Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Демек некадърна диагностика. Що ли вече нищо не ме учудва. На колко години си бил като е станала белята?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Преди няколко години внезапно започнаха силни болки в стомашната област.Ходих по лекари,лежах в няколко болници и никъде не можаха да ми помогнат.Отслабнах с 30 кг и добре,че бях 90 кг в началото,та имах кила за отслабване. Накрая ме заведоха в Пирогов и след няколко дни един много учен доцент ми каза на мен и на родителите ми,че нищо ми нямало и всичко било на психична основа и препоръча да ме заведат на психиатър .Заведоха ме при една патка и тя ме пита как се чувствам и аз й обясних, че постоянно ме боли, слабея и не съм добре. Оная ме попита дали ми минават черни мисли и аз й казах,че естествено, че ми минават такива мисли предвид състоянието ми.И оная вика на нашите да ме вкарали в психиатрия, за да ме лекувала.И майка почна да реве и да ме моли да вляза в психиатрия. Аз й казах, че не съм психично болен, а имам здравословен проблем и никога няма да вляза в психиатрия. Няколко дни след това отидох при друга лекарка,а тя ме изпрати в Токуда,където ми направиха операция и ми спасиха живота,щото се оказа, че съм имал запушване на жлъчните пътища.
Аз буквално бях на смъртно легло,оная искаше в лудница да ме вкара. Това са идиоти. Пълни идиоти.
Коментар
-
За какво са те водили пък тебе? Ти си монолитът от 2001ва одисея. Кой те е занимавал с глупости?
Аз буквално бях на смъртно легло,оная искаше в лудница да ме вкара. Това са идиоти. Пълни идиоти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Направих го от фейсбук профила ми, който използвам за Интернет продажби и покупки - не се вижда името и снимката ми.
Тя не беше коректна с мен, загуби ми много време и исках да й го върна. Годеникът й обаче използва фейсбук рядко и не знам дали го е прочел.
Относно коментара на Morskishop:
Живея самостоятелно, нито имам комплекси, нито някой ме тормози, като изключим един дразнител в работата.
Проблемът ми е, че имам малко контакти с подходящи жени, а чрез Интернет хич не става, става, но по изключение. Тиндър не ми тръгва на лаптопа,
Никой мъж не е слонен да харчи щедро за непознати жени без да има интимен контакт!
И има едно нещо, което не ми харесват, но то няма как да се промени.
Това поведение пък направо ме разочарова. Не се уважаваш сам ,а очакваш да го правят жените. Първо, мъжете не правят подобен род интриги, второ не се крият зад фалшиви профили. Имаш ли нещо да кажеш го направи високо, ясно и от свое име или сам разбираш ,че постъпката ти е крайно нередна и затова се криеш !!!
Няма нещо което да не може да се промени особено ако много жени не го харесват
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ще си купя таблет,Last edited by Arana; 11.06.2023, 16:54.
Коментар
-
Купи си таблет и читав смартфон. Пари имаш. Инвестирай в поколението.
Коментар
-
Таблет нямам, а на телефона ми трудно се сърфира и рядко го ползвам за Интернет, въпреки че имам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Таблет нямам, а на телефона ми трудно се сърфира и рядко го ползвам за Интернет, въпреки че имам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ами задай го тоз труден въпрос. Ако моята дървена глава се затрудни, ще питам татко Карло. Той може да извае всеки отговор с длетото.
(аркустангес от корен от 3 върху 3) върху (аркускотангес от корен от 3 върху 3)?
Резултата да е с точност до седмия знак след десетичната точка.
Без помощ от приятел
Коментар
-
Смартфон? Таблет?
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Купонът продължава
Пинокчо,
може ли да ти задам 3 въпроса?
Първият е най-труден. Ако ми отговориш грешно на първия, няма да ти задам другите два.
- 1 like
Коментар
-
Тук говорим за сериозна връзка, не за чук чук чао.Обвързан съм с две малки деца,устроил съм се в градът,в който живея,така че шансът да си оставя семейството и да се преместя в друг град заради друга жена е нулев.И ако след време го направя, то ще търся някоя млада жена без деца, която да роди мои деца.Аз не съм от тия,които ще се оставят на течението и да търся спокойствие вместо страст.
- 1 like
Коментар
-
Взел му е парите и с нищо не му е помогнал.Празни приказки без съдържание.Преди време и мен ме водиха при една такава и ако я бях послушал сега щях да съм мъртъв.
Коментар
-
Направих го от фейсбук профила ми, който използвам за Интернет продажби и покупки - не се вижда името и снимката ми.
Тя не беше коректна с мен, загуби ми много време и исках да й го върна. Годеникът й обаче използва фейсбук рядко и не знам дали го е прочел.
Относно коментара на Morskishop:
Живея самостоятелно, нито имам комплекси, нито някой ме тормози, като изключим един дразнител в работата.
Проблемът ми е, че имам малко контакти с подходящи жени, а чрез Интернет хич не става, става, но по изключение. Тиндър не ми тръгва на лаптопа,
Никой мъж не е слонен да харчи щедро за непознати жени без да има интимен контакт!
И има едно нещо, което не ми харесват, но то няма как да се промени.
Коментар
Коментар