Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Трябва да си прецениш критериите по отношение на жените .
Моите са-първо да не е някое курве,което да ти слага рога(това ми е и най-важният критерий),второ да е интелигентна,трето да изглежда сравнително добре(супер красавица не ти трябва),четвърто да се старае в леглото, пето да роди и отгледа деца и шесто да се грижи за домакинството. Други претенции нямам, нито за работа,нито за имоти, нито за финансовото й състояние.
Затова ти препоръчвам ако намериш подобна жена да не я изпускаш.Дори и да не е много опитна в секса (което е добър признак),с времето ще се научи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ще излизам с жена този уикенд.
То жени има, но тук сме изписали много редове .......какви са проблемите и как минават срещите.
Моите са-първо да не е някое курве,което да ти слага рога(това ми е и най-важният критерий),второ да е интелигентна,трето да изглежда сравнително добре(супер красавица не ти трябва),четвърто да се старае в леглото, пето да роди и отгледа деца и шесто да се грижи за домакинството. Други претенции нямам, нито за работа,нито за имоти, нито за финансовото й състояние.
Затова ти препоръчвам ако намериш подобна жена да не я изпускаш.Дори и да не е много опитна в секса (което е добър признак),с времето ще се научи.Last edited by mirodes; 28.09.2022, 12:39.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
тоест, нормално момиче се е хванало с провинциален младеж с разширен от секса ханш и татуси
да не съм те чул да се оплакваш, че няма подходящи жени.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЩе излизам с жена този уикенд.
То жени има, но тук сме изписали много редове .......какви са проблемите и как минават срещите.Last edited by Julius_BG; 28.09.2022, 09:21.
- 2 Харесвания
Коментар
-
тоест, нормално момиче се е хванало с провинциален младеж с разширен от секса ханш и татуси
да не съм те чул да се оплакваш, че няма подходящи жени.
То жени има, но тук сме изписали много редове .......какви са проблемите и как минават срещите.
Коментар
-
Тя беше с потник, нормален бюст, без татуси, леко широка в ханша (съвсем малко).
Вероятно са от един град и живеят в София заедно. Тя казваше, че още не може да кара кола.
И не беше кифла, малко като от моето време както бяха студентките.
да не съм те чул да се оплакваш, че няма подходящи жени.Last edited by ratten; 27.09.2022, 16:02.препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
а момичето поне не огледа ли
ханша, вторичните полови белези?
за нея почти нищо не разбрах.
Вероятно са от един град и живеят в София заедно. Тя казваше, че още не може да кара кола.
И не беше кифла, малко като от моето време както бяха студентките.
Коментар
-
Добро утро,
не съм оглеждал момчето.
Седях точно срещу двойката и ми направи впечатление, че той седи доста разкрачено и че е със широк таз, вероятно от редовния секс.
Личеше, че са от провинцията, но младички и готини, дори не говореха на диалект.
ханша, вторичните полови белези?
за нея почти нищо не разбрах.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕто я сега косвената файда от казармата!
Ако беше припарил - нямаше да водиш подобни "антропологически проучвания" и щеше да зяпаш правилния тип задници!
Ех, пусти времена............ глей к'во нещо!
Путин и той - загрижен чиляк, поиска да ги направи мъже, те - льольовци, мацнаха си гелче и си фанаха самальотите.....
не съм оглеждал момчето.
Седях точно срещу двойката и ми направи впечатление, че той седи доста разкрачено и че е със широк таз, вероятно от редовния секс.
Личеше, че са от провинцията, но младички и готини, дори не говореха на диалект.
Коментар
-
Ето я сега косвената файда от казармата!
Ако беше припарил - нямаше да водиш подобни "антропологически проучвания" и щеше да зяпаш правилния тип задници!
Ех, пусти времена............ глей к'во нещо!
Путин и той - загрижен чиляк, поиска да ги направи мъже, те - льольовци, мацнаха си гелче и си фанаха самальотите.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЕвгоо, евгоооооо... докато оглеждаш мъжки гъзове, скоро ще се конкурираш с още поне 2 мужика за некоя госпо'ица, че докато оня кремълски бунак ги мобилизира - те взели, че избягали.......
Ще има от всичко по много както е тръгнало. Избор всякакъв, кеф ти жени, кеф ти мъже … по вкус и по цвет …
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар