Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То това не е за хвалба,
Бръмчалки са, разработени.
https://www.youtube.com/watch?v=6yv3h1t-58s
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеТия пастърми в Ергенът, до една са с превъртени километражи
Бръмчалки са, разработени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЩели да глобяват предаването "Ергенът" за пошлост........
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Стана крайно неубедителен, защото се получава интересен феномен виртуалният свят изкриви отношенията в реалния. Защо да си правя труда да развивам стойностни отношения с някого, когато има Тиндер? Много е грозно, но е точно така. Така разсъждават много съвременни мъже и жени по планетата. Имаш хиляди дейтинг сайтове превръщащи отношенията между половете в долнопробен продукт. Фаст фуд. И това е факт. Донякъде го разбирам и Евго като гледам какво циркулира в предавания като Ергенът например.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Стана крайно неубедителен, защото се получава интересен феномен виртуалният свят изкриви отношенията в реалния. Защо да си правя труда да развивам стойностни отношения с някого, когато има Тиндер? Много е грозно, но е точно така. Така разсъждават много съвременни мъже и жени по планетата. Имаш хиляди дейтинг сайтове превръщащи отношенията между половете в долнопробен продукт. Фаст фуд. И това е факт. Донякъде го разбирам и Евго като гледам какво циркулира в предавания като Ергенът например.
После остават въпросите и съмненията от типа: Ако така, какво ли щеше да стане (или да легне)...
Загубена кауза, както и да го гледаш.
Затова поетът е казал: Изгори, за да светиш...Last edited by Kildirim_Bei; 19.05.2022, 02:24.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Не е много сигурно, че е само веднъж, но е сигурно, че сме тук да се учим, и ако дори в този кратък миг не си научим уроците, може и да имаме друг шанс.....
I bet on the real thing...Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Не е много сигурно, че е само веднъж, но е сигурно, че сме тук да се учим, и ако дори в този кратък миг не си научим уроците, може и да имаме друг шанс.....
Погледнато обективно, хората, които (по някакви причини) никога не си научават уроците, именно те са уверени, че са пълни със знания и са длъжни да учат останалите...
Точно те нямат никакъв шанс, колкото и животи да им предстоят...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Мдаам....
Може и да е неубедителен реалният живот, но той ни е даден само веднъж, кратък е, и трябва да направим нещо с негоЗнанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
+1
Мерси, аз така и правя. Нито се хваля, нито преекспонирам, нито за имоти говоря, нито, че искам много репродукция, нито, че и нейния и моя срок ще изтече скоро. Но ми е грешен подхода.
В днешно време човек, който е културен, възпитан, държи се нормално, кавалерски, не нахалства, черпи ......, е в неизгодна позиция и губи.
Много ми харесват мнениета ти, личи, че си улегнал, успял, "имаш топки" и си готин,
Не ти знам и подхода и защо не се получават нещата.
Може и да грешиш за обноските и културата. И са важни и не са. То и да си си излъскал поведението, след това в ежедневието като се гледате като куче и котка то всъщност не е било важно. Според дребния ми опит нещата са много по-комплексни и не стават за форум да се обяснят. Както и да е, пожелавам ти да си намериш някой в живота и да успеете да си партнирате здравословно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеНито се хваля, нито преекспонирам, нито за имоти говоря, нито, че искам много репродукция, нито, че и нейния и моя срок ще изтече скоро. Но ми е грешен подхода.Нищо не губи, само ти така си мислиш.
Така се отсява плявата, а тя както знаем е много повече от зърното.
Не се отклонявай от правия път и рано или късно ще намериш, каквото търсиш.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Сега, Евго, да ти кажа как трябва и не трябва да се държиш, според субективния ми поглед, ако искаш да имаш някакви сериозни отношения и мацката не е кифла, на която трябва да и покажеш кючовете си от BMW-то:
Не и говори, че имаш пари. Ако стане на въпрос, кажи и, че се справяш сам, имаш частен бизнес и си добре.
Не и обяснявай колко имота и какви имаш с подробности. Можеш да и кажеш, че е твое жилището и имаш и друг бекграунд, но не задълбавай. Да се сеща.
Не и говори, че искаш от нея 3 деца докато все още е в детеродна възраст и времето и изтича, затова трябва да те слуша и изпълнява. Кажи и, ако стане на въпрос, че обичаш децата, достатъчно е.
За предните ти връзки не и обяснявай с подробности, какви кучки са били приятелките ти, как си ги изритал или зарязали и защо. Кажи и, че сте имали несходство с характерите, така се е получило, вече си улегнал и знаеш какво искаш, примерно. Недей да плюеш по бившите. Недей и да разправяш колко си ги обичал и как още страдаш по някоя. Вообще по-малко за бившите.
На пръв поглед толкова се сещам.
Това беше от твоята гледна точка. Възможно е също така, тя вече да ти е заложила капана и да те е нагласила в нейната си схема, какъв си, що си, как може да те използва точно, за какво ставаш и не, но ще се рабере по-нататък или след години на връзка.
Мерси, аз така и правя. Нито се хваля, нито преекспонирам, нито за имоти говоря, нито, че искам много репродукция, нито, че и нейния и моя срок ще изтече скоро. Но ми е грешен подхода.
В днешно време човек, който е културен, възпитан, държи се нормално, кавалерски, не нахалства, черпи ......, е в неизгодна позиция и губи.
Много ми харесват мнениета ти, личи, че си улегнал, успял, "имаш топки" и си готин,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ага,
Тези дни ще заговоря една жена, която работи близо до блока ми.
По една случайност преди няколко седмици.....бях зад нея на касата в хипермаркета. И чух разговора й с касиерката. Че е госпожица, че няма деца и приятел. Младичка е, около 35 г. Ще я поканя на кафе (и на среща), да видим какво ще каже.
Аз се поглеждам в огледалото, все още съм хубав,
Не и говори, че имаш пари. Ако стане на въпрос, кажи и, че се справяш сам, имаш частен бизнес и си добре.
Не и обяснявай колко имота и какви имаш с подробности. Можеш да и кажеш, че е твое жилището и имаш и друг бекграунд, но не задълбавай. Да се сеща.
Не и говори, че искаш от нея 3 деца докато все още е в детеродна възраст и времето и изтича, затова трябва да те слуша и изпълнява. Кажи и, ако стане на въпрос, че обичаш децата, достатъчно е.
За предните ти връзки не и обяснявай с подробности, какви кучки са били приятелките ти, как си ги изритал или зарязали и защо. Кажи и, че сте имали несходство с характерите, така се е получило, вече си улегнал и знаеш какво искаш, примерно. Недей да плюеш по бившите. Недей и да разправяш колко си ги обичал и как още страдаш по някоя. Вообще по-малко за бившите.
На пръв поглед толкова се сещам.
Това беше от твоята гледна точка. Възможно е също така, тя вече да ти е заложила капана и да те е нагласила в нейната си схема, какъв си, що си, как може да те използва точно, за какво ставаш и не, но ще се рабере по-нататък или след години на връзка.
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар