Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 2 Харесвания
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
не се късат ве мамицата им и чорапогащи. Сал половината влиза и не ще повечепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
В онези времена при брак с поредния шмульо (искат я кралят на Франция, на Испания и някакъв италианец, а тя ги върти всичките) автоматично губи властта. Има интересни филми по темата. Те я обикалят всякакви чакали за кокала - но тя никога не дава реалната власт. Голяма жена за епохата си. Умира права.Last edited by Vergil1975; 30.10.2024, 21:32.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мирко ги вижда по друг начин нещата. Той мисли, че е заради девствената ципа. Историята, оказва се, е подвластна на изключителни нелепости. Една девствена ципа, непробиваема и за къртача на Мирко, е променила хода на историята. Пък ти се основаваш на исторически любезности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Какво се случва?Само е щяла да заздрави властта.Все пак не е била безсмъртна и не е оставила наследници на трона.Нито пък сестра й Така родът на Хенри Осми погива.
Коментар
-
Много здрав разум е имала след като видяла какво се случва ако допусне до властта крал. Грешка, която никога не допуска. Желязна Лейди.
- 1 like
Коментар
-
Много здрав разум е имала след като видяла какво се случва ако допусне до властта крал. Грешка, която никога не допуска. Желязна Лейди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Има теория, че е имала много здрава девствена ципа,затова е и останала девствена.Не са могли да я перфорират.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
абе, хората чорапогашник пробиват по невнимание
тоя една ципа не могъл...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То не е лошо и ти да се прегледаш, с тези глупсти за по-едрата 1/3 и по-дребната 1/3 от домакинството.
По вашия край в Добруджа често се срещат жени с името Ганка.
При мен гарантирано всичко е наред. Все пак разрешително за притежание на оръжие не раздават под път и над път.
За Добруджа може и да си прав. Аз не разполагам с такава информация. Там имам само ниви, овощни градини, къщи, вила и стадо прекрасни братчеди с малко по-модерни имена.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеРазмяната коментари между Пинокио и Него е забележителна. Мисля, че може да влезе като помагало или пример в учебника по психиатрия.
Наздраве!
По вашия край в Добруджа често се срещат жени с името Ганка.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Не знам защо ми се подиграваш - ти също нямаш половинка и деца.
Някакви Ганки идват в спалнята ти, но те използват само заради парите, нито готвят, нито чистят, само вършите работата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Най-интересен е случаят с Ан Болейн - майката на най-успешния крал в историята на Англия, великата кралица Елизабет.Тя казвала, че била женена за короната, останала си като Евгич само с двата апартамента. Кой ли даровит коняр я е навестявал нощем в покоите. Човещинка си е било въпреки големия патос.
Някакви Ганки идват в спалнята ти, но те използват само заради парите, нито готвят, нито чистят, само вършите работата.
- 1 like
Коментар
Коментар