Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Съгласен съм. Има къде-къде по-важни качества. Защо мислиш, че карам Евго да носи анцузи. Той не един път е споменавал, че има пари. Е, кат ги натъпче тея кинти и кат му се издуят джобовете...има ли жена която да устои на гледката? Това ми ти женско въображение като заработи, аджеба - пакета ли му е толкова голям, или мангизите са му толкова много.Всяка ще иска да го провери.
Е тоя наистина е знаел какво искат жените.Даже се смята, че е прототип на Джеймс Бонд,защото Йън Флеминг го е познавал и той е бил най-вероятно и шпионин.
https://webcafe.bg/story/1248830224-...-rubirosa.html
За тоя юнак става въпрос.Между другото не е бил висок-175 см.Нито е бил богат.Ама пред подвизите му по отношение на жените и Казанова изглежда като аматьор.Last edited by mirodes; 10.06.2023, 13:06.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Така, така, и ти правиш генерален извод. Само след някоя и друга година този твой приятел ще започне да си напикава обувките, това са първите неприятни напомняния за задаващата се и неизбежна старост. Какво друго е, ако не можеш да хвърлиш струя на един метър от теб. Навремето в казармата се съревновавахме кой ще хвърли по-надалеч. Прехвърлял съм казармения зид и съм мил плочките отвън. На 50 години вече ти трябва да изпиеш една цистерна с вода, за да пикнеш на две педи от теб. Мъжът се прави, че не го забелязва, за да го скрие и от себе си, докато не стане една нощ и се върне чак след 15 минути, облян в пот и притеснения. Това удря и по либидото. Такава ни е съдбата. Разбира се, има път това да не се случи, рецептата е много проста. Но колкото е по-проста и пред очите ни, толкоз е по-скрита от нас. И на 25 годишното момиче какво му остава? Остава му, докато отпива от аперола в кафенето, да оглежда от ръба на чашата останалия животински вид. То си е природа. Природата не се интересува от нашия социален ред. Тя се интересува само и единствено от оцеляването, което е най-хармоничният програмен код.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
По принцип жените харесват високи мъже.Но височината сама по себе си не гарантира успех сред жените. Както и по-ниският ръст не означава, че един мъж ще бъде отхвърлен от жените. Най -големият сваляч ,когото познавам, е колкото мен на ръст.Колкото до плешивостта в такива случаи най-добре е мъжът да се постриже гола глава.Щото в противен случай наистина изглежда като чичка.Дори и да е по-млад.А и жените си падат по мъже с голи глави.Правят някакви асоциации явно.
Така че високият ръст дава предимство, ама не е достатъчен за привличане на жените.А и останалите неща.Най важно е поведението му спрямо жените.
Иначе ти си знаеш най-добре, но на твое място нямаше да се колебая щом срещна подходящата жена да й предложа брак и да й направя дете.То аз късно се ожених,но наистина в моя случай не бях срещнал подходяща жена,а и изборът ми бе доста ограничен.Всяка ще иска да го провери.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАз съм ня 29 и не ме грози скоро такава опасност, ама ако имаш нещо, кажи. Трупам рецепти хаха
Пинокио може да има предвид упражнения кегел. Аз бих заложил на редовен секс, което вероятно не допуска мускулите да загубят форма.
- 1 like
Коментар
� -
Аааа, видя ли, знаех си аз.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
И каква е рецептата?
Коментар
� -
Така, така, и ти правиш генерален извод. Само след някоя и друга година този твой приятел ще започне да си напикава обувките, това са първите неприятни напомняния за задаващата се и неизбежна старост. Какво друго е, ако не можеш да хвърлиш струя на един метър от теб. Навремето в казармата се съревновавахме кой ще хвърли по-надалеч. Прехвърлял съм казармения зид и съм мил плочките отвън. На 50 години вече ти трябва да изпиеш една цистерна с вода, за да пикнеш на две педи от теб. Мъжът се прави, че не го забелязва, за да го скрие и от себе си, докато не стане една нощ и се върне чак след 15 минути, облян в пот и притеснения. Това удря и по либидото. Такава ни е съдбата. Разбира се, има път това да не се случи, рецептата е много проста. Но колкото е по-проста и пред очите ни, толкоз е по-скрита от нас. И на 25 годишното момиче какво му остава? Остава му, докато отпива от аперола в кафенето, да оглежда от ръба на чашата останалия животински вид. То си е природа. Природата не се интересува от нашия социален ред. Тя се интересува само и единствено от оцеляването, което е най-хармоничният програмен код.
Коментар
� -
Имам един приятел на 49 години живее с 24 годишна жена и сега чакат дете.А имаше и други мераклийки за него под 30 годишна възраст. То мъжете и жените по принцип имат различни интереси и се сближават заради семейството,децата, близостта си и секса. Така че нито някоя 50 годишна ще обсъжда световната политика (Арана е изключение)нито някоя 25 годишна. Ама втората ще може да роди деца и тия деца ще я сближат много повече с мъжа, отколкото 50 годишната,която няма да му роди деца.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Ха, не си чичак. Я, питай едно момиченце на 20 години как би погледнало на теб. Ти си птеродактил за нея. На нея ще й бъдеш интересен само като пътуване във времето. Достатъчно е да се върнеш самият ти назад в спомените си и да си припомниш за твоите усещания. Няма да забравя, когато бях на 20 години и тъкмо бях станал студент. Виждам на спирката един некролог на мъж, починал на 40 години. Четеш, докато дойде рейсът, защото нямаше смартфони. Отдолу пише - От опечалените, мама, татко, брат и т.н. Викам, грях ми на душата - а, та този си е поживял, бе. Е, така гледат и на теб. Това не са просто 20 години разлика, а междупоколенческа такава. Ще се появиш на среща с елече, плетено от баба ти, вместо със съдрани до чатала ти дънки и с набоден от пиърсинг нос. Ще лъснеш бавареца и ще нагласиш седалката, а то, детето, ще влезе с чипс вътре, ще омаже с олио седалката ти и ти ще напълниш очите с кръв. А ако си човече на нейните години, ще бръкнеш в чипса и после ще се обършеш във волана, ще потеглиш с дрифт, защото баща ти после ще купи нови гуми. Лелка ти трябва на теб - да те утешава, докато все още има искрица живот в нея. Защото ако са на твоите 40 години, жените биха обърнали внимание само на шефа на БНБ.
Освен това съм готин, културен и не съм опростачен.
Две колежки от групата ми взеха дърти мъже на 40+, които изглеждат доста по-зле от мен през 1998 и 2002 г. Едната още е с него.
Ти колко деца имаш и планираш ли да подобриш демографията? Иначе има логика в писането ти и за съжаление нещата са така, горе долу.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Мире, казах ти, че кака хвърли тежко заклинание. Ако е коцкар и пияница - гърми. Пиенето не мога да откажа, значи остава да съм верен
Смисъла на съжителството поне в моя план е, че в близките 1-2-3г. всичко ще си е по местата. Просто в сегашния момент тя смени работата, а аз се занимавам с ремонти на имуществото, които гълтат доста пари и момента е крайно неподходящ. Аз съм този който отлага в случая, понеже не съм такъв талант да нося няколко дини под една мишница.
За останалото, установихме, че жените си падат по ниски, плешиви и с очила.
Така че високият ръст дава предимство, ама не е достатъчен за привличане на жените.А и останалите неща.Най важно е поведението му спрямо жените.
Иначе ти си знаеш най-добре, но на твое място нямаше да се колебая щом срещна подходящата жена да й предложа брак и да й направя дете.То аз късно се ожених,но наистина в моя случай не бях срещнал подходяща жена,а и изборът ми бе доста ограничен.Last edited by mirodes; 10.06.2023, 12:09.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Ха, не си чичак. Я, питай едно момиченце на 20 години как би погледнало на теб. Ти си птеродактил за нея. На нея ще й бъдеш интересен само като пътуване във времето. Достатъчно е да се върнеш самият ти назад в спомените си и да си припомниш за твоите усещания. Няма да забравя, когато бях на 20 години и тъкмо бях станал студент. Виждам на спирката един некролог на мъж, починал на 40 години. Четеш, докато дойде рейсът, защото нямаше смартфони. Отдолу пише - От опечалените, мама, татко, брат и т.н. Викам, грях ми на душата - а, та този си е поживял, бе. Е, така гледат и на теб. Това не са просто 20 години разлика, а междупоколенческа такава. Ще се появиш на среща с елече, плетено от баба ти, вместо със съдрани до чатала ти дънки и с набоден от пиърсинг нос. Ще лъснеш бавареца и ще нагласиш седалката, а то, детето, ще влезе с чипс вътре, ще омаже с олио седалката ти и ти ще напълниш очите с кръв. А ако си човече на нейните години, ще бръкнеш в чипса и после ще се обършеш във волана, ще потеглиш с дрифт, защото баща ти после ще купи нови гуми. Лелка ти трябва на теб - да те утешава, докато все още има искрица живот в нея. Защото ако са на твоите 40 години, жените биха обърнали внимание само на шефа на БНБ.
- 1 like
Коментар
� -
Доколкото съм наясно нито има деца, нито брак.Та подобно "обвързване"е доста условно.А и дори да е обвързан той няма да сменя продавачката с гаджето си.Просто ще й покаже, че още има "истински мъже"и дотам.
Като подхвана темата -много са ми чудни такива дълги връзки със съвместно съжителство без деца. Като се харесват двама души какво толкова има да се чака. Женят се,правят деца и животът е прекрасен.
Смисъла на съжителството поне в моя план е, че в близките 1-2-3г. всичко ще си е по местата. Просто в сегашния момент тя смени работата, а аз се занимавам с ремонти на имуществото, които гълтат доста пари и момента е крайно неподходящ. Аз съм този който отлага в случая, понеже не съм такъв талант да нося няколко дини под една мишница.
За останалото, установихме, че жените си падат по ниски, плешиви и с очила.
Коментар
�
Коментар