.С. Надявам се, че вече си направил това, което трябва да се направи
Евгич е забелязал батки с големи ... вафли, които са закривали гледката му към морето и неговите трудови хора.
Коментар