Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеCould you please clarify this
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Muchas gracias. Eres una amiga verdadera,
Добре де, аз веднага - след като ми поиска снимката на оная красавица - ти я изпратих, нали!...
Можеше поне едно "mi buen amigo" - да получа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Просто статистика. И наблюдения в продължение на дълги години.
Да Статистика има навсякъде, НО - убедих се, че в Испания - статистиката е втора природа за всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАрменците наподобяват евреите-женят се основно за хора от своята общност.Поне впечатленията ми от пловдивската арменска общност са такива.Но винаги има изключения.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеВ Испания?Не й бери грижата. Тук няма незадомена жена от изтока
. Ние сме бисери.
Коментар
-
Ya veremos que opina ella.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Доколкото знам, язидите са кюрди. Разпилени са из голяма част от територията на бивша Персия. Почитат слънцето и религията им има нещо общо с древния зороастризма и суфизма. Май имат нещо и от юдеизма, не съм сигурна.
Живият в затворени общности, женят се само помежду си. Ако сключат брак с човек от друг етнос, автоматически биват отлъчвани. Те са като евреите - язид се раждаш. Не може да станеш чрез брак или осиновяване.
Виждала съм иранка, със светла кожа и аквамаринови очи. После разбрах, че е язид.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Жестока самооценка! Щом човек е убеден в нещо - това е и най-достоверното твърдение!. И наблюдения в продължение на дълги години.
Коментар
-
За пръв чувам. Разкажи дробно. Интерсно е.
Живият в затворени общности, женят се само помежду си. Ако сключат брак с човек от друг етнос, автоматически биват отлъчвани. Те са като евреите - язид се раждаш. Не може да станеш чрез брак или осиновяване.
Виждала съм иранка, със светла кожа и аквамаринови очи. После разбрах, че е язид.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеВ Испания?Не й бери грижата. Тук няма незадомена жена от изтока
. Ние сме бисери.
Жестока самооценка! Щом човек е убеден в нещо - това е и най-достоверното твърдение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
твоята приятелка няма да се задоми така.Не й бери грижата. Тук няма незадомена жена от изтока
. Ние сме бисери.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
По-скоро има някаква връзка с язидите. Те са светлооки и със сравнително светла кожа. В Армения почти няма малцинствени групи, но язидите имат присъствие там.
Наздраве!Last edited by Selena; 14.05.2020, 10:21.
Коментар
-
Тя ми каза, че имало някаква зона в Армения, в която били такива. Ако питаш мен, все пак са бивша руска република ...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар