IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

колко години трябва да минат за да проумееш че не си хален делон или стефан данаилов.
    Ти си селски чичак и няма ни една "готина" жена ака бръмчалка да те погледне, камо ли да ти върже.
    Абе по твоите думи проста русенска селянка не ти връзва, а още си мечтаеш за Анджелина джоли !?!?!?!?
    То ти си на село, не аз. И също си без приятелка.

Тая русенка беше и неграмотна ("Зная ко да прая"). Търсеше в сайта за запознанства някой да я вземе от гарата лятото и да я превози до квартирата й. След това не можеше да се оправя в София. Не можеше да се ориентира да се срещнем в центъра. Изобщо много зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В сайтовете за запознанства и платформите рядко има готини жени. Там са по-обикновени, дори голяма част са неграмотни.

Нека Пинокьо разкаже за неговите Ганки, да е интересно и да научим нещо,
      колко години трябва да минат за да проумееш че не си хален делон или стефан данаилов.
      Ти си селски чичак и няма ни една "готина" жена ака бръмчалка да те погледне, камо ли да ти върже.
      Абе по твоите думи проста русенска селянка не ти връзва, а още си мечтаеш за Анджелина джоли !?!?!?!?
      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

В сайтовете за запознанства и платформите рядко има готини жени. Там са по-обикновени, дори голяма част са неграмотни.

Аз и да ти разкажа, това няма да ти помогне с нищо. По-добре вземи и удари един здрав овърлог на някоя шивачка, за да види, че си наясно с материята. Иначе виждаш, че чак и Дюри дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Продължавам да съм объркана. След като гледаш да е учена защо се оглеждаш и срещаш с разни шивачки, продавачки и подобни (за себе си имам обяснение, остава ти да го намериш и да не се самозалъгваш ) ? При положение ,че е учена ще има висок доход и няма да те гледа като касичка да не кажа, че може да е и по-богата от теб. Ще трябва да направиш компромис и за жена с дете защото за съжаление вече си на възраст която младите момичета няма да те отразят дори. Последно оглеждаш се само по провинциалистки, а те ще искат да вървят " у мамини " не на Малдивите. При това търсиш жена само по интернет, а там трудно ще срещнеш жена която / каквато търсиш. Успех ти желая въпреки , че се съмнявам много в способностите ти да завъртиш главата на такава жена .

Коментар

Продължавам да съм объркана. След като гледаш да е учена защо се оглеждаш и срещаш с разни шивачки, продавачки и подобни (за себе си имам обяснение, остава ти да го намериш и да не се самозалъгваш ) ? При положение ,че е учена ще има висок доход и няма да те гледа като касичка да не кажа, че може да е и по-богата от теб. Ще трябва да направиш компромис и за жена с дете защото за съжаление вече си на възраст която младите момичета няма да те отразят дори. Последно оглеждаш се само по провинциалистки, а те ще искат да вървят " у мамини " не на Малдивите. При това търсиш жена само по интернет, а там трудно ще срещнеш жена която / каквато търсиш. Успех ти желая въпреки , че се съмнявам много в способностите ти да завъртиш главата на такава жена .
            Много чете Зола, затова. Там са все такива, а Евгич е класик в живота.

Коментар

• Жените са особени същества.Те никога няма да ти дадат цялата си любов.Най-много да ти дадат 50%.
              Но другите 50% ще ги дадът на децата си.Децата които ти си им направил.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Жената избира, но не такива, които им казват кокошки, дебелани, прости, не са в репродукция... , с изтекъл срок... , не стават... От 20-годишен ти е това мислене и по-зле става...

И това се разбира от дамите още на първа среща.
                Факт.

Коментар

.... В днешно време жената избира и тя предлага на мъжа. А много кокошки си стоят сами и не им трябва мъж.
                  Жената избира, но не такива, които им казват кокошки, дебелани, прости, не са в репродукция... , с изтекъл срок... , не стават... От 20-годишен ти е това мислене и по-зле става...

И това се разбира от дамите още на първа среща.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Самият факт, че тази жена разговаря с него, усмихва се, дала му е да я прегърне прз рамото, съгласи се на първа и на втора целувка - всичко това означава само едно, тя му е навита и само чака той да си поиска. Хей така на майтап, ама за нея не е майтап ...

Имаше един клип, на който един върви с микрофона, спира момичета и директно задава въпроса - ще ми дадеш ли? Няма да повярвате, но някои от момичетата наистина казаха ДА, а други го обзаведоха с прекрасна усмивка, означаваща покана за по-нататъшен диалог..
                    Що да не повярвам?Жените харесват уверените мъже,които без страх заявяват желанията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
                      https://vm.tiktok.com/ZNd1rpMeJ/
                      Евго така трябва да действаш.Уж на майтап, ама готова на всичко. Няма жена, която да не иска,има мъж,който не знае как да си поиска.
                      Самият факт, че тази жена разговаря с него, усмихва се, дала му е да я прегърне през рамото, съгласи се на първа и на втора целувка - всичко това означава само едно, тя му е навита и само чака той да си поиска. Хей така на майтап, ама за нея не е майтап ...

Имаше един клип, на който един върви с микрофона, спира момичета и директно задава въпроса - ще ми дадеш ли? Няма да повярвате, но някои от момичетата наистина казаха ДА, а други го обзаведоха с прекрасна усмивка, означаваща покана за по-нататъшен диалог..
                      Last edited by Mateev; 16.02.2025, 13:34.

Коментар

Да ти кажа, че си търся половинка, още от 20+. Тогава имах хубава работа и ако някоя се беше навила, щях да имам голямо дете на 20 г.

Виждаш, че новият ерген Виктор също е имал несполуки, въпреки че изглежда перфектно и е страхотен. В днешно време жената избира и тя предлага на мъжа. А много кокошки си стоят сами и не им трябва мъж.

Коментар

• https://vm.tiktok.com/ZNd1rpMeJ/
                          Евго така трябва да действаш.Уж на майтап, ама готова на всичко. Няма жена, която да не иска,има мъж,който не знае как да си поиска.

Коментар

Това е така, но в последно време хората взеха да се женят късно. И жените раждат късно.

Да закачам непознати по улицата също не върви и няма да се приеме добре.

Изглеждам много добре за възрастта си и мисля, че ще намеря някоя.

Честит празник и наздраве,

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Колкото повече критерии си измисляш, толкова повече стесняваш и без това вече стеснения кръг. Така рискуваш никога да не се ожениш. Затова остави само един критерий - да е жена, щото и това не е много сигурно в наше време.

Да се разберем и с теб! КВо се правиш, че не разбирш? Евго се обръща към теб с "тате".

Какъв ти е проблема да му станеш един кум?
                              Бас ловя с теб, че ако се съгласиш - още утре ще дойде да ти представи момата (момъка).

Не ги ли усещаш нещата? Един нов джип ще му вземеш - бълха те ухапала! И форумът ще си отдъхне. Хората от цял свят вече дават акъли...

Коментар

Съни е тази жена, нали?
                                He

Коментар

Working...
                                X