IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

При колите, ще отнеме 1-2 години докато придобия увереност зад волана.

Трябват ми точно 2 часа да поизчистя провинциалния ни имот от мухите. Иначе е чист и подреден. Пружини няма. Мебелите са по поръчка от Троян, с дърворезба.

Ако баща ми беше инвестирал парите в злато или имоти в София преди 25 г., щяхме да сме милионери. Нали гледате "Ергенът". Единият пич е богат, а другият беден. На мен ми е по-симпатичен бедния - Виктор. По-сърдечен е и е по-красив. Жените обаче налитат на парите,
    Рядко някоя жена ще се хване с мъж, който не шофира. Щото колата е необходимост,не лукс.Аз на ден правя по 5-6 курса само да закарам децата на градина и училище и жената на работа и да ги забера. Ако трябва запиши се на опреснителни курсове, ама без кола и неумение да се шофира шансовете ти сред жените много намаляват.А колкото по-лъскава кола караш,толкова ще си по-атрактивен за тях.Жените много държат на комфорта и надали някоя ще е ок да се движи с обществен транспорт, още повече като има деца.
    И трябва да си благодарен на родителите си.Правили са хората каквото могат.
    Last edited by mirodes; 25.02.2025, 13:38.

Коментар

По линия на социалните мрежи се запознах с възрастна леля, която ме хареса и ме иска за зет. Тя е ръководител на фолклорна група в провинцията и са много хубаво провинциално семейство, с ценности, всичко си имат.

Дъщеря й е модел и изглежда много атрактивно, от новия тип. Много яка. За нея часовникът тиктака и наближава 40 г. Обаче реагира много лошо при идеята да пием кафе в София, все едно ще я изям. И нямаше среща.

Лелята все още не се е отказала и иска да се срещнем случайно, когато дъщеря й е в София. Един приятел видя снимка на мацката и казва: "С нея само проблеми ще имаш. Като дойде в София, ще спи с мъжете (огън е) и ще имаш много проблеми с нея."

Аз разказах на лелята, че съм от добро семейство, изповядвам старите ценности, имаме имущество, освен това имам и хубав чеиз (казах го малко на майтап, но е така).

Няколко пъти се "хвалиш", че имаш "хубав чеиз"...

Евго, чеизът - както е известно - съдържа покъщнината и дрехите, с които невестата влиза в дома на своя съпруг. Нали знаеш това? Защо тогава се натискаш с твоя "голям чеиз"?

В тоя смисъл - ти съпруг ли си търсиш, когато парадираш като мома - с твоя чеиз?

Освен това - защо винаги обсъждаш "с приятели" твоите познанства с дамите, при което техните мнения са решаващи за твоя (?!?) избор! Защо изобщо съгласуваш и държиш на чуждото мнение? Някой си бил ти казал, че "ще имаш проблеми (много!), защото тя "ще спи с мъжете"! Е, как точно я усетихте вие тая работа? Психолози! Тая ще спи, а другата - няма да спи! Такива "спецове" по женското мислене (и спане) - професори!

Обаче! Тая - дето "ще спи с мъжете" - защо не иска да спи с Евго? Евго е мъж! Евго - с чеиза! Има нещо сбъркано в цялата история. Тя дори кафе не иска да пие "все едно ще я изядеш". Прованс - отвсякъде! Тая не е редовна! А какви маркови боксерки изпуска... Аве, наречи една жена "модел" и повече с нея не се занимавай! Да не би да е намекнала, че нямаш маркови боксерки? Пепел й на езика! За чистота нещо да е намеквала,? Чудя се откъде може да изскочи зайчето...

Все пак - залагам на това, че редовно ИМ намекваш, че часовникът им тактика и наближават 40-те!

Защо само им намекваш за това? Я си им го казвай директно, после показвай ластика на марковата боксерка, врътвай се - и напускай като победител - ама-ха и провинциалистки!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Когато планината не отива при Мохамед,Мохамед отива при планината. Няма да я чакаш тя да дойде в София, а ти отиваш при нея .Аз затова ти казах да си купиш лъскава кола,без кола ли си жените автоматично те смятат за лузър,а пък ако е лъскава доста им се вдигаш в очите.Майка й може само да ви запознае,ама в леглото ти няма да я вкара.
        При колите, ще отнеме 1-2 години докато придобия увереност зад волана.

Нали гледате "Ергенът". Единият пич е богат, а другият беден. На мен ми е по-симпатичен бедния - Виктор. По-сърдечен е и е по-красив. Жените обаче налитат на парите,
        Last edited by Evgo; 25.02.2025, 15:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Много жалко. С последните си няколко реплики за "западното циврене" падна много ниско ...
          Много сме разочаровани

Нищо чудно. Не сте виновни вие
          И в Англия, и в Испания попадат българи, замъкнали балкански "социалистически" мироглед, озовават се отново в балканска среда, и продължават да гледат с неразбиране, завист и омраза чуждото за тях общество.
          Просто се разминаваме, Барби. Аз отдавна съм интегрирана. Погрешен адресат. Някои неща просто са неуместни. Вари го печи го това е.

За 20 години навън нямам спомен испански политик или дипломат да плаче на супер важно събитие. Европа има нужда от зрели лидери, а не от изнежени бюргери с фалшива идилия около себе си. Видях статията, която си постнал. Приеми без драми, че тук мненията ни не съвпадат и не преминавай излишно в лични характеристики подобно на други форумци.

Тук “Балканският манталитет” няма нищо общо.

Има си правила на поведение и в политиката и в дипломацията. Етикет. Много лоша услуга прави този първо на Германия и второ на Европа.

Макрон ми харесва много повече като поведение.
          Last edited by Selena2024; 25.02.2025, 13:21.

Коментар

По линия на социалните мрежи се запознах с възрастна леля, която ме хареса и ме иска за зет. Тя е ръководител на фолклорна група в провинцията и са много хубаво провинциално семейство, с ценности, всичко си имат.

Дъщеря й е модел и изглежда много атрактивно, от новия тип. Много яка. За нея часовникът тиктака и наближава 40 г. Обаче реагира много лошо при идеята да пием кафе в София, все едно ще я изям. И нямаше среща.

Лелята все още не се е отказала и иска да се срещнем случайно, когато дъщеря й е в София. Един приятел видя снимка на мацката и казва: "С нея само проблеми ще имаш. Като дойде в София, ще спи с мъжете (огън е) и ще имаш много проблеми с нея."

Аз разказах на лелята, че съм от добро семейство, изповядвам старите ценности, имаме имущество, освен това имам и хубав чеиз (казах го малко на майтап, но е така).
            Когато планината не отива при Мохамед,Мохамед отива при планината. Няма да я чакаш тя да дойде в София, а ти отиваш при нея .Аз затова ти казах да си купиш лъскава кола,без кола ли си жените автоматично те смятат за лузър,а пък ако е лъскава доста им се вдигаш в очите.Майка й може само да ви запознае,ама в леглото ти няма да я вкара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
              Тц. Корави мъже са украинците и украинките. Корав народ. Украинец не реве. Нито руснак. Няма го западното презадоволено циврене.
              Много жалко. С последните си няколко реплики за "западното циврене" падна много ниско ...
              Много сме разочаровани

Нищо чудно. Не сте виновни вие
              И в Англия, и в Испания попадат българи, замъкнали балкански "социалистически" мироглед, озовават се отново в ориенталска среда, и продължават да гледат с неразбиране, завист и омраза чуждото за тях общество.
              Last edited by barbaron; 25.02.2025, 13:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

краднал е и сега се насира, че ще го хванат
                In 2017, the German tabloid Bild spread leaked information from Russian hacker group Fancy Bear, believed to be linked to Russian intelligence agency GRU, who had hacked into the United Nations' email system and obtained Heusgen's correspondences, including one which suggested that he helped his wife get a job at the UN.[41] Journalists familiar with the issue of working couples reported that it is not uncommon for both partners to seek employment.[42]

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Christoph_Heusgen

Коментар

Има директен влак.
                  И е близо до нашия провинциален скъп имот.

А по твои наблюдения има ли много желаещи за под наем в масовия сегмент, за нормални, но нелуксозни жилища в София?
                  ако идеш ден-два по-рано и разтребиш имота
                  може да заведеш момата там и да скърца пружината

предполагам, че има
                  препоръка е

Коментар

Когато западняк се разреве от мен да знаеш - в 99 % от случаите става дума за пари. Слушай ти кака си.
                    краднал е и сега се насира, че ще го хванат
                    препоръка е

Коментар

добре, но ти не се помайвай излишно.

има ли удобен превоз до там
                      да не се прекачваш много с букета и подаръците
                      че ще ги направиш на нищо
                      Има директен влак.
                      И е близо до нашия провинциален скъп имот.

А по твои наблюдения има ли много желаещи за под наем в масовия сегмент, за нормални, но нелуксозни жилища в София?

Коментар

на зеленски още не му е дошло времето
                        но гарантирано ще реве като бебе
                        Тц. Корави мъже са украинците и украинките. Корав народ. Украинец не реве. Нито руснак. Няма го западното презадоволено циврене.

Коментар

барби, мани го тоя изпращеляк
                          разревал се бил по загубените евроатлантически ценности
                          Когато западняк се разреве от мен да знаеш - в 99 % от случаите става дума за пари. Слушай ти кака си.

Коментар

Не е от Силистренско.

Обаче из провинцията все още си правят буркани, ако има материал за това,
                            добре, но ти не се помайвай излишно.

има ли удобен превоз до там
                            да не се прекачваш много с букета и подаръците
                            че ще ги направиш на нищо
                            препоръка е

Коментар

Тук се хързулваш по особена плоскост разминаваща се с реалността. Емоционалността на балканските народи е много по-богата от тази на дойчовците.

От тези сълзи и сополи за мен възникват някои въпроси:

1. защо точно реве този чичо. Тръмп просто иска да си плащат сметката.

2. финансов одит ли ще правят на този чичо - понеже пластовете се поразместиха?

3. този чичо с тази лабава психика какво прави НС толкова ключов пост и не си контролира андропаузатс?

4. да си видял макрон, Путин, Тръмп или зеленски да реват?

Доста се позамислих вчера като го видях това видео.
                              на зеленски още не му е дошло времето
                              но гарантирано ще реве като бебе
                              препоръка е

Коментар

да не са от силистренско
                                че там много обичат с буркани да се занимават

мисля, че е добре ти да им идеш на крака
                                с хубави армагани за лелята и момата
                                и за тъста някое шише ракия
                                и 2-3 пъти поне случайно уж му кажи тате
                                Не е от Силистренско.

Обаче из провинцията все още си правят буркани, ако има материал за това,

Коментар

Working...
                                X