IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пред горската бакалия имало голяма опашка. По едно време пристигнал заекът и се запътил към началото на опашката. Хванал го обаче вълкът и го хвърлил най-отзад. Заекът станал, оттърсил се от праха и пак отишъл най-отпред. Вълкът отново го хвърлил най-отзад. И когато това се случило за трети път, заекът станал, оттупал се от праха и заявил заплашително: - И ако само ощи веднъж някои ме хвърли, няма да отворя бакалията!..

Коментар

• Мили, когато ти кажа, че съм готова след пет минути, не е необходимо да ме питаш "Готова ли си?" През пет минути за тези два часа. Просто седни и ме изчакай пет минутки!..

Коментар

• Късна доба, пълен мрак ... Порядъчно пийнал мъж се прибира в бърлогата, отключва тихо врата, ослушва се и бързо се шмугва в коридора. Лампата обаче светва, дразнейки чувствителните му зеници. Срещу него е застанала жена му и бързо му отперва директен въпрос?
        - Тодоре, пил ли си!?
        - Тцъ, ма. С Жорето играхме ъ..., шах.
        Благоверната подозрително го подушва.
        - Тогава защо миришеш на ракия?
        - Ми, на шах ли да ти мириша!?
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Обява
          "На 33 г. 165 см 110 кг. 43 N обувки.Живея скромно и достойно на село, до чешмата. Мъж не съм имала, щото то тука са останали само дъртаци и страхливци. Имам три сестри все омъжени и живи. Племенниците понякога ми викат лельо, а друг път чичо. Не им се сърдя, детска им работа. Обичам домашния уют, природата, виното и ракията. На абитуриентската пих уйски и много ми хареса, че шишето е квадратно. Мога да карам комбайна и трактор както и да ги бутам или дърпам ако закъсат. Ама само по асфалта, че иначе затъвам да коленете в кал. Имам мотор "иже" с кош. Лани когато валя големият дъжд и отнесе моста сама пренесох на гръб 73 овце, 14 кози и 4 пръча + 3 каракачанки и бай Митьо с магаренцето му. Най ме озориха пръчовете, че трябваше да ги свалям от сливите. Помня само че бай Митьо са кръстеше и мърмореше. "Ох леле божкеее на кое ли добру мумче ще му почерни дните тоз вампир? "Хакнъх му един шамар да съ сафиряса. И сега ма заобикаля го ма види и все ходи на реката да си търси златният мост. Мен в село много ма почитат и уважават и мъжете и жените. Много си търся вече мъж, че не се търпи повече. Заран все се събуждам изпотена и ми е едно криво и пусто на сърцето и душата. Да готвя мога ама по ми харесва да мачкам с голи крака кога някой чужд мъж е настинал. Той стене пъшка и се гърче пък аз мачкам ли, мачкам. Търся си мъж дето да не е много учен, че да има за какво да си говорим. А пък и те учените все са едни кекави и с очила и ризи. Да си седи дома и да се занимава с каквото ще. Да има жива душа покрай старите, че аз като тръгна на лов по два дена се пилея по пущинаците. Ама празна никога не съм се връщала. На барове и на доктор не ходя....Искам само да ме обича и да си правиме деца. Няма да го бия или да го товаря с много работа да не са повреди."

Коментар

• "Очевидно за много българи представата за идеална почивка е да седят в колата в задръстване."

Ако мога да допълня прочетено днес - само снимки от Халкидики и ни една от 3 часа престой на Кулата.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=rEpyAVilZ48
              Last edited by Blagovest; 01.09.2016, 19:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pronto Разгледай мнение
                Шефът на "Агромах" е бил задържан след обида към премиера Борисов

Коментар

• Коментар

• https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=Z6tNEei7B6g

Коментар

• Само за една вечер един пернишки айфон смени седем собственика, като дори надживя двама от тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                        Портиера и той.Остана само Камата.
                        Затова е КАМА !!!
                        Аванта никому
                        Виж тея дето стреляха... а нашия само си ги псува и шамари
                        Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
                          А какви времена бяха... ехееееееееее ... братята бяха още живи
                          Портиера и той.Остана само Камата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                            А какви времена бяха... ехееееееееее ... братята бяха още живи
                            Only God Can Judge me...

Коментар

• https://youtu.be/uzC9KPbRUdE

34секунда
                              Last edited by Pronto; 31.08.2016, 14:59.

Коментар

• Коментар

X