IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
    Това вече е след развод и раздяла.Тогава обикновено ненависта е огромна.
    Да, но аз не говорех за такъв случай. Говоря за напориста колежка, харесва си колега, не я интересува женен ли е какъв е - той не ѝ обръща внимание по една или друга причина и тя побеснява, защото не е свикнала да ѝ отказват и интригите не закъсняват!

п.с.
    Това с послеписа за Джолито беше м/у другото, а не във връзка с колегиалните отношения.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
      Ами има и такива дето не знаят кога да спрат!

А както знаем всички - отхвърлената жена може да е много злобна и отмъстителна!

п.с.
      Ей я - даже и Джолито /не им знам там какъв е случая/ ама не спира да хули по Пит.
      Това вече е след развод и раздяла.Тогава обикновено ненависта е огромна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение

Ма те дебеланите са най нахални особенно в службата .
        И понеже общото ниво на жените в България много падна и те милите се имат за атрактивни.
        Дебеланите ги връщам моментално. Като по-млад се е случвало да бъда и с по-грозни жени,ама никога с дебели.

Коментар

Като си има сериозна приятелка щом види,че другата му се натиска трябва да намери начин да й каже за това.И тогава тя ще спре.
          Ами има и такива дето не знаят кога да спрат!

А както знаем всички - отхвърлената жена може да е много злобна и отмъстителна!

п.с.
          Ей я - даже и Джолито /не им знам там какъв е случая/ ама не спира да хули по Пит.

Коментар

Не са виновни жените,ами мъжете станаха льольовци .По-скоро пу...ци.Сексуално насилие над мъж от страна на жена е абсурдно. Не е далеч денят,когато жена ще влезе гола в мъжката баня и мъжете ще избягат с писъци. Като се натиска някоя жена на млад мъж най-нормалното нещо на света е да я скъса от секс. Естествено ако не е някой хипопотам или уникална грозотия ,ама надали е така,защото такива жени знаят,че не са атрактивни и не се натискат много на мъжете.
            Иначе обвиненията в сексуален тормоз от мъже към жени в повечето случаи си имат основание(естествено нямам предвид случаите, когато някоя се е сетила,че преди 30 години на студентски купон някой мъж й пуснал ръка).Както се казва:"Няма жена, която да не иска, има мъж,който не знае как да си поиска ".Така че ако една жена не отговаря положително на сигналите за свалка от мъжа и въпреки това той продължава да я притиска си е сексуален тормоз отвсякъде (като баща на две дъщери съм доста чувствителен на тая тема).
            Крайните феминистки обикновено са жени,на които мъж не обръща внимание и те са приели кауза да воюват с мъжете.Ама за красивите жени има много предимства в отношенията им с мъжете, било професионално,било в личен план.И ако на някоя красива жена се направи комплимент надали ще възрази и ще го приеме като сексуално насилие. Имам една колежка, която постоянно се облича много стилно и модно и като я видя ахвам демонстративно и й казвам" Ти си модна икона".Оная се разтапя от удоволствие.
            Ма те дебеланите са най нахални особенно в службата .
            И понеже общото ниво на жените в България много падна и те милите се имат за атрактивни.

Коментар

Ако хоризонта му е ден до пладне и мисли само с долната глава - да, категорично!

Но ако има малко по-дълъг хоризонт от една вечер и знае, че тая заигравка утре ще се разпадне, но се наложи да останат и продължат да работят заедно - знаеш ли какво става? Аз ще ти кажа! Ставал съм свидетел на типични разправии като семейство пред развод, но между колеги, които уж нямат нищо общо помежду си и тоя театър се разиграва пред очите и в офиса на клиент (!) - не само че е грозна гледка, но и проектът беше на път да се разпадне, та се наложи единия от двамата да бъде спешно откомандирован (но това е трети сценарий с колежка-пеперуда, която извъртя двама-трима колеги, преди да отлети)!

Та за теб може и да е нормално, но все пак се намират и хора, които мислят в перспектива.

п.с.
              Отделно от факта, че едното от момчетата по-долу си имаше сериозна приятелка.

Да разбираме, че за тебе всеки, който не кръшка на жена си = льольо!
              Като си има сериозна приятелка щом види,че другата му се натиска трябва да намери начин да й каже за това.И тогава тя ще спре. Или ще разбере,че единствено може да се надява на секс с него, не на сериозна връзка.
              И има разлика между това да търсиш целенасочено друга жена,с която да изневериш и случаите, когато някоя сама ти се натиска. Ако е красива или атрактивна естествено, че няма да я върна.

Коментар

• Тя неслучайно е приказката там дето си вадиш 'ляба, да не си вадиш......

Ама не всеки може да се удържи!

Иначе жени - бол, като ти играе окото навън, защо се ограничаваш само до това дето шефа ти е подбрал и назначил?

Коментар

Като се натиска някоя жена на млад мъж най-нормалното нещо на света е да я скъса от секс.
                  Ако хоризонта му е ден до пладне и мисли само с долната глава - да, категорично!

Но ако има малко по-дълъг хоризонт от една вечер и знае, че тая заигравка утре ще се разпадне, но се наложи да останат и продължат да работят заедно - знаеш ли какво става? Аз ще ти кажа! Ставал съм свидетел на типични разправии като семейство пред развод, но между колеги, които уж нямат нищо общо помежду си и тоя театър се разиграва пред очите и в офиса на клиент (!) - не само че е грозна гледка, но и проектът беше на път да се разпадне, та се наложи единия от двамата да бъде спешно откомандирован (но това е трети сценарий с колежка-пеперуда, която извъртя двама-трима колеги, преди да отлети)!

Та за теб може и да е нормално, но все пак се намират и хора, които мислят в перспектива.

п.с.
                  Отделно от факта, че едното от момчетата по-долу си имаше сериозна приятелка.

Да разбираме, че за тебе всеки, който не кръшка на жена си = льольо!

Коментар

Предполагам всички сме достатъчно големи (и наясно) с промените последните години не само в Бг, но и как светът е постоянно в търсене на новата си равновесна точка в отношенията м/у половете. Мъжът беше натикан в ъгъла и дори заглеждането на жена вече се третира като сексуален тормоз, който може да придобие дори финансови измерения! Крайността в която допуснаха разни феминистки и прочее да залитнат неминуемо ще доведе до тласък в обратната посока /и то предизвикано от тях самите - други жени/. Ако си спомняте например - една истинска, красива, изключителна жена като Моника Белучи се противопостави на #meetoo и ония веднага я заляха с епитети. Жалка история /но това си е типичен пример за женска злоба и истерия/.

Та... мисълта ми беше, че за такива като Евго стана по-безопасно да се заглеждат по мъже, за да не бъдат обвинени едва ли не като сексуални маниаци и прочее. През годините на два пъти станах свидетел в две от фирмите как по-млади колеги, симпатични хлапета бяха задиряни от техни колежки. Очевидно в днешно време няма никакви задръжки и никой не е чувал за работна етика, но момчетата не се поддадоха и не обърнаха внимание на въпросните колежки. В един момент заради това, че не получиха търсеното самите жени се настървиха и скочиха с/у момчетата и ги изкараха, че те самите са ги преследвали (!!!) с всичките от това последици. Тези две момчета се принудиха да напуснат фирмите си! Говоря за два несвързани помежду си случая, съвсем различни фирми, отдалечени на период от поне 6-7 год. една от друга във времето. Добре дошли в новия свят!
                    Не са виновни жените,ами мъжете станаха льольовци .По-скоро пу...ци.Сексуално насилие над мъж от страна на жена е абсурдно. Не е далеч денят,когато жена ще влезе гола в мъжката баня и мъжете ще избягат с писъци. Като се натиска някоя жена на млад мъж най-нормалното нещо на света е да я скъса от секс. Естествено ако не е някой хипопотам или уникална грозотия ,ама надали е така,защото такива жени знаят,че не са атрактивни и не се натискат много на мъжете.
                    Иначе обвиненията в сексуален тормоз от мъже към жени в повечето случаи си имат основание(естествено нямам предвид случаите, когато някоя се е сетила,че преди 30 години на студентски купон някой мъж й пуснал ръка).Както се казва:"Няма жена, която да не иска, има мъж,който не знае как да си поиска ".Така че ако една жена не отговаря положително на сигналите за свалка от мъжа и въпреки това той продължава да я притиска си е сексуален тормоз отвсякъде (като баща на две дъщери съм доста чувствителен на тая тема).
                    Крайните феминистки обикновено са жени,на които мъж не обръща внимание и те са приели кауза да воюват с мъжете.Ама за красивите жени има много предимства в отношенията им с мъжете, било професионално,било в личен план.И ако на някоя красива жена се направи комплимент надали ще възрази и ще го приеме като сексуално насилие. Имам една колежка, която постоянно се облича много стилно и модно и като я видя ахвам демонстративно и й казвам" Ти си модна икона".Оная се разтапя от удоволствие.
                    Last edited by mirodes; 07.10.2022, 10:56.

Коментар

Предполагам всички сме достатъчно големи (и наясно) с промените последните години не само в Бг, но и как светът е постоянно в търсене на новата си равновесна точка в отношенията м/у половете. Мъжът беше натикан в ъгъла и дори заглеждането на жена вече се третира като сексуален тормоз, който може да придобие дори финансови измерения! Крайността в която допуснаха разни феминистки и прочее да залитнат неминуемо ще доведе до тласък в обратната посока /и то предизвикано от тях самите - други жени/. Ако си спомняте например - една истинска, красива, изключителна жена като Моника Белучи се противопостави на #meetoo и ония веднага я заляха с епитети. Жалка история /но това си е типичен пример за женска злоба и истерия/.

Та... мисълта ми беше, че за такива като Евго стана по-безопасно да се заглеждат по мъже, за да не бъдат обвинени едва ли не като сексуални маниаци и прочее. През годините на два пъти станах свидетел в две от фирмите как по-млади колеги, симпатични хлапета бяха задиряни от техни колежки. Очевидно в днешно време няма никакви задръжки и никой не е чувал за работна етика, но момчетата не се поддадоха и не обърнаха внимание на въпросните колежки. В един момент заради това, че не получиха търсеното самите жени се настървиха и скочиха с/у момчетата и ги изкараха, че те самите са ги преследвали (!!!) с всичките от това последици. Тези две момчета се принудиха да напуснат фирмите си! Говоря за два несвързани помежду си случая, съвсем различни фирми, отдалечени на период от поне 6-7 год. една от друга във времето. Добре дошли в новия свят!
                      Ситуацията, която описваш е ежедневие за жените. Просто се е обърнала палачинката.

От миналата неделя Мадрид се тресе от скандал свързан с две студентски общежития - мъжко и женско.

Оказва се, било традиция, момчетата да крещят цинизми от своето общежитие към това на момичетата, не поезия, не серенади, а откровени цинизми, които даже няма нужда да превеждам. И това са млади хора, студенти.

Та, в този контекст, случилото се на двамата колеги не е ОК, но това е корпоративна реалност за жените от години.

Баланс някъде ще се намери, но дали ще имаме културата да намерим баланса?

Ето го и видеото:

https://youtu.be/9ohvcgD9FT0

Коментар

Добро утро,

Моника Белучи е от едно по-старо поколение (като Франческа Делера), мечта за нашите бащи и дори дядовци.

В Италия и Испания е прието да задиряш жените по улицата и да им подсвиркваш, в София ще се приеме за простотия и селяния. Съвременната българка сама налита на мъжете, ако има пари и интерес. В тоя ред на мисли, ако един студент завършва висше и е от богато семейство и тате е купил голям тристаен, с гараж и кола и вече е уредил сина си на добра работа, вероятността да му скочи някоя колежка от потока е ОГРОМНА. Друг е въпроса, че хората много не искат да се женят на 25 г.

Има и един друг момент, че физическата красота помага при интервю за работа да те изберат от 10 кандидата. И за мъж също е валидно, но в по-малка степен. Мен също ме взеха на добра работа, когато бях на 25 г и по-възрастните колежки (лели) много ме харесаха и казаха, че съм много хубав, По отнова време още нямаше икономически бум и работа с добра заплата се намираше трудно.

А приятелство между мъжете може да възникне много лесно, ако не са комплексирани и си стиснат ръцете и си допаднат,

Коментар

• Предполагам всички сме достатъчно големи (и наясно) с промените последните години не само в Бг, но и как светът е постоянно в търсене на новата си равновесна точка в отношенията м/у половете. Мъжът беше натикан в ъгъла и дори заглеждането на жена вече се третира като сексуален тормоз, който може да придобие дори финансови измерения! Крайността в която допуснаха разни феминистки и прочее да залитнат неминуемо ще доведе до тласък в обратната посока /и то предизвикано от тях самите - други жени/. Ако си спомняте например - една истинска, красива, изключителна жена като Моника Белучи се противопостави на #meetoo и ония веднага я заляха с епитети. Жалка история /но това си е типичен пример за женска злоба и истерия/.

Коментар

В тая тема не се коментира какво искат жените (или само аз и още един-двама го правим),а се е превърнала в място за избиване на комплекси и подигравки. Най-голямата обида за един нормален мъж е да го изкарат педераст, а тук постоянно се правят такива намеци за Евго.
                            Спрете се,не се ли усещате ,че го обиждате по тоя начин или това ви е целта.
                            Евго-ще ти дам един съвет, в тоя живот държиш ли се културно и възпитано много хора го възприемат като слабост. Затова на обидите отговаряй също с обиди и грубости.Пък ако ще да те баннат за това.На зло куче, зъл прът.
                            На младини, когато бях на 20+, бях огън, с много високо ниво на хормоните и не се давах на никой. И съм се карал с баща ми и роднини по принципни въпроси, не е тук мястото да разказвам.

Сега от позицията на времето и като имам постижения в живота, съм по-улегнал,

Не съм опитвал нищо с мъж, защото не е редно. Но за да станеш приятел с един мъж или жена, трябва да има харесване и одобрение. За да ми е приятел някой, трябва да го харесам.

То и в другите теми всеки ден си избиват комплексите и има масов хейт (особено по време на пандемията).

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

"Веднъж монахът Джуан Джоу сънувал, че е пеперуда - пеперуда, която прелитала бързо, пърхайки с крилца; била щастлива и правила това, което й харесва. Тя не знаела, че е Джуан Джоу. Внезапно се събудил, и ето че бил ясно и несъмнено Джуан Джоу. Но той не знаел дали е Джуан Джоу, който сънувал, че е пеперуда, или пеперуда, която сънува, че е Джуан Джоу."
                              Красив коан (公案).
                              Last edited by Arana; 06.10.2022, 16:45.

Коментар

• В тая тема не се коментира какво искат жените (или само аз и още един-двама го правим),а се е превърнала в място за избиване на комплекси и подигравки. Най-голямата обида за един нормален мъж е да го изкарат педераст, а тук постоянно се правят такива намеци за Евго.
                                Спрете се,не се ли усещате ,че го обиждате по тоя начин или това ви е целта.
                                Евго-ще ти дам един съвет, в тоя живот държиш ли се културно и възпитано много хора го възприемат като слабост. Затова на обидите отговаряй също с обиди и грубости.Пък ако ще да те баннат за това.На зло куче, зъл прът.

Коментар

X