IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не е доказано, щото ако се докаже ще се нанесе голям удар по репутацията на кралското семейство. Но самият факт, че вече не е член на кралското семейство достатъчно красноречиво говори.
    А Хенри Осми най-вероятно е имал незаконородени деца,въпросът е,че не са го наследили.Но ако трябва да бъдем точни-Мери Стюарт е била внучка на сестра му,така че след Елизабет на трона сяда правнук на сестра му.Пак е имало някаква роднинска връзка.На трона сяда не негов потомък ,а потомък на баща му.
    +1

Препоръчвам ти да гледаш The Roman Empire по Netflix и Charlemagne the Myth по Viasat History, ако ти попаднат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Прав си.

Въпреки че Хари прилича на коняра, не е 100% доказано кой е баща му.

А Хенри VIII е имал и копелета, но те са незаконни и не може някой от тях да стане крал. Така че все пак има репродукция, макар и незаконни.
      Не е доказано, щото ако се докаже ще се нанесе голям удар по репутацията на кралското семейство. Но самият факт, че вече не е член на кралското семейство достатъчно красноречиво говори.
      А Хенри Осми най-вероятно е имал незаконородени деца,въпросът е,че не са го наследили.Но ако трябва да бъдем точни-Мери Стюарт е била внучка на сестра му,така че след Елизабет на трона сяда правнук на сестра му.Пак е имало някаква роднинска връзка.На трона сяда не негов потомък ,а потомък на баща му.

Коментар

Майка му е Мери Стюарт,не Блъди Мери дъщерята на Хенри Осми. Това е друга жена с името Мери.
        А принц Хари пък няма нищо общо с кралският двор при положение ,че е син на коняр.Образно казано-баща му е бил преподавател по езда на майка му.
        Прав си.

Въпреки че Хари прилича на коняра, не е 100% доказано кой е баща му.

А Хенри VIII е имал и копелета, но те са незаконни и не може някой от тях да стане крал. Така че все пак има репродукция, макар и незаконни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Мързеше ме да му го напиша
          И по-добре, щото не е вярно.

Коментар

Не е точно така.

След Елизабет I на трона сяда Джеймс I, който е син на кралица Мери от Шотландия - дъщеря на Хенри VIII. Така че не му погива рода.

Дори принц Хари прилича на младия Хенри VIII.
            Майка му е Мери Стюарт,не Блъди Мери дъщерята на Хенри Осми. Това е друга жена с името Мери.Блъди Мери, т.е Кървавата Мери е имала няколко случая на фалшива бременност и е мислела, че е бременна, но не е била.Остава бездетна и затова я наследява сестра й Елизабет.
            А принц Хари пък няма нищо общо с кралският двор при положение ,че е син на коняр.Образно казано-баща му е бил преподавател по езда на майка му.
            Last edited by Vergil1975; 31.10.2024, 12:10.

Коментар

Не е точно така.

След Елизабет I на трона сяда Джеймс I, който е син на кралица Мери от Шотландия - дъщеря на Хенри VIII. Така че не му погива рода.

Мързеше ме да му го напиша

Коментар

• Не е точно така.

Коментар

Наистина се изменя климата-през 1957г е имало подобно наводнение във Валенсия с 81 жертви.А още през 14-и век има документирани наводнения с жертви.
                  Ако на повече хора историята им беше любим предмет нямаше затоплистите да могат да манипулират така.
                  Зарадвай се, че не ме е отвял вятъра - аз за тебе се притеснявах като те стисна болестта за гърлото. Манифестирай емпатия да научим Евго

Коментар

Благодаря за грижата. Добре съм - всички близки и клиенти, които познавам са добре. Обикновено по това време винаги има бури и две три жертви, но над 100 си е трагедия. А имаме голяма българска общност там. Дано са оцелели. Климатът се изменя …

На 13/9 бях там по работа…
                    Наистина се изменя климата-през 1957г е имало подобно наводнение във Валенсия с 81 жертви.А още през 14-и век има документирани наводнения с жертви.
                    Ако на повече хора историята им беше любим предмет нямаше затоплистите да могат да манипулират така.
                    Last edited by Vergil1975; 31.10.2024, 09:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                      Selena, надявам се, че си далеч от Valence !
                      Благодаря за грижата. Добре съм - всички близки и клиенти, които познавам са добре. Обикновено по това време винаги има бури и две три жертви, но над 100 си е трагедия. А имаме голяма българска общност там. Дано са оцелели. Климатът се изменя …

На 13/9 бях там по работа…

Коментар

..
                        Selena, надявам се, че си далеч от Valence !

Коментар

А то глупаци по оста на историята бол. Твоят Чингиз не е първи, нито последен с идеи фикс и мегаломания.
                          Ами то ако е нямал тая мегаломания нямаше да завладее половината свят. Както и Александър Македонски. Като напада Персия два пъти разгромява персийската армия.Веднъж водена от самият Дарий. И след това Дарий му предлага половината от огромната си империя.Но Александър отказва и рискува всичко в битка,в която войската му е три пъти по-малко от тази на персийците. Като чува за предложението един от пълководците му казва "Ако бях аз щях да приема това предложение като Александър му отговаря "Да и аз ако бях като теб щях да приема,но аз съм Александър ".Такива хора са с мислене, различно от това на обикновените хора.

Коментар

Често в историята огромно значение имат подобни наглед незначителни подробности. Например жената на Чингис хан е отвлечена скоро след женитбата. Той си я връща като избива тия,които са я отвлекли, но тя е бременна.И не се знае чие е детето,негово или на един от похитителите й Приема го като син,но никога не му се доверява напълно. И вместо да го направи единственият наследник разделя империята между четиримата си сина. Чийто наследници постоянно се бият помежду си.Ако нямаше това съмнение първородния му син щеше да е безспорният наследник, съответно и потомците му.И монголите щяха да завладеят целият свят вместо да се бият помежду си.
                            А то глупаци по оста на историята бол. Твоят Чингиз не е първи, нито последен с идеи фикс и мегаломания.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Луди хора има навсякъде, само лудостта е различна.

Иначе за сектора това са си "нормални" неща. Освен рекрутърки в ЛинкедИн-а, голяма част от останалото женско в контактите е пишманпсихоложки. Няма как, постоянното трупане на кортизол, избива в един момент.
                              Разказвай за пишман психоложките комбинират ли се с програмистите?

Коментар

Те програмистите са отделна порода луди хора. Имам си бол клиентела. Там екраните им втечняват мозъка и бъркат яко синьото и червеното хапче. Никога не са наясно дали са в матрикса или извън него.

Питай мечока - гаранция, че ще го потвърди.
                                Луди хора има навсякъде, само лудостта е различна.

Иначе за сектора това са си "нормални" неща. Освен рекрутърки в ЛинкедИн-а, голяма част от останалото женско в контактите е пишманпсихоложки. Няма как, постоянното трупане на кортизол, избива в един момент.

Коментар

Working...
                                X