Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Last edited by mirodes; 25.02.2025, 15:23.
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То не се налагаше да ме учи как се прави, а да дава пари, за да ходя по срещи със студентки.
"Ето ти 100-200 лв за този месец, но искам да отбележиш гол и да си хванеш гадже".
"Купи хубав парфюм на някое момиче и гледай да я свалиш". Такива неща трябваше да прави.
На всичкото отгоре през 1999 г. беше купил масивно единично легло от чам за стаята ми, без да ме пита, а аз исках спалня, за да ми е по-удобно, като си хвана приятелка. Дори в това отношение е пречил да се случат нещата при мен. Като селянин всяка неделя мъкнеше боклуци от провинцията (рядко имаше меса, млека и яйца, които харесваме, носеше круши, грозде, цветя, зелен фасул, брашно и други неща, които много не ядем) и ме тормозеше да му ги товаря и разтоварвам.
Сега, с риск Барби да ме обяви за корава балканска душа ще ти кажа, че малко бой си ял навремето. Там му е била грешката на бащата ти.Last edited by Selena2024; 25.02.2025, 15:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
От всичките ти писания оставам с впечатление, че вся някой ти е длъжен за нещо. Първо "дъртия" не ти беше оставил апартамент, днес научаваме, че и кола не ти е купил, по едно време и май на секс не те беше учил, забравил съм вече. Днес обясняваш, че инстуктора не те учи на ситуации.....
Опита и уменият асе придобиват с врмето, от теб се иска да караш, ама на, ти не щеш, но с лекото обвиняваш, че не са те научили.
Спри да хленчиш и се вземи в ръце. Имаш книжка, купи си евтина кола и се качвай да караш. Първо с приятел в ненатоварен времеви интервал от деня, постепено влизай в трафика, излез на магистралата ......
Разбери, че никой за нищо не ти е длъжен. Родителя има задължението да те отгледа до 18тата ти годишнина, после се оправяш сам. Липса на всякакво уважение към човекът , който е бил до теб 18 години, показваш. МОже да е бил всякакъв, но ти си израстнал в неговия дом, изучил си се за да можеш сега да се правиш на финансово грамотен инвеститор.
Трябва да си признателен към родителите си макар и твойте възгледи да се различават от техните, което си е в реда на нещата, различни поколения.
"Ето ти 100-200 лв за този месец, но искам да отбележиш гол и да си хванеш гадже".
"Купи хубав парфюм на някое момиче и гледай да я свалиш". Такива неща трябваше да прави.
Last edited by Evgo; 25.02.2025, 15:40.
Коментар
-
А ти оглеждаш ли се за нова жена, Мечо?
В Украйна положението е лошо (и в демографския смисъл) и ми се струва, че много украинки ще поискат да дойдат в България и да се вземат с българин. За рускини мисля, че не важи в такава степен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Така е ,Барби...Затова психологът отива на място, в обществото с 90% паталогични екземпляра ,за да са му по-интересни изследванията...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Искат да се покажат колко са велики и колко по-добре живеят от сънародниците си. И като си нямат с какво друго да се похвалят, надуват се, че са научили някой от западните езици. Чудо голямо, но за тях това е повод за гордост. И си прав - понеже те там са презрени от местните, не ходят по техните форуми. Ходят по български форуми, но се оказва, че и тука са презрени. И така се заражда тяхната злоба и завист и започват умишлено да предизвикват конфликти.
Голяма фикция е и в твоята глава относно “Запада”.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеНе познахте и двамата
За един психолог много по-интересно е да изследва
едно общество с 90% патологични екземпляра, отколкото обратното (с 10%)
- 1 like
Коментар
-
По принцип си прав.
Обаче дъртият имаше пари и не беше голяма работа да ми купи и кола и апартамент през 2001 г., когато хората като цяло хич нямаха пари.
През 2001 г. беше дал на някакъв 40 000 лв на заем с разписка и после не можа да си ги вземе. И такива случки има няколко. Как да съм доволен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Така е....Попадат и българи,които стават "по-католици от папата" и демонстрират презрение към родината и съотечествениците си....А в същото време те самите са презирани и считани за по-низши от "новите" си съотечественици....Естествено, презрението е добре прикрито от лицемерни усмивки...И тъй като гореспоменатите българи много добре осъзнават,че в новия си свят не са считани за равни,то....по цял ден клепят злобни по български форуми, изливайки омразата си към бившите си сънародници .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
От всичките ти писания оставам с впечатление, че вся някой ти е длъжен за нещо. Първо "дъртия" не ти беше оставил апартамент, днес научаваме, че и кола не ти е купил, по едно време и май на секс не те беше учил, забравил съм вече. Днес обясняваш, че инстуктора не те учи на ситуации.....
Опита и уменият асе придобиват с врмето, от теб се иска да караш, ама на, ти не щеш, но с лекото обвиняваш, че не са те научили.
Спри да хленчиш и се вземи в ръце. Имаш книжка, купи си евтина кола и се качвай да караш. Първо с приятел в ненатоварен времеви интервал от деня, постепено влизай в трафика, излез на магистралата ......
Разбери, че никой за нищо не ти е длъжен. Родителя има задължението да те отгледа до 18тата ти годишнина, после се оправяш сам. Липса на всякакво уважение към човекът , който е бил до теб 18 години, показваш. МОже да е бил всякакъв, но ти си израстнал в неговия дом, изучил си се за да можеш сега да се правиш на финансово грамотен инвеститор.
Трябва да си признателен към родителите си макар и твойте възгледи да се различават от техните, което си е в реда на нещата, различни поколения.
Last edited by Evgo; 25.02.2025, 15:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеИскат да се покажат колко са велики и колко по-добре живеят от сънародниците си. И като си нямат с какво друго да се похвалят, надуват се, че са научили някой от западните езици. Чудо голямо, но за тях това е повод за гордост. И си прав - понеже те там са презрени от местните, не ходят по техните форуми. Ходят по български форуми, но се оказва, че и тука са презрени. И така се заражда тяхната злоба и завист и започват умишлено да предизвикват конфликти.
За един психолог много по-интересно е да изследва
едно общество с 90% патологични екземпляра, отколкото обратното (с 10%)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Навремето инструкторът ме беше научил хубаво, въпреки че и тогава претупваха. Обаче сами знаете, че като не се кара дълго време, умението се губи.
Отделно карането с инструктор не е каране, защото помага с педалите. И гледа да се кара в тихи улици и по кварталите, но не и в трафика в центъра.
И не те учи какво се прави при ситуация на пътя.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Навремето инструкторът ме беше научил хубаво, въпреки че и тогава претупваха. Обаче сами знаете, че като не се кара дълго време, умението се губи.
Отделно карането с инструктор не е каране, защото помага с педалите. И гледа да се кара в тихи улици и по кварталите, но не и в трафика в центъра.
И не те учи какво се прави при ситуация на пътя.
- 1 like
Коментар
-
Брат ми не се е явявал на изпит и няма книжка, но има 2 деца.
Ползваме таксита редовно за малките и за майка ми.
Отделно имаме планове да си продадем останалите провинциални имоти, така че кола не ни трябва.
Трафикът в София е труден и дори шофьори със стаж и чичовци с книжа от много години трудно се справят или не се справят за градско каране.
Аз в началото имах голямо желание за каране и за кола, но съм ви разказвал за конкретната случка ........ и че дъртият не ми даваше да карам и не ми купи кола за завършено висше.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПри колите, ще отнеме 1-2 години докато придобия увереност зад волана.
Самият факт, че от години я водиш тази тема, говори за същото - липса на увереност. А увереността е най-мъжкото качество, което жените го търсят и което ги привлича.Last edited by Mateev; 25.02.2025, 14:21.
- 1 like
Коментар
Коментар