Първоначално изпратено от бай Митьо
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
+1
малко над 40г съм.
И наистина милфките и жените над 35г им течат лигите по младите мъже. Бях го забелязал и по мен, когато бях 20+.
Егоизмът в съвремената жена е много голям и нищо не може да се направи по въпроса.
И в края на краищата, ако не харесваш жените, няма лошо....но няма нужда да ги обиждаш.
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеШе търсиш оня със семейното ферари - "комби + багажник".
Тия двувратки са като за Студ. град.
Тийнейджърска истЕрия...
Тези са си екстра. Един приятел италианец работи за Ферари - време е да му се обадя
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеИхаааааа, знаех си аз, трябва да съм взискателна
Тия двувратки са като за Студ. град.
Тийнейджърска истЕрия...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеХитри или по-скоро се правят на хитри и кучки, само дъртите бракми, мами и милфки и то само ако попаднат на по-голям мъж или свой набор. Загледай се в произволна, близко до теб голяма жена, над 30, особено над 40-50 и ще видиш, че тая която ти се е правила на скумрията Моника Белучи (ако си над 35 не дай-боже 40 годишен или 50), на дама, недостъпна или изисканаи коя ще почне да те поздравява след месеци или години заедно в които те е разминавала разсяна като крава на пасище, се курви и хили, като малоумна, на кое да е младо момче или млад мъж, ако ще да е случайно минаващ. З@еби, ако трябва да ухажваш и въобще да общуваш с такива. Не заслужават и да им кажеш едно здравей, а някои по-големи мъже не само ги ухажват с месеци, но дори имат глупостта да се женят за такива, обричайки се на тъп, тегав живот пълен със скука, лицемерие и фалш.
малко над 40г съм.
И наистина милфките и жените над 35г им течат лигите по младите мъже. Бях го забелязал и по мен, когато бях 20+.
Егоизмът в съвремената жена е много голям и нищо не може да се направи по въпроса.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеХитри или по-скоро се правят на хитри и кучки, само дъртите бракми, мами и милфки и то само ако попаднат на по-голям мъж или свой набор. Загледай се в произволна, близко до теб голяма жена, над 30, особено над 40-50 и ще видиш, че тая която ти се е правила на скумрията Моника Белучи (ако си над 35 не дай-боже 40 годишен или 50), на дама, недостъпна или изисканаи коя ще почне да те поздравява след месеци или години заедно в които те е разминавала разсяна като крава на пасище, се курви и хили, като малоумна, на кое да е младо момче или млад мъж, ако ще да е случайно минаващ. З@еби, ако трябва да ухажваш и въобще да общуваш с такива. Не заслужават и да им кажеш едно здравей, а някои по-големи мъже не само ги ухажват с месеци, но дори имат глупостта да се женят за такива, обричайки се на тъп, тегав живот пълен със скука, лицемерие и фалш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ни моа са стърпя. А сал по 5лефа са. Имам и църно
Last edited by Selena; 21.06.2022, 11:55.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Недей
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОт Учиндол? Или чак такива претенции нямаш?. Чак до учиндол не го докарвам,
Даже моите фантазии си имат здравословни граници …
Last edited by Selena; 21.06.2022, 08:32.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеПривет,
вчера сутринта гледах проф. Владко Мурдаров. Той говори за езика и за опростачването на езика на хората в Парламента и политиците.
Наскоро, аз ви разказвах за "опростачването" на съвременната българка - че е хитра и меркантилна, че не иска да да бачка, че иска да продаде розичката скъпо, че не иска да слугува на мъж и не иска да подобри демографията, ражда късно и малко. Има и изключения,
Преди време един професор по право (лека му пръст) беше споделил пред студенти: "Опошле народа".
Надявам се да имате хубаво лято и да сте здрави,
https://www.youtube.com/watch?v=iXT2E9Ccc8A&t=101s
- 1 like
Коментар
� -
Аз пък искам гадже с червено ферари
Коментар
� -
- 1 like
Коментар
� -
Аз пък искам гадже с червено ферариДа ти ги снимам ли?
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
� -
Коментар
�
Коментар