IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Терминът "човешки емоции" не е понятен за дивите балкански народи
    Не е чудно, че Борисов, Пеевски, Копейкин, Трифонов за тях са лидери

Хойсген окачестви настоящата Мюнхенска конференция по сигурността като „в известен смисъл европейски ужас.

В същото време, каза той, конференцията „внесе и много яснота“. Западът показа, че „Америка при Тръмп живее на друга планета“, каза той.
    Тук се хързулваш по особена плоскост разминаваща се с реалността. Емоционалността на балканските народи е много по-богата от тази на дойчовците.

От тези сълзи и сополи за мен възникват някои въпроси:

1. защо точно реве този чичо. Тръмп просто иска да си плащат сметката.

2. финансов одит ли ще правят на този чичо - понеже пластовете се поразместиха?

3. този чичо с тази лабава психика какво прави на толкова ключов пост и не си контролира андропаузата?

4. да си видял Макрон, Путин, Тръмп или Зеленски да реват? Навални видя ли го да реве?

Доста се позамислих вчера като го видях това видео.
    Last edited by Selena2024; 25.02.2025, 12:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Хойсген окачестви настоящата Мюнхенска конференция по сигурността като „в известен смисъл европейски ужас.

В същото време, каза той, конференцията „внесе и много яснота“. Западът показа, че „Америка при Тръмп живее на друга планета“, каза той.
      барби, мани го тоя изпращеляк
      разревал се бил по загубените евроатлантически ценности
      Last edited by ratten; 25.02.2025, 12:16.
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да не са от силистренско
        че там много обичат с буркани да се занимават

мисля, че е добре ти да им идеш на крака
        с хубави армагани за лелята и момата
        и за тъста някое шише ракия
        и 2-3 пъти поне случайно уж му кажи тате
        Чудесен сюжет за комедия Пиши сценарий и го продавай

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

По линия на социалните мрежи се запознах с възрастна леля, която ме хареса и ме иска за зет. Тя е ръководител на фолклорна група в провинцията и са много хубаво провинциално семейство, с ценности, всичко си имат.

Дъщеря й е модел и изглежда много атрактивно, от новия тип. Много яка. За нея часовникът тиктака и наближава 40 г. Обаче реагира много лошо при идеята да пием кафе в София, все едно ще я изям. И нямаше среща.

Лелята все още не се е отказала и иска да се срещнем случайно, когато дъщеря й е в София. Един приятел видя снимка на мацката и казва: "С нея само проблеми ще имаш. Като дойде в София, ще спи с мъжете (огън е) и ще имаш много проблеми с нея."

Аз разказах на лелята, че съм от добро семейство, изповядвам старите ценности, имаме имущество, освен това имам и хубав чеиз (казах го малко на майтап, но е така).
          да не са от силистренско
          че там много обичат с буркани да се занимават

мисля, че е добре ти да им идеш на крака
          с хубави армагани за лелята и момата
          и за тъста някое шише ракия
          и 2-3 пъти поне случайно уж му кажи тате
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
            Каква конференция? Днеска от бач ни телевизор, ни нет. Да не е Тръмпоида във Франция?
            Уха. Видях го. Нечии нерви не са издържали. Лошо. И германците не са каквото бяха.
            https://www.eurointegration.com.ua/r...02/17/7205173/

Last edited by barbaron; 25.02.2025, 11:54.

Коментар

• А сега прочетете мнението на един ... (цензурирано) за Christoph und Ina Heusgen
              Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
              Прочетох с интерес за лигняра Хойсген. Жена му ,му е родила 4 деца, тя не е ли чувала за балканските мъже??? Насълзен ли й ги е правил???

Коментар

много ясно
                въпроса е за кого го избират
                за себе си
                или за някоя млада щерка/племеница
                По линия на социалните мрежи се запознах с възрастна леля, която ме хареса и ме иска за зет. Тя е ръководител на фолклорна група в провинцията и са много хубаво провинциално семейство, с ценности, всичко си имат.

Дъщеря й е модел и изглежда много атрактивно, от новия тип. Много яка. За нея часовникът тиктака и наближава 40 г. Обаче реагира много лошо при идеята да пием кафе в София, все едно ще я изям. И нямаше среща.

Лелята все още не се е отказала и иска да се срещнем случайно, когато дъщеря й е в София. Един приятел видя снимка на мацката и казва: "С нея само проблеми ще имаш. Като дойде в София, ще спи с мъжете (огън е) и ще имаш много проблеми с нея."

Аз разказах на лелята, че съм от добро семейство, изповядвам старите ценности, имаме имущество, освен това имам и хубав чеиз (казах го малко на майтап, но е така).

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ако безрезервно зачиташ и уважаваш волята и особено желанията им, те ще стават все повече и по-големи. А уважението към теб ще намалява
                  Подразбира се, че всичко следва да се прави с мярка.

Всичко ли трябва да пояснявам сякаш сме детската градина пред буркана с бонбоните и мола-госпожата (едно време беше моля-другарката) е излязла от стаята???

Не се страхувай от сянката си

Коментар

Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали:
                    - Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен.
                    И така, въпросът е:
                    Какво най-много искат жените?
                    Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор.
                    Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал:
                    - Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока.
                    Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала:
                    - Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен.
                    Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл:
                    - Не, по-добре да умра.
                    Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине.
                    Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора:
                    - Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата.
                    Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа.
                    - Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила:
                    - Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка.
                    Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта?
                    Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал:
                    - Ти сама избери кога каква да бъдеш.
                    Усмихнала се девойката и рекла:
                    - Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка.
                    И така те заживели щастливо до дълбоки старини.
                    Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива, - в душата си тя винаги е вещица!
                    от нета
                    ————-___——————————————————-

Лека корекция от мен: какво искат жените? Даде зачитат и уважават волята и желанията им.
                    Ако безрезервно зачиташ и уважаваш волята и особено желанията им, те ще стават все повече и по-големи. А уважението към теб ще намалява

Коментар

Крал Артур бил пленен в една битка и враговете му казали:
                      - Има само един начин да избегнеш смъртта, която те очаква. Трябва да отговориш на един въпрос. Но той е изключително труден. За сметка на това ще имаш цяла година да намериш отговора. Сега ще те пуснем, а ти ни дай своята рицарска дума, че ако не откриеш отговора, ще се върнеш, за да бъдеш посечен.
                      И така, въпросът е:
                      Какво най-много искат жените?
                      Върнал се крал Артур в своето кралство, разпитал всички жени там, но никоя не успяла да му даде смислен отговор.
                      Вече се бил отчаял, когато един старец го посъветвал:
                      - Иди в старата гора, потърси вещицата, която живее там. Тя знае отговора, но и цената, която ще поиска, е изключително висока.
                      Крал Артур отишъл при вещицата и тя му казала:
                      - Да, зная отговора, но ако искаш и ти да го научиш, ще трябва да се ожениш за мен.
                      Погледнал Артур ужасната вещица, гърбава, мръсна, дрипава и само с един зъб в устата и рекъл:
                      - Не, по-добре да умра.
                      Но всички рицари от кръглата маса го замолили да се съгласи, защото иначе кралството ще загине.
                      Отстъпил крал Артур на молбите, съгласил се и вещицата му открила отговора:
                      - Жените - казала му тя - най-много от всичко искат сами да управляват живота си и да не им се пречи на свободата.
                      Това бил верният отговор и Артур спасил живота си, но трябвало да плати ужасната цена. На сватбата редом с блестящия рицар се мъдрела вещицата, която воняла нетърпимо, оригвала се и лапала с ръце от изисканите блюда. Но кралят бил истински рицар и нито веднъж не показал, че това му е неприятно. Настъпила първата брачна нощ, но когато Артур влязъл в спалнята, неочаквано видял в леглото прекрасна млада девойка, а от вещицата нямало и следа.
                      - Какво става тук? - попитал Артур, а девойката отговорила:
                      - Задето се ожени за мен и ме търпя на сватбата, ще ти направя подарък - половината денонощие ще бъда вещица, а половината - девойка.
                      Остава ти да избереш кога да съм вещица - през деня или през нощта?
                      Замислил се Артур - какво да избере? Да го виждат през деня редом с прекрасна девойка, а през нощта да трябва да спи с вещица, или обратното? След това казал:
                      - Ти сама избери кога каква да бъдеш.
                      Усмихнала се девойката и рекла:
                      - Защото зачиташ волята ми и прояви уважение към мен - през цялото време ще бъда девойка.
                      И така те заживели щастливо до дълбоки старини.
                      Поука: Няма значение каква е жената - умна или глупава, стара или млада, грозна или красива, - в душата си тя винаги е вещица!
                      от нета
                      ————-___——————————————————-

Лека корекция от мен: какво искат жените? Даде зачитат и уважават волята и желанията им.
                      Да... класика в жанра...

Мъж трябва да отговори на въпрос, който няма верен отговор...
                      После... трябва да се ожени по неволя...
                      Накрая... разбира, че всичко е било тест!!!

И какъв е извода???
                      За да бъде жена му просто прекрасна, и да живеее щастливо с нея, е достатъчно само да уважава волята й???

И сега.... сигурно всички мъже се питат... "къде сбърках???"

Хи-хи-хи

Коментар

е, водката правилно съм я изписал
                        Нямах никакви съмнения по тоз повод.

Коментар

ее, един никому неизвестен младеж
                          докато не се разрева на конференцията
                          Каква конференция? Днеска от бач ни телевизор, ни нет. Да не е Тръмпоида във Франция?

Уха. Видях го. Нечии нерви не са издържали. Лошо. И германците не са каквото бяха.

https://www.eurointegration.com.ua/r...02/17/7205173/
                          Last edited by Selena2024; 24.02.2025, 22:21.

Коментар

Кой е тоз пък?
                            Тоз пък кой е?
                            ее, един никому неизвестен младеж
                            докато не се разрева на конференцията
                            препоръка е

Коментар

СвоДка
                              воДка
                              е, водката правилно съм я изписал
                              препоръка е

Коментар

аз бих препоръчал да се направи кратка свотка /може и без, но по-добре с водка/
                                с почивките на жена му по нашето черноморие
                                СвоДка
                                воДка

Коментар

Working...
                                X