Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
О, разбира се, то така и до 80-90 може да се живее … докато си здрав.
Тръпката е за 15 годишните.
Въпреки, че като се замисля, за нарцисизма възраст няма.
Дерзай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Ако стигна дотам някой да ми бърше задника ще си сложа въжето. Друг въпрос е,че баща ми е на 80 години и си е в много добра кондиция. Имам доста години дотогава.
- 1 like
Коментар
-
И какво като завършват неуспешно?Ще се прави нов опит, нова тръпка и така.
Тръпката е за 15 годишните.
Въпреки, че като се замисля, за нарцисизма възраст няма.
Дерзай.
Коментар
-
Що реши, че плаша някой. Тук няма деца. Възрастни сме. Споделям опит и наблюдения.
Това, че половината българи са разведени означава, че те с партньор от собствения си народ не могат да се справят, а камо ли с партньор с чужд манталитет.
Споделям многогодишен опит. Смесените истории не са за всеки и много често завършват неуспешно.
Не е така идилично както си го представяш. Нито с рускинята, нито с филипинката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
След 10 години кой ще ти бърше задника?
Коментар
-
Ами то е решено-ще си стоя в тоя брак единствено заради децата и ще жертвам щастието си заради тях.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
При положение, че половината бракове на българи помежду им завършват с развод,а много са нещастни, с какво точно плашиш?
Това, че половината българи са разведени означава, че те с партньор от собствения си народ не могат да се справят, а камо ли с партньор с чужд манталитет.
Споделям многогодишен опит. Смесените истории не са за всеки и много често завършват неуспешно.
Не е така идилично както си го представяш. Нито с рускинята, нито с филипинката.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Нищо няма да ми мине.Не съм се развел досега ЕДИНСТВЕНО заради децата.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Можеш открито и дректно да кажеш на твоята какво не ти харесва у нея, като поведение и постъпки. И да поискаш от нея да се коригира, за да не я напускаш. Това, че може би не е секси, не е чак такъв проблем.Last edited by Arana; 23.09.2022, 16:33.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Нищо няма да ми мине.Не съм се развел досега ЕДИНСТВЕНО заради децата.
Накрая ставаш 18 годишно уиски. Диамант.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами то е решено-ще си стоя в тоя брак единствено заради децата и ще жертвам щастието си заради тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
Да не би наистина да е криза на средната възраст..Мъжкият климакс..Знаеш , че развода е сериозно неща..Опитай се да го решиш без развод..
Коментар
-
И съответно ще си намерят майстора. Ти само наблюдавай. Безплатни обеди няма.
- 1 like
Коментар
-
Нищо няма да ми мине.Не съм се развел досега ЕДИНСТВЕНО заради децата.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар