Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Има теория, че е имала много здрава девствена ципа,затова е и останала девствена.Не са могли да я перфорират.
тоя една ципа не могъл...препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Тв затова Елизабет никога не се жени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тв затова Елизабет никога не се жени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То не се е налагало да ме учи как се прави секс, защото знаех дори в края на 80-те, а през 90-те гледах Розиви серии, Нощен магазин, Плейбой и други материали.
от там само на ръкоделие ще се научиш
особено от другите материалипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Най-интересен е случаят с Ан Болейн - майката на най-успешния крал в историята на Англия, великата кралица Елизабет.Тя казвала, че била женена за короната, останала си като Евгич само с двата апартамента. Кой ли даровит коняр я е навестявал нощем в покоите. Човещинка си е било въпреки големия патос.Last edited by Selena2024; 30.10.2024, 20:02.
- 1 like
Коментар
-
Останалите не обезглавени
- 1 like
Коментар
-
Имал е той
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Понеже стана дума за жените на Хенри 8, Ан Клевска (грозната съпруга) го надживява, както и останалите съпруги.
Коментар
-
То това от стероидите. Напомпаност и мъжественост са различни неща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Тоя и бургазлия ли е?Верно има голяма девалвация на мъжество,щом и бургаските батки реват като момичета.
А ние старото поколение понеже не ревем - и сме фалшиви!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
МедЯнруднишката батка може да е далечен племенник на Папаз Тити и всичко да е на генетично ниво!
Няма как да знаеш........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Е ,ти па,как ще се биеш щерката ....?!Айде ,ако е момче ,да му зашиеш един зад врата, ама....
Коментар
-
То това от стероидите. Напомпаност и мъжественост са различни неща.
Още по-лошо налитат да бият момичета. Вече трети келеш удря дъщеря ми в училище. Аз като дете никога не съм посегнал на момиче.Сега няма никакво мъжество.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНе гледам "Биг Брадър",ама в Тик ток ми излизат клипове от предаването как някаква фльорца се е заиграла с един от участниците, после го е отрязала и оня реве със сълзи. А е някакъв напомпан батка,пък реве като малко момиче. Даже голямата ми дъщеря като си изяде боя не реве така.Какви са тия мъже?И после чакат жените да ги уважават, като те се държат като жени.
Няма как да знаеш........
Коментар
Коментар