If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така е....Попадат и българи,които стават "по-католици от папата" и демонстрират презрение към родината и съотечествениците си....А в същото време те самите са презирани и считани за по-низши от "новите" си съотечественици....Естествено, презрението е добре прикрито от лицемерни усмивки...И тъй като гореспоменатите българи много добре осъзнават,че в новия си свят не са считани за равни,то....по цял ден клепят злобни по български форуми, изливайки омразата си към бившите си сънародници .....
Има всякакви случаи, но ми прави впечатление, че все се залита към негативизъм. А не е необходимо.
От всичките ти писания оставам с впечатление, че вся някой ти е длъжен за нещо. Първо "дъртия" не ти беше оставил апартамент, днес научаваме, че и кола не ти е купил, по едно време и май на секс не те беше учил, забравил съм вече. Днес обясняваш, че инстуктора не те учи на ситуации.....
Опита и уменият асе придобиват с врмето, от теб се иска да караш, ама на, ти не щеш, но с лекото обвиняваш, че не са те научили.
Спри да хленчиш и се вземи в ръце. Имаш книжка, купи си евтина кола и се качвай да караш. Първо с приятел в ненатоварен времеви интервал от деня, постепено влизай в трафика, излез на магистралата ......
Разбери, че никой за нищо не ти е длъжен. Родителя има задължението да те отгледа до 18тата ти годишнина, после се оправяш сам. Липса на всякакво уважение към човекът , който е бил до теб 18 години, показваш. МОже да е бил всякакъв, но ти си израстнал в неговия дом, изучил си се за да можеш сега да се правиш на финансово грамотен инвеститор.
Трябва да си признателен към родителите си макар и твойте възгледи да се различават от техните, което си е в реда на нещата, различни поколения.
Искат да се покажат колко са велики и колко по-добре живеят от сънародниците си. И като си нямат с какво друго да се похвалят, надуват се, че са научили някой от западните езици. Чудо голямо, но за тях това е повод за гордост. И си прав - понеже те там са презрени от местните, не ходят по техните форуми. Ходят по български форуми, но се оказва, че и тука са презрени. И така се заражда тяхната злоба и завист и започват умишлено да предизвикват конфликти.
Не познахте и двамата
За един психолог много по-интересно е да изследва
едно общество с 90% патологични екземпляра, отколкото обратното (с 10%)
Навремето инструкторът ме беше научил хубаво, въпреки че и тогава претупваха. Обаче сами знаете, че като не се кара дълго време, умението се губи.
Отделно карането с инструктор не е каране, защото помага с педалите. И гледа да се кара в тихи улици и по кварталите, но не и в трафика в центъра.
И не те учи какво се прави при ситуация на пътя.
От всичките ти писания оставам с впечатление, че вся някой ти е длъжен за нещо. Първо "дъртия" не ти беше оставил апартамент, днес научаваме, че и кола не ти е купил, по едно време и май на секс не те беше учил, забравил съм вече. Днес обясняваш, че инстуктора не те учи на ситуации.....
Опита и уменият асе придобиват с врмето, от теб се иска да караш, ама на, ти не щеш, но с лекото обвиняваш, че не са те научили.
Спри да хленчиш и се вземи в ръце. Имаш книжка, купи си евтина кола и се качвай да караш. Първо с приятел в ненатоварен времеви интервал от деня, постепено влизай в трафика, излез на магистралата ......
Разбери, че никой за нищо не ти е длъжен. Родителя има задължението да те отгледа до 18тата ти годишнина, после се оправяш сам. Липса на всякакво уважение към човекът , който е бил до теб 18 години, показваш. МОже да е бил всякакъв, но ти си израстнал в неговия дом, изучил си се за да можеш сега да се правиш на финансово грамотен инвеститор.
Трябва да си признателен към родителите си макар и твойте възгледи да се различават от техните, което си е в реда на нещата, различни поколения.
Навремето инструкторът ме беше научил хубаво, въпреки че и тогава претупваха. Обаче сами знаете, че като не се кара дълго време, умението се губи.
Отделно карането с инструктор не е каране, защото помага с педалите. И гледа да се кара в тихи улици и по кварталите, но не и в трафика в центъра.
И не те учи какво се прави при ситуация на пътя.
Със сигурност има разлика, когато обучават начинаещ и някой, който иска са си подобри уменията.А и може и сам да се упражняваш нощно време, когато трафика е малък.После почни да караш събота и неделя, докато постепенно свикнеш. Най-важното е постоянно да си концентриран, да спазваш дистанция от предната кола ,да гледаш знаците и навреме да се престрояваш.
Брат ми не се е явявал на изпит и няма книжка, но има 2 деца.
Ползваме таксита редовно за малките и за майка ми.
Отделно имаме планове да си продадем останалите провинциални имоти, така че кола не ни трябва.
Трафикът в София е труден и дори шофьори със стаж и чичовци с книжа от много години трудно се справят или не се справят за градско каране.
Аз в началото имах голямо желание за каране и за кола, но съм ви разказвал за конкретната случка ........ и че дъртият не ми даваше да карам и не ми купи кола за завършено висше.
Казвам ти го като на приятел-не караш ли кола автоматично падаш в очите на жените. Запиши се на уроци при някой инструктор като те е страх, но без кола и шофиране кръгът от жени се стеснява много.
При колите, ще отнеме 1-2 години докато придобия увереност зад волана.
Тука без да искаш си призна, че при тебе доминиращо е онова другото женското полукълбо. Няма как да си мъж и да нямаш увереност зад волана. Това е диагноза. Щом нямаш увереност зад волана, то ти нямаш увереност и в нищо друго. И жените го усещат това.
Самият факт, че от години я водиш тази тема, говори за същото - липса на увереност. А увереността е най-мъжкото качество, което жените го търсят и което ги привлича.
Евгич, не ти трябва кола. Така ще се изолираш още повече. В градския транспорт има много мадами. А понякога и такива попадения, че ми иде да оставя колата на някоя спирка и да се кача в рейса
А ти оглеждаш ли се за нова жена, Мечо?
В Украйна положението е лошо (и в демографския смисъл) и ми се струва, че много украинки ще поискат да дойдат в България и да се вземат с българин. За рускини мисля, че не важи в такава степен.
Евгич, не ти трябва кола. Така ще се изолираш още повече. В градския транспорт има много мадами. А понякога и такива попадения, че ми иде да оставя колата на някоя спирка и да се кача в рейса
Така е....Попадат и българи,които стават "по-католици от папата" и демонстрират презрение към родината и съотечествениците си....А в същото време те самите са презирани и считани за по-низши от "новите" си съотечественици....Естествено, презрението е добре прикрито от лицемерни усмивки...И тъй като гореспоменатите българи много добре осъзнават,че в новия си свят не са считани за равни,то....по цял ден клепят злобни по български форуми, изливайки омразата си към бившите си сънародници .....
Искат да се покажат колко са велики и колко по-добре живеят от сънародниците си. И като си нямат с какво друго да се похвалят, надуват се, че са научили някой от западните езици. Чудо голямо, но за тях това е повод за гордост. И си прав - понеже те там са презрени от местните, не ходят по техните форуми. Ходят по български форуми, но се оказва, че и тука са презрени. И така се заражда тяхната злоба и завист и започват умишлено да предизвикват конфликти.
Много жалко. С последните си няколко реплики за "западното циврене" падна много ниско ...
Много сме разочаровани
Нищо чудно. Не сте виновни вие
И в Англия, и в Испания попадат българи, замъкнали балкански "социалистически" мироглед, озовават се отново в ориенталска среда, и продължават да гледат с неразбиране, завист и омраза чуждото за тях общество.
Трябват ми точно 2 часа да поизчистя провинциалния ни имот от мухите. Иначе е чист и подреден. Пружини няма. Мебелите са по поръчка от Троян, с дърворезба.
Ако баща ми беше инвестирал парите в злато или имоти в София преди 25 г., щяхме да сме милионери. Нали гледате "Ергенът". Единият пич е богат, а другият беден. На мен ми е по-симпатичен бедния - Виктор. По-сърдечен е и е по-красив. Жените обаче налитат на парите,
Минаха 5 години поне откак разпъваме локуми тука. За това време да си станал пилот на рали и да дундуркаш 2-3 бебета, хората действат, не питат по форуми.
Трябват ми точно 2 часа да поизчистя провинциалния ни имот от мухите. Иначе е чист и подреден. Пружини няма. Мебелите са по поръчка от Троян, с дърворезба.
Ако баща ми беше инвестирал парите в злато или имоти в София преди 25 г., щяхме да сме милионери. Нали гледате "Ергенът". Единият пич е богат, а другият беден. На мен ми е по-симпатичен бедния - Виктор. По-сърдечен е и е по-красив. Жените обаче налитат на парите,
Без кола няма да стане да знаеш. Започни да взимаш частни уроци при някой инструктур и набързо ще те направи шофьор и лъскава кола. Нямаш време да се кумиш защото вече всички момичета, жени и лели шофират и олекваш много ако не можеш. За такава глупост язък ти и за образованието, езиците и апартаментите. Пиша ти го с добри чувства, не се заяждам или подигравам.
Коментар