Първоначално изпратено от danetha
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
...
Струва ми се, че Матеев ни лъже за първия контакт с жена му на младини и преувеличава.
Вече няколко пъти се обръщаш към Матеев с учтивото: "татко" ... Още преди да те осинови - почна да плюеш по него. ЗабравИ за осиновяването! ...
Преди години баща ти те е респектирал и дори те е дресирал като кученце с изплезен език и не си смеел да гъкнеш.
Парите и наследството правят чудеса!
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Аве момче,ти не си ги виждал на живо,питаш ги дали искат деца от теб и са те взели за психопат и са те излъгали.Карай го по полека.
И няма какво да чатиш с месеци,ами още от началото ги викай на живи срещи.И няма да говориш за деца.Бъди естествен и романтичен.Това е ключа.
И веднага спирай чатовете с мъже по сайтове за запознанства !Не ти трябват съвети/мисли от други провалени в тази област.
Евговата логика е такава:
- Искате ли деца?
Ако някоя се върже да отговори, че иска деца, следва:
- Кога да се видим за (ПРОБЕН) секс?
От друга страна той казва, че е правил секс (с жени).
Очевидно търси секс с жена (за днес) и ДРУГА, сериозна връзка, предвид факта, че живеем в 21 век.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗа един месец ми писаха 2 жени, които търсят сериозна връзка с мъж, на 38 г. и на 41 г. и чатихме доста. Съвсем внимателно без да ги обидя ги попитах искат ли деца и да работим по въпроса, а те ми казаха, че имат проблем и не могат да станат майки.
И няма какво да чатиш с месеци,ами още от началото ги викай на живи срещи.И няма да говориш за деца.Бъди естествен и романтичен.Това е ключа.
И веднага спирай чатовете с мъже по сайтове за запознанства !Не ти трябват съвети/мисли от други провалени в тази област.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Казвам му, че е хубаво да се четат по-дебели книги, но Мирко предпочита да чете обявите в Тиндер и така подвежда Евгич да загърби библиотеката на баба си.
Струва ми се, че Матеев ни лъже за първия контакт с жена му на младини и преувеличава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Нали и ти се оглеждаш за млада жена от 3-4 години и не става?
За един месец ми писаха 2 жени, които търсят сериозна връзка с мъж, на 38 г. и на 41 г. и чатихме доста. Съвсем внимателно без да ги обидя ги попитах искат ли деца и да работим по въпроса, а те ми казаха, че имат проблем и не могат да станат майки.
Ти ми даваш съвети в духа на "Американски пай", които не мога да приложа на практика. Да се държа коки и да ходя по нощни заведения,И да ги гледам мръснишки и да си искам!
И ти давам съвети ,които са ефективни.
Огромна грешка е да питаш една жена дали иска деца преди да сте по-близки и да сте правили секс.Не стават така нещата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ако Евго ми беше слушал съветите, щеше да е изчукал досега стотици жени, да се е оженил с деца .
Така че не смесвай различни неща.
За един месец ми писаха 2 жени, които търсят сериозна връзка с мъж, на 38 г. и на 41 г. и чатихме доста. Съвсем внимателно без да ги обидя ги попитах искат ли деца и да работим по въпроса, а те ми казаха, че имат проблем и не могат да станат майки.
Ти ми даваш съвети в духа на "Американски пай", които не мога да приложа на практика. Да се държа коки и да ходя по нощни заведения,И да ги гледам мръснишки и да си искам!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Нещата не опират само да слушане, а най-вече до изпълнение... иначе и кучето щеше да е месар!
А на него ако така яко са му промили мисленето - ако ще и цял месец да слуша - файда йок!
Я сподели някой от съветите си да чуем в каква посока го тласкаш!
Ок -накратко. Най-важно е мъжът да е самоуверен и да не се притеснява като разговаря с жени.Ако е модно облечен, макар и не със скъпи дрехи е голям плюс.Но най-важно е естествено какъв разговор ще се проведе.Трябва задължително да е нещо, което да я свързано със секс,среща, външен вид и тем подобни. Щото ако водиш разговор от типа на"Какво работиш, какво си завършила "и тем подобни максимално може да влезеш във friendly zone.Ето сутринта заредих на една бензиностанция и реших да си купя ароматизатор.Продавачката беше около моята възраст ,нищо особено като външен вид, но й направих пичи мохабед. Викам й-"Много добре ухае тоя ароматизатор,ще си го купя,защото един мъж винаги трябва да мирише добре.Утре като изляза на среща с някоя красива жена като вас,трябва да ухая подобаващо ".И оная разцъфтя веднага. Не й направи впечатление, че ароматизатора е за кола, а не за тяло,а й стана приятно, че й обръщам внимание и насочвам разговора към среща,красиви жени и т.н.Трябва хем да им се правят комплименти за външен вид и/или облекло, хем да се насочват нещата към среща/секс.Къде по-завоалирано,къде не. Зависи от ситуацията и доколко оная поддава.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ако Евго ми беше слушал съветите, щеше да е изчукал досега стотици жени, да се е оженил с деца .
А на него ако така яко са му промили мисленето - ако ще и цял месец да слуша - файда йок!
Я сподели някой от съветите си да чуем в каква посока го тласкаш!
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеАко всички мъже така си търсеха жените като Евго, човечеството щеше да е загинало още по времето на неандерталците.
Преди сегашното човечество може да е имало 1-2 реколти тип "Евго" и те да са измрели в неуспешен опит да се закрепят на планетата!След което са се появили представителите с по-кратък срок на избиране и така до ден днешен.
... а Евго понеже е пряк потомък това прастаро 1-во поколение и оттам идват свръх-завишените му (неговите, както и тези на майка му най-вероятно) изисквания към женските индивиди!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Абсолютно невярно твърдение.
Все едно аз да кажа, че мъжете се интересуват само от футбол, бира и секс.
Принципно по-първичен е полът с по-силен нагон, така че още едно грешно твърдение.
Коментар
-
Ами те взаимно се заслужават
Добри, но заблудени момчета. Да са ни живи здрави да ни веселят.
- 1 like
Коментар
-
Има грешка в модела ти на мислене обаче. Ти общуваш с ограничен кръг жени а правиш галактически обобщенияНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Има грешка в модела ти на мислене обаче. Ти общуваш с ограничен кръг жени а правиш галактически обобщения
Хайде по-сериозно.
Изобщо и не слагам в сметката, че вече над 35 години ходя редовно по нощни клубове.Last edited by Vergil1975; 01.11.2024, 09:14.
Коментар
Коментар