IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
    Не гледам "Биг Брадър",ама в Тик ток ми излизат клипове от предаването как някаква фльорца се е заиграла с един от участниците, после го е отрязала и оня реве със сълзи. А е някакъв напомпан батка,пък реве като малко момиче. Даже голямата ми дъщеря като си изяде боя не реве така.Какви са тия мъже?И после чакат жените да ги уважават, като те се държат като жени.
    Е ,ти па,как ще се биеш щерката ....?!Айде ,ако е момче ,да му зашиеш един зад врата, ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз така мислех, но се оказа, че жените не харесват много мускулите. Чатил съм с някои приятели от ф.б.-фитнес маняци и те са ми казвали. Че и при тях е трудно, че само пари са им в главата, че не може да се стигне до среща, че дори да има секс, в един момент нещата приключват.

Харесвам жени и се разбирам с тях. Знам как да се държа кавалерски и винаги съм бил любимец на лелки и баби. На 25 г успях да спечеля много важно интервю за работа. Шефката ми тогава беше на 35 г, но успях да я спечеля и се доказах с доста труд. По онова време имаше голяма безработица и хубава работа и с връзки не се намираше.

Интересното е, че когато бях на 20+ младите мацки много не ме харесваха, приличах на младите водещи на новините и спорта по канал 1 (които са доста симпатични), а харесваха един размъкнат пич със стари маратонки и изтъркани дънки, съвсем малко по-едър от мен, вирнал високо глава по селски.

Та е прав Миродес, че добрите момчета не са харесвани от жените.
      Не те знам колко си "добро" момче... ти си най-вече скучно момче.

Може и да завъртиш някоя и друга баница и затова да си любимец на лелки и бабки, ама от това няма по-голям анти-индикатор!

Защото не можеш да предложиш вълнуващ начин на живот и затова не можеш да завъртиш главата на някоя мацка.

А коя млада жена иска да има вкуса на леля си / баба си? p.s. Те в един момент пак ще имат вкуса на леля си / баба си, ама докато са млади - го дават бунтарки.
      Last edited by Julius_BG; 30.10.2024, 11:18.

Коментар

Не гледам "Биг Брадър",ама в Тик ток ми излизат клипове от предаването как някаква фльорца се е заиграла с един от участниците, после го е отрязала и оня реве със сълзи. А е някакъв напомпан батка,пък реве като малко момиче. Даже голямата ми дъщеря като си изяде боя не реве така.Какви са тия мъже?И после чакат жените да ги уважават, като те се държат като жени.
        То това от стероидите. Напомпаност и мъжественост са различни неща.

Коментар

• Не гледам "Биг Брадър",ама в Тик ток ми излизат клипове от предаването как някаква фльорца се е заиграла с един от участниците, после го е отрязала и оня реве със сълзи. А е някакъв напомпан батка,пък реве като малко момиче. Даже голямата ми дъщеря като си изяде боя не реве така.Какви са тия мъже?И после чакат жените да ги уважават, като те се държат като жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение

Нямал е време да се спре от много работа.
            Имал е той

Коментар

И аз така мислех, но се оказа, че жените не харесват много мускулите. Чатил съм с някои приятели от ф.б.-фитнес маняци и те са ми казвали. Че и при тях е трудно, че само пари са им в главата, че не може да се стигне до среща, че дори да има секс, в един момент нещата приключват.

Харесвам жени и се разбирам с тях. Знам как да се държа кавалерски и винаги съм бил любимец на лелки и баби. На 25 г успях да спечеля много важно интервю за работа. Шефката ми тогава беше на 35 г, но успях да я спечеля и се доказах с доста труд. По онова време имаше голяма безработица и хубава работа и с връзки не се намираше.

Интересното е, че когато бях на 20+ младите мацки много не ме харесваха, приличах на младите водещи на новините и спорта по канал 1 (които са доста симпатични), а харесваха един размъкнат пич със стари маратонки и изтъркани дънки, съвсем малко по едър от мен, вирнал високо глава по селски.

Жените харесват мускулести мъже. Но те дават знаци,че харесват мъжете и оттам нататък от мъжете си зависи дали ще се възползват.Щото жената никога няма да предприеме първата стъпка, освен ако не се познават много добре, но пак са редки изключения. Така че ако някой е мускулест и го заглеждат жените и той чака някоя да дойде и да го хване за оная работа, няма да стане. Трябва мъжът да прояви инициатива.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

На 7-8 години вече си чел "Мъжът и жената - интимно" ?!Похвално!
                Наскоро ми попадна, четох малко от нея. Най-вече не ми хареса стилът й, звучи старовремски, макар и днес да е приложима, и тогава и сега някой мъже засичат и двойките имат своите проблеми.

То има и други книги по темата от преди промените. Ако другарят ти ти изневери, трябва да му простиш и да му подадеш ръка,

Коментар

Ами жените точно това харесват-мускули, пари и приказки. Не съм забелязал очилатите отличници да са много предпочитани от жените. И ако се оженят е за някоя неатрактивна дебелана. Яко въобще го направят,щото има и много стари ергени.

Интересното е, че когато бях на 20+ младите мацки много не ме харесваха, приличах на младите водещи на новините и спорта по канал 1 (които са доста симпатични), а харесваха един размъкнат пич със стари маратонки и изтъркани дънки, съвсем малко по-едър от мен, вирнал високо глава по селски.

Last edited by Evgo; 30.10.2024, 10:35.

Коментар

То не се е налагало да ме учи как се прави секс, защото знаех дори в края на 80-те, а през 90-те гледах Розиви серии, Нощен магазин, Плейбой и други материали.
                    На 7-8 години вече си чел "Мъжът и жената - интимно" ?!Похвално!

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Ситуацията днес е точно такава, каквато е била преди 5, 10 или 20 години. Всяко време си има правила и норми, има успяващи, има и лузъри...

Успеха е начин на мислене. За да си успешен, се налага да рискуваш. Някой път ще успееш, друг път - не. Като се вземаш прекалено насериозно обаче, се спрахуваш от отхвърляне, и това те сковава...

Лузърството също е начин на мислене. Все нещо ти пречи да успееш и да си щастлив. Напр. баща ти не ти купил апартамент на 18, не те е научил как се прави секс, карал ти се е като шофираш, всички жени са мързеливи, не щат да раждат, и т.н.

Има обаче и друг проблем - на много хора им е счупено огледалото и деформира образа.
                      Те са се пулили прекалено много пред огледалото, представяйки се за такива, каквито не са. В стремежа си да изглеждат готини и да се харесват на другите (с мускули, коли, приказки), са забравили кои са... и какво искат...

А сега... огледалото им отмъщава... Изпраща им насреща други карикатури, дето се представят не за това, което са... Абе... купон си е от всякъде...
                      То не се е налагало да ме учи как се прави секс, защото знаех дори в края на 80-те, а през 90-те гледах Розиви серии, Нощен магазин, Плейбой и други материали.

Коментар

Абе не са само програмисти и други мъже със заплати над средните познавам ,които са стари ергени. За да впечатли мъж жена с пари трябва да става въпрос за наистина богат човек.
                        Ти мислиш, че жените не ги сърби ли? Могат ли да се почешат с пачките на човек с пари, който трудно съчетава някои други качества? Жените да не са обекти, те също са субекти. Имаше един известен случай с една мома англичанка, която беше избягала от луксозния живот в Лондон и беше отишла в Кения - да живее с някакъв с препаска на слабините и в сламена колиба. Оня само отмята препаската, качва жената на палмата и тя цвили като цял табун с диви коне. Не я занимава с Хародс, с концерти и прислугата на замъка. Има неща, които изглеждат доста по-различно от приетия и установен мисловен формат.
                        Last edited by pinoccio; 30.10.2024, 09:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Те програмистите са отделна порода луди хора. Имам си бол клиентела. Там екраните им втечняват мозъка и бъркат яко синьото и червеното хапче. Никога не са наясно дали са в матрикса или извън него.

Питай мечока - гаранция, че ще го потвърди.
                          Абе не са само програмисти и други мъже със заплати над средните познавам ,които са стари ергени. За да впечатли мъж жена с пари трябва да става въпрос за наистина богат човек.
                          Писал съм какви са предпочитанията на жените за секс в Гугъл-с бандит,пират,върколак и милиардер.Хайде да сложим и милионерите в категорията на милиардерите.Т.е харесват лоши момчета и много богати. А най-харесвани са богатите лоши момчета.
                          Last edited by Vergil1975; 30.10.2024, 09:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Аааа онзи ни оправи отма . И доста мадами оправи пътем
                            Нямал е време да се спре от много работа.

Коментар

За да е наистина някой мъж сексуално атрактивен за жените с пари, той трябва да е милионер. Наистина богат.Нещо като Матеев.Някой заплатаджия, за да привлече жена,трябва да има и доста други качества.
                              Ей го и Евго-човека е с висока заплата, с два апартамента в София и пак не може да си намери гадже. Ама имам един бивш съученик,който е сред най-богатите хора в България. На тоя какви мацки се лепят.
                              Евгич има два апартамента, чака ги да се залюбят и така да се появи трети. Ами с тия два апартамента може д стартира една добра fix&flip стратегия, да контактува с всякакви хора по тази линия, особено с немити майстори с варосани маламашки, и да се очовечи малко. Иска малко повечко вътрешна енергия и плам в гащите. Жените после ще дойдат да живеят под наем и той всяка вечер ще ходи да го прибира. Отношения всякакви може да развие, избор - по настроение.

Коментар

И като е завършил Йейл или Харвард да не би да е станал секссимвол?Имам един познат програмист в София с много висока за българските стандарти заплата и доскоро беше стар ерген.И цялата му компания са все такива-с високи доходи и без жени или приятелки.Тоя пак се усети и си докара една черна и грозна индонезийка, та се ожени.
                                Те програмистите са отделна порода луди хора. Имам си бол клиентела. Там екраните им втечняват мозъка и бъркат яко синьото и червеното хапче. Никога не са наясно дали са в матрикса или извън него.

Питай мечока - гаранция, че ще го потвърди.

Коментар

Working...
                                X