В темата за жените напоследък, мъжете си говорят за пед..ли. Не съм забелязал жените тук некога да се вълнували от тази тематика.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Аз вече започвам да се замислям върху някои конспиративни теории. Преди 15 години, когато бях ученик, я целия град, около 70 хил. души, познавах 2-3 обратни.
Днес, само докато отида на работа, видях двама. И това е ежедневие. Не знам от женските хормони в месото ли е, кемтрейлс ли е , или нещо друго, но е плашещо колко се увеличиха обратните последните години. Едва ли причината е само във възпитанието.
И тук драстично се увеличиха.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Аз вече започвам да се замислям върху някои конспиративни теории. Преди 15 години, когато бях ученик, я целия град, около 70 хил. души, познавах 2-3 обратни.
Днес, само докато отида на работа, видях двама. И това е ежедневие. Не знам от женските хормони в месото ли е, кемтрейлс ли е , или нещо друго, но е плашещо колко се увеличиха обратните последните години. Едва ли причината е само във възпитанието.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Казарма трябва ! И да се възпитават момчетата от малки , да бъдат мъже а не 16-тия пол .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Ако тоя модел се прилагаше по-често нямаше да има толкова разводи и разбити семейства.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
И моделът се повтаря. Но какво би бил светът без щипка хумор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Мхм, не... Въпросът бе свързан с наличието на семейни архетипи и определена доза наследственост. Миро е споменавал, че баща му също е доста корав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Егрегорът на Чингиз Хан му ги спуска свише на лявото рамо, а Мата Хари му шепне на ушенце отдясно
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИнтересно ми е, тези теории сам ли си ги родил или са резултат от възпитание и личен пример?Last edited by Arana; 26.06.2023, 23:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИнтересно ми е, тези теории сам ли си ги родил или са резултат от възпитание и личен пример?
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Кой говори за просташки и грубо. Ако не се държиш с жена доминантно и решително, край с уважението - и после тутакси край с всичко възможно във връзката с нея. И сега за да не ми обясниш че "доминантно" означава да я командваш - не, означава да знаеш какво искаш и как да го постигнеш. Да знаеш като пита "къде ще вечеряме" - кой ресторант, а не "ама на теб какво ти се яде, на теб къде ти се ходи". Затова се оплакват масово мъжете как на жената никога не й било ясно какво иска. Иска ти да вземеш поне в някои ситуации водеща роля и да си мъж. А не да й се усукваш и да се чудиш как точно-ама-точно да угодиш, че да е доволна. Е баш тогава няма да е доволна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
После ако е трудно минаването през вратата да се знае, че е заради рогата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Кой говори за просташки и грубо. Ако не се държиш с жена доминантно и решително, край с уважението - и после тутакси край с всичко възможно във връзката с нея. И сега за да не ми обясниш че "доминантно" означава да я командваш - не, означава да знаеш какво искаш и как да го постигнеш. Да знаеш като пита "къде ще вечеряме" - кой ресторант, а не "ама на теб какво ти се яде, на теб къде ти се ходи". Затова се оплакват масово мъжете как на жената никога не й било ясно какво иска. Иска ти да вземеш поне в някои ситуации водеща роля и да си мъж. А не да й се усукваш и да се чудиш как точно-ама-точно да угодиш, че да е доволна. Е баш тогава няма да е доволна.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Когато съвременната жена зададе такъв въпрос, означава, че трябва да наметнеш престилката и да сготвиш нещо, докато тя си цъка на телефона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Когато съвременната жена зададе такъв въпрос, означава, че трябва да наметнеш престилката и да сготвиш нещо, докато тя си цъка на телефона..
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар