If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Темата е от една година и е полезна, защото хората си разказаха случките и дадоха полезни съвети. Има и подигравки, разбира се.
Моето мнение е, че в общия случай съвремената българка 18-45 г. е куха кратуна, не харесва златото и белия хляб, а предпочита тенекето и хляба от ръж и лимец, който е боклук. Така смятам, на базата на многото срещи, на които съм ходил.
Вчера в самолета от Варна имаше много мъже като мен, симпатични, готини, с тен, отпочинали и бяха без половинка, връщаха се от море. Така че не е болка за умиране.
Темата е от една година и е полезна, защото хората си разказаха случките и дадоха полезни съвети. Има и подигравки, разбира се.
Моето мнение е, че в общия случай съвремената българка 18-45 г. е куха кратуна, не харесва златото и белия хляб, а предпочита тенекето и хляба от ръж и лимец, който е боклук. Така смятам, на базата на многото срещи, на които съм ходил.
Вчера в самолета от Варна имаше много мъже като мен, симпатични, готини, с тен, отпочинали и бяха без половинка, връщаха се от море. Така че не е болка за умиране.
Поздрави
Уха. Брат, стига вече сега с негативни нагласи. Българката, та българката. От Гърция се връщам. Много добре си изглежда и се държи българската сравнение с другите си балкански посестрими.
Бе гадни са аптекарките. Дори доктора да ти е предписал редовен секс, могат да откажат да изпълнят рецептата.
Конкретно тази беше много меркантилна, хитра и правеше номера.
На първата среща я черпих в ресторант, щедро.
На втората среща........аз я черпя отново, донесох и подарък, а тя не ми обърна внимание както трябва, а предпочете да разговаря с персонала в заведението.
И както много често се случва, при нея беше само на приказки, силна в чата, а на дела нищо.
Отделно, че вече е на 40 г, тогава беше на 38, фигурата й не е хубава, прилича си на лелка.
И ми вика: "Ще дойа на вилата ти на морето. Но да не мислиш, че ще ти пусна. Предпочитам всичко да стане постепенно и малко по-натам."
А пък аз си помислих, без да й го казвам: "Да не мислиш, че съм толкова глупав да си харча парите за теб и да не получа нищо в замяна. То ако беше сериозна, на третата среща щеше да ме поканиш у вас или да дойдеш у нас."
По принцип, харесвам жените и се разбирам с тях. Бабите и лелите много ме харесват, като общо впечатление при комуникация.
Наскоро, четох един материал, че съвременната българка над 35г мечтаела за мъж като Кирил Петков, но не можела да го срещне в реалния живот.
Била с болезнен мензис и обикновено попадала на мъж с лош дъх и смръдливи крака. Или ако бил готин и чист, се оказвал хомо бандит.
Остави бабите и лелите настрана.
Те са "тура"-та на монетата.
А ти търсиш "ези"-то.
И определено не си Кирчо.
p.s.
Ама то и той скоро ще омръзне.
И нов герой ще дойде на негово място. Ще видиш.
Само дай време на нещата да се наместят в дългосрочен план.
То това е проблема на емоционалните 'орица - че са лабилни и само се лашкат от крайност в крайност.
Хе, Евго се появи и темата живна!
Евго е като протон в ядрото на атома, а хейтърите само се въртят край него като електрони и го бъзикат.
Интересно при такова заключение за жените (че са кухи лейки) да продължаваш да търсиш жена...?!?
(обикновено лицето изразява мислите на човека, та не се учудвай ако те "надушват" )
Ако приемем, че имаш основание за горното (спрямо българките) бих те посъветвал да се развъртиш за месец из Сръбско или Македонско. Убеден съм, че има достатъчно свободни - а и за тях бг-паспорта ще отвори доста врати в Европа... (давам ти още 1 жокер) или пък се запиши в новото шоу Ергенът, скоро мярнах някаква реклама.
По принцип, харесвам жените и се разбирам с тях. Бабите и лелите много ме харесват, като общо впечатление при комуникация.
Наскоро, четох един материал, че съвременната българка над 35г мечтаела за мъж като Кирил Петков, но не можела да го срещне в реалния живот.
Била с болезнен мензис и обикновено попадала на мъж с лош дъх и смръдливи крака. Или ако бил готин и чист, се оказвал хомо бандит.
Моето мнение е, че в общия случай съвремената българка 18-45 г. е куха кратуна, не харесва златото и белия хляб, а предпочита тенекето и хляба от ръж и лимец, който е боклук. Така смятам, на базата на многото срещи, на които съм ходил. Вчера в самолета от Варна имаше много мъже като мен, симпатични, готини, с тен, отпочинали и бяха без половинка, връщаха се от море. Така че не е болка за умиране.
Хе, Евго се появи и темата живна!
Евго е като протон в ядрото на атома, а хейтърите само се въртят край него като електрони и го бъзикат.
Интересно при такова заключение за жените (че са кухи лейки) да продължаваш да търсиш жена...?!?
(обикновено лицето изразява мислите на човека, та не се учудвай ако те "надушват" )
Ако приемем, че имаш основание за горното (спрямо българките) бих те посъветвал да се развъртиш за месец из Сръбско или Македонско. Убеден съм, че има достатъчно свободни - а и за тях бг-паспорта ще отвори доста врати в Европа... (давам ти още 1 жокер) или пък се запиши в новото шоу Ергенът, скоро мярнах някаква реклама.
Коментар