IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Аз така онодих една студентка.На спирката в Студентски град слиза от автобуса с 2 тежки чанти.Предложих и да и ги занеса до общежититето.И тя ме покани да пием кафе с райбер.
    Като започнах да чета, помислих, че си онодил студентката още на спирката, като си се възползвал, че е била заета с двете си тежки чанти. Мисълта ми е по-бърза от очите и редовно ми се случва тя да изпреварва текста. Но после видях, че си се отнесъл културно и си ги занесъл до общежитието. Сигурно си изплезил език и тя на свой ред се е възползвала. Не ти е стигал и въздух. Виждал съм гръмнали от разрив сърца, излетели през прозорците на общежитията. Имаше тръпка някога и здрав нагон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Голям фал си допуснал. Аз така се ожених
      Евго, Евго, не ги чаткаш жените и туй то.
      Няма по-секси мъж от този, който помага на жена в беда/небрано лозе/непознат град. Даже не си разбрал къв шанс си пропуснал …
      Аз така онодих една студентка.На спирката в Студентски град слиза от автобуса с 2 тежки чанти.Предложих и да и ги занеса до общежититето.И тя ме покани да пием кафе с райбер.
      Last edited by nradev1111; 18.02.2025, 01:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То ти си на село, не аз. И също си без приятелка.

Тая русенка беше и неграмотна ("Зная ко да прая"). Търсеше в сайта за запознанства някой да я вземе от гарата лятото и да я превози до квартирата й. След това не можеше да се оправя в София. Не можеше да се ориентира да се срещнем в центъра. Изобщо много зле.
        Голям фал си допуснал. Аз така се ожених
        Евго, Евго, не ги чаткаш жените и туй то.
        Няма по-секси мъж от този, който помага на жена в беда/небрано лозе/непознат град. Даже не си разбрал къв шанс си пропуснал …

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ами едно време много угаждах на жена си, и тя ми се качи на главата. Дори имаше екшън - веднъж я натоварих на Москвича и я закарах при родителите и в Благоевград. Та поживяхме известно време разделени. И в един прекрасен момент я поканих заедно да отидем на море, и тя пък взе, че се съгласи. И от тогава си живеем неразделни, но имаше промяна в характерите - в нейния и в моя. Аз започнах да си отстоявам моето и да се правя на мъж, а тя започна повече да се съобразява с моите желания. Като че ли я устройваше от време на време да и се озъбвам, и тя да си подвива опашката. Не че спря да ми мърмори - прави го и до ден днешен, но до скандал вече не се стига. Или я отсвирвам (отивам в другата стая и я оставям да си мърмори сама) или и се озъбвам с нещо от рода "Ами като много знаеш, направи си го сама".

Не знам дали това беше правилното поведение към една жена, но знам, че вече почти 40 години (5.5.85-та) за развод не сме си помисляли нито тя нито аз. Не сме и имали големи скандали - само прехвърчания на искри. В същото време имаме и много добри съвместни преживявания с много хубави спомени от тях.
          +1

Супер.

Вие все пак сте от друго време. Сега жените са като от новия сезон на "Ергенът".

Виктор е страхотен, преминал е през много трудности, като мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Не ти е било леко. Все си мисля, че ще устискам да ядем от една чиния и да пием от една чаша с жена ми. И ще зазидам превантивно всички останали стаи без хола, като аз ще спя на килима. Ще продам колата, за да се возим заедно в градския транспорт, където жена ми ще се държи за мен, за да не падне на някой завой.
            Явно си случил на жена. При нас несъвместимостите започнаха още от самото начало. Тя беше много зиморничава и все се карахме на колко градуса да настроим терморегулатора на стаята. Аз се чувствах комфортно на 22.5, а тя на 26.5 градуса. Със секса беше много добре в началото, спяхме си голички и го правехме вечер, нощем и сутрин. В един момент обаче тя ми обяви, че и е студено, и започна да спи с пижама. Това автоматично отряза нощните и сутрешните сексове и аз се чувствах много прецакан.

След това възникна проблем с телевизора - посмъртно нямаше как аз да гледам нейните сапунки, а тя да гледа моите екшъни. И втория телевизор дойде от самосебе си. И така постепенно всичко у дома се умножаваше по 2, и това беше начина да има мир и разбирателство. Както казах купих дори 2 леки коли, като нейната тя сама си я избра, и основния нейн критерий беше има ли огледалце на сенника и лампичка, която да го осветява. Тука обаче нещата при нея не потръгнаха - мразеше сама да кара лека кола и винаги искаше аз да карам и аз да я возя насам натам, а нейната кола прашасваше в гаража.

Тука обаче възникна следващия проблем - аз не исках да ходя по нейните магазини и тя не искаше да ходи по моите. Проблема се реши с една нейна приятелка - като тръгнем на пазаруване, тя ходеше из моловете с приятелката си, а аз или си обикалях по моите магазини, или в колата гледах някакъв филм.

Имаше още един проблем - тя искаше да ме контролира какви пари харча. Ами добре - като и е мерак, нека да се занимава. Изтегля от банката например 10 000 лв. и и ги давам на нея. Тя ги пакетира на по 1000 лв. и ми слага в чантичката по малко, а вечер изземва касовите бележки и брои какви пари са останали в чантичката. И си води някакви файлове само за да има още един повод за мърморене - колко пари съм дал за цигари, за алкохол и други подобни.

До банковата си сметка и до кредитните ми карти обаче не съм и давал достъп и в общия случай тя не знае колко пари има в тях. Не ме и пита, но понякога аз доброволни и казвам. Единственото, което вижда, е че често идва куриер у дома да ми носи разни боклуци, купени в интернет. Например дронове. Понякога ме пита колко струва еди кой си дрон, аз я излъжа, тя разбира се знае, че я лъжа, но до скандал не се стига - само стандартното мърморене, към което аз отдавна съм имунизиран и не и обръщам внимание.

Коментар

Една от идеите на темата е да обменим опит и да прочетем някоя измислена история, като на Репрезентативния и на Пинокьо. И за разтоварване.
              Ами едно време много угаждах на жена си, и тя ми се качи на главата. Дори имаше екшън - веднъж я натоварих на Москвича и я закарах при родителите и в Благоевград. Та поживяхме известно време разделени. И в един прекрасен момент я поканих заедно да отидем на море, и тя пък взе, че се съгласи. И от тогава си живеем неразделни, но имаше промяна в характерите - в нейния и в моя. Аз започнах да си отстоявам моето и да се правя на мъж, а тя започна повече да се съобразява с моите желания. Като че ли я устройваше от време на време да и се озъбвам, и тя да си подвива опашката. Не че спря да ми мърмори - прави го и до ден днешен, но до скандал вече не се стига. Или я отсвирвам (отивам в другата стая и я оставям да си мърмори сама) или и се озъбвам с нещо от рода "Ами като много знаеш, направи си го сама".

Не знам дали това беше правилното поведение към една жена, но знам, че вече почти 40 години (5.5.85-та) за развод не сме си помисляли нито тя нито аз. Не сме и имали големи скандали - само прехвърчания на искри. В същото време имаме и много добри съвместни преживявания с много хубави спомени от тях.

Коментар

Никога няма да можеш да намериш общ език с която и да било жена. ...

Трябва да си доволен само на мирно съвместно съществуване, което ще е вярно, но само за част от времето.

Важното е, че жената ще изпълни основното си предназначение - да ти роди деца, твои деца. Всичко останало ще са твои и нейни саможертви, само и само тези деца да бъдат отгледани.

Ще ти кажа рецептата за едно мирно съвместно съществуване. Започва се с 2 телевизора в 2 различни стаи, след това 2 хладилника, 2 кухни, 2 спални, 2 леки коли и от всичко останало по 2. И ще се срещате само по половин-един час на ден, който все някакси ще го изтърпиш без да се скарате.

И най-важното - не допускай парите да станат проблем за семейството, защото освен децата те са второто лепило, което държи едно семейство здраво.
                Не ти е било леко. Все си мисля, че ще устискам да ядем от една чиния и да пием от една чаша с жена ми. И ще зазидам превантивно всички останали стаи без хола, като аз ще спя на килима. Ще продам колата, за да се возим заедно в градския транспорт, където жена ми ще се държи за мен, за да не падне на някой завой.

Коментар

Дотук добре, но защо си толкова неспособен да си намериш жена? Какъв мъж си, да търсиш помощ от цял един форум, и да развиваш някаква тема години наред. Това е позорно, това не е мъжка самоувереност, каквато би трябвало генетично да ти е заложена. Как така ще търсиш помощ? Грабвай се в ръце, излез на улицата или ако трябва върви в провиницята, и до 2-3 дена се върни с жена. Така би направил един истински мъж. А жените - те си умират да се лепнат за истински мъж, а не за някой неуверен, който години наред занимава цял един форум със собствените си мисли, чувства и терзания.
                  Една от идеите на темата е да обменим опит и да прочетем някоя измислена история, като на Репрезентативния и на Пинокьо. И за разтоварване.

Коментар

Мерси за хубавите съвети, тате

Имам пари, работя още от студент, от 1999 г.

Дори се е случвало да не спя доста пъти, за да мога да завърша важни проекти за много пари. И като виждам, че времето не стига, "тогава вземам решение да се работи ударно".
                    Дотук добре, но защо си толкова неспособен да си намериш жена? Какъв мъж си, да търсиш помощ от цял един форум, и да развиваш някаква тема години наред. Това е позорно, това не е мъжка самоувереност, каквато би трябвало генетично да ти е заложена. Как така ще търсиш помощ? Грабвай се в ръце, излез на улицата или ако трябва върви в провиницята, и до 2-3 дена се върни с жена. Така би направил един истински мъж. А жените - те си умират да се лепнат за истински мъж, а не за някой неуверен, който години наред занимава цял един форум със собствените си мисли, чувства и терзания.

Коментар

Трябва да си доволен само на мирно съвместно съществуване, което ще е вярно, но само за част от времето.

Важното е, че жената ще изпълни основното си предназначение - да ти роди деца, твои деца. Всичко останало ще са твои и нейни саможертви, само и само тези деца да бъдат отгледани.

Ще ти кажа рецептата за едно мирно съвместно съществуване. Започва се с 2 телевизора в 2 различни стаи, след това 2 хладилника, 2 кухни, 2 спални, 2 леки коли и от всичко останало по 2. И ще се срещате само по половин-един час на ден, който все някакси ще го изтърпиш без да се скарате.

И най-важното - не допускай парите да станат проблем за семейството, защото освен децата те са второто лепило, което държи едно семейство здраво.

Мерси за хубавите съвети, тате

Имам пари, работя още от студент, от 1999 г.

Дори се е случвало да не спя доста пъти, за да мога да завърша важни проекти за много пари. И като виждам, че времето не стига, "тогава вземам решение да се работи ударно".
                      Last edited by Evgo; 17.02.2025, 21:40.

Коментар

Не можахме да намерим общ език с нея.

Last edited by Mateev; 17.02.2025, 21:22.

Коментар

• Точно така, никакво отстъпление. Статистиката сочи, че колкото е по-нестандартен подхода, толкова повече нарастват шансовете за успех.

В тоя ред на мисли, вместо на ресторант, ако някой заведе девойката на кръвни изследвания...ей така, за потвърждение на синята кръв, със сигурност ще избие рибата.

Коментар

По принцип жените са зле с ориентацията. Исторически така се е получило - мъжете ловци трябва добре да се ориентират в гората, а жените се ориентират само в пещерата или в колибата. Ако наистина това е било повод да се откажеш от някаква жена, да знаеш много ти е сбъркано мисленето.

ПП: Моята жена само веднъж да завъртя колата през някое кръгово, и тя вече се обърква откъде сме дошли и накъде трябва да ходим.
                            Не можахме да намерим общ език с нея.

Коментар

Тая русенка беше и неграмотна ("Зная ко да прая"). Търсеше в сайта за запознанства някой да я вземе от гарата лятото и да я превози до квартирата й. След това не можеше да се оправя в София. Не можеше да се ориентира да се срещнем в центъра. Изобщо много зле.
                              По принцип жените са зле с ориентацията. Исторически така се е получило - мъжете ловци трябва добре да се ориентират в гората, а жените се ориентират само в пещерата или в колибата. Ако наистина това е било повод да се откажеш от някаква жена, да знаеш много ти е сбъркано мисленето.

ПП: Моята жена само веднъж да завъртя колата през някое кръгово, и тя вече се обърква откъде сме дошли и накъде трябва да ходим.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

колко години трябва да минат за да проумееш че не си хален делон или стефан данаилов.
                                Ти си селски чичак и няма ни една "готина" жена ака бръмчалка да те погледне, камо ли да ти върже.
                                Абе по твоите думи проста русенска селянка не ти връзва, а още си мечтаеш за Анджелина джоли !?!?!?!?
                                Ако бях селски чичак, на 20+ щях да взема някоя дива селянка, щеше да има груб, селски секс и щеше да има резултат - 4-5 бр.

Коментар

Working...
                                X