Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз така мислех, но се оказа, че жените не харесват много мускулите. Чатил съм с някои приятели от ф.б.-фитнес маняци и те са ми казвали. Че и при тях е трудно, че само пари са им в главата, че не може да се стигне до среща, че дори да има секс, в един момент нещата приключват.
Харесвам жени и се разбирам с тях. Знам как да се държа кавалерски и винаги съм бил любимец на лелки и баби. На 25 г успях да спечеля много важно интервю за работа. Шефката ми тогава беше на 35 г, но успях да я спечеля и се доказах с доста труд. По онова време имаше голяма безработица и хубава работа и с връзки не се намираше.
Интересното е, че когато бях на 20+ младите мацки много не ме харесваха, приличах на младите водещи на новините и спорта по канал 1 (които са доста симпатични), а харесваха един размъкнат пич със стари маратонки и изтъркани дънки, съвсем малко по-едър от мен, вирнал високо глава по селски.
Та е прав Миродес, че добрите момчета не са харесвани от жените.
Може и да завъртиш някоя и друга баница и затова да си любимец на лелки и бабки, ама от това няма по-голям анти-индикатор!
Защото не можеш да предложиш вълнуващ начин на живот и затова не можеш да завъртиш главата на някоя мацка.
А коя млада жена иска да има вкуса на леля си / баба си?p.s. Те в един момент пак ще имат вкуса на леля си / баба си, ама докато са млади - го дават бунтарки.
Last edited by Julius_BG; 30.10.2024, 11:18.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНе гледам "Биг Брадър",ама в Тик ток ми излизат клипове от предаването как някаква фльорца се е заиграла с един от участниците, после го е отрязала и оня реве със сълзи. А е някакъв напомпан батка,пък реве като малко момиче. Даже голямата ми дъщеря като си изяде боя не реве така.Какви са тия мъже?И после чакат жените да ги уважават, като те се държат като жени.
Коментар
-
Не гледам "Биг Брадър",ама в Тик ток ми излизат клипове от предаването как някаква фльорца се е заиграла с един от участниците, после го е отрязала и оня реве със сълзи. А е някакъв напомпан батка,пък реве като малко момиче. Даже голямата ми дъщеря като си изяде боя не реве така.Какви са тия мъже?И после чакат жените да ги уважават, като те се държат като жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Нямал е време да се спре от много работа.
Коментар
-
И аз така мислех, но се оказа, че жените не харесват много мускулите. Чатил съм с някои приятели от ф.б.-фитнес маняци и те са ми казвали. Че и при тях е трудно, че само пари са им в главата, че не може да се стигне до среща, че дори да има секс, в един момент нещата приключват.
Харесвам жени и се разбирам с тях. Знам как да се държа кавалерски и винаги съм бил любимец на лелки и баби. На 25 г успях да спечеля много важно интервю за работа. Шефката ми тогава беше на 35 г, но успях да я спечеля и се доказах с доста труд. По онова време имаше голяма безработица и хубава работа и с връзки не се намираше.
Интересното е, че когато бях на 20+ младите мацки много не ме харесваха, приличах на младите водещи на новините и спорта по канал 1 (които са доста симпатични), а харесваха един размъкнат пич със стари маратонки и изтъркани дънки, съвсем малко по едър от мен, вирнал високо глава по селски.
Та е прав Миродес, че добрите момчета не са харесвани от жените.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
На 7-8 години вече си чел "Мъжът и жената - интимно" ?!Похвално!
То има и други книги по темата от преди промените. Ако другарят ти ти изневери, трябва да му простиш и да му подадеш ръка,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ами жените точно това харесват-мускули, пари и приказки. Не съм забелязал очилатите отличници да са много предпочитани от жените. И ако се оженят е за някоя неатрактивна дебелана. Яко въобще го направят,щото има и много стари ергени.
Интересното е, че когато бях на 20+ младите мацки много не ме харесваха, приличах на младите водещи на новините и спорта по канал 1 (които са доста симпатични), а харесваха един размъкнат пич със стари маратонки и изтъркани дънки, съвсем малко по-едър от мен, вирнал високо глава по селски.
Та е прав Миродес, че добрите момчета не са харесвани от жените.Last edited by Evgo; 30.10.2024, 10:35.
Коментар
-
То не се е налагало да ме учи как се прави секс, защото знаех дори в края на 80-те, а през 90-те гледах Розиви серии, Нощен магазин, Плейбой и други материали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Ситуацията днес е точно такава, каквато е била преди 5, 10 или 20 години. Всяко време си има правила и норми, има успяващи, има и лузъри...
Успеха е начин на мислене. За да си успешен, се налага да рискуваш. Някой път ще успееш, друг път - не. Като се вземаш прекалено насериозно обаче, се спрахуваш от отхвърляне, и това те сковава...
Лузърството също е начин на мислене. Все нещо ти пречи да успееш и да си щастлив. Напр. баща ти не ти купил апартамент на 18, не те е научил как се прави секс, карал ти се е като шофираш, всички жени са мързеливи, не щат да раждат, и т.н.
Има обаче и друг проблем - на много хора им е счупено огледалото и деформира образа.
Те са се пулили прекалено много пред огледалото, представяйки се за такива, каквито не са. В стремежа си да изглеждат готини и да се харесват на другите (с мускули, коли, приказки), са забравили кои са... и какво искат...
А сега... огледалото им отмъщава... Изпраща им насреща други карикатури, дето се представят не за това, което са... Абе... купон си е от всякъде...
Коментар
-
Абе не са само програмисти и други мъже със заплати над средните познавам ,които са стари ергени. За да впечатли мъж жена с пари трябва да става въпрос за наистина богат човек.Last edited by pinoccio; 30.10.2024, 09:51.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Те програмистите са отделна порода луди хора. Имам си бол клиентела. Там екраните им втечняват мозъка и бъркат яко синьото и червеното хапче. Никога не са наясно дали са в матрикса или извън него.
Питай мечока - гаранция, че ще го потвърди.
Писал съм какви са предпочитанията на жените за секс в Гугъл-с бандит,пират,върколак и милиардер.Хайде да сложим и милионерите в категорията на милиардерите.Т.е харесват лоши момчета и много богати. А най-харесвани са богатите лоши момчета.Last edited by Vergil1975; 30.10.2024, 09:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Аааа онзи ни оправи отма. И доста мадами оправи пътем
Коментар
-
За да е наистина някой мъж сексуално атрактивен за жените с пари, той трябва да е милионер. Наистина богат.Нещо като Матеев.Някой заплатаджия, за да привлече жена,трябва да има и доста други качества.
Ей го и Евго-човека е с висока заплата, с два апартамента в София и пак не може да си намери гадже. Ама имам един бивш съученик,който е сред най-богатите хора в България. На тоя какви мацки се лепят.
Коментар
-
И като е завършил Йейл или Харвард да не би да е станал секссимвол?Имам един познат програмист в София с много висока за българските стандарти заплата и доскоро беше стар ерген.И цялата му компания са все такива-с високи доходи и без жени или приятелки.Тоя пак се усети и си докара една черна и грозна индонезийка, та се ожени.
Питай мечока - гаранция, че ще го потвърди.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар