IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При доктора влиза неква кака – целата в синявици и бушони, раздърпана, бинтована… Докторът пита:
    – А защо изглеждате така, къф е проблема, разкажете…
    – Ми докторе, мъжът ми мноо кърка, и кат се прибере мотан у дома и ми дава едни тукати… и те така.
    Докторът вика:
    – Ясно. Глей ся! Приготви си отвара от лайка и следващия път, кат си дойде мъжо ти фиркан, още щом чуеш че отваря вратата, почваш да си жабуркаш устата с таа отвара, и така 30-40 минути всеки път.
    След две седмици каката пак идва. Тотална промяна. Тя изглежда блестящо, излъчва спокойствие и здраве, пърха от жизненост.
    – Докторе, направо не мога да повярвам, как едно толкова просто средство може толкова много да помогне…
    Докторът:
    – Мдааа… Виж моето момиче, има ситуации в които най-полезното е да си запушиш с нещо устата и да млъкнеш за известно време. Помага, вярвай ми...

Коментар

• Двама алпинисти с последни сили се добират до върха и сядат да отпочинат. Единият пита другия:
      - Как върви търсенето на квартира?
      - Отказах се! Да не съм идиот- на петия етаж без асансьор...

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

• Богаташ на операционната маса се моли на хирурга:
            - Моля те, докторе, само да ме спасиш, ще ти платя колкото кажеш, ще те позлатя!
            Докторът:
            - Ти сега ми дай парите, че колко съм ги чувал тези... Помогнеш му, спасиш го, а той после лежи в ковчега и се прави, че не те познава...

Коментар

• Dimo Padalski
              преди 2 часа ·
              Бойко Борисов след срещата за емигрантите във Виена:Меркел знае цифрите на нашите граници...Не са цифри,а числа...Общата дължина на границите ни със Сърбия,Турция и Македония е 480 км планинска граница.Не са 480 ,а 765 км...Грешката е около 60 %...Немците ни казаха,каз той,че Пирин е много висока и гориста гранична планина...Пирин не е гранична планина,а на границата е планината Славянка,която е юг от Пирин.....

Коментар

• Koментар във фейсбук

Julian Petkov · UTS: University of Technology Sydney
                Dimitar Tanev Говорителят на Кремъл е травестит, външният министър е хомосексуалист, а президентът е трансджендър или кастрат. Има ли поне един нормален в Кремъл?

И ти си си пеейраз като всеки русофил, описваш гей занимания които практикуваш.

Коментар

• Звъни телефонът. Детето вдига слушалката: - Да. Тате ли търсите? А кой се обажда? Шефът му? А кой шеф? Дъртия козел или пълният идиот?

Коментар

Коментар

• Коментар

Коментар

• http://milom.blog.bg/

Коментар

• Никой не кани сър Хенри на приеми, тъй като има славата на човек с нецензурен език. Една лейди рискува с уговорка да се държи като джентълмен, в противен
                            случай ще трябва да напусне. Той обикаля, слуша скучни светски разговори и мълчи. По някое време домакинята го подканва да каже някакво остроумие. Сър
                            Хенри казва:
                            - Дами и господа, слагам лявата си ръка в джоба и държа нещо, което започва с буквата К. Какво държа?
                            Домакинята казва на иконома:
                            - Джон, дрехата на сър Хенри, моля.
                            Сър Хенри го спира:
                            - Спокойно Джон, ключ държа.
                            Пак скука. След половин час сър Хенри вдига ръка за внимание и казва:
                            - Дами и господа, слагам дясната си ръка в джоба и държа нещо, което започва с буквата К. Какво държа?
                            Домакинята пак подканя иконома:
                            - Джон, дрехата на сър Хенри, моля.
                            Сър Хенри го спира:
                            - Спокойно Джон, кърпичка държа.
                            След още половин час сър Хенри, крайно отегчен иска думата:
                            - Дами и господа слагам двете си ръце в джобовете и държа нещо, което започва с буквата К. Какво държа?
                            Всички чакат затаили дъх.
                            Сър Хенри казва:
                            - Джон, дрехата ми, моля...

Коментар

• Лято. В гората било мъртвило. Всички отишли на почивка - кой на море, кой на планина. Зайчето, като видна горска проидоха, не събрало пари за екскурзия и по цял ден се чудело какво да прави в пустата му гора...
                              Решило един ден, че за собствен кеф ще ходи да се е*ава с някой в гората.
                              - С кой обаче? - мислело си зайчето.
                              - Вълкът дъртия мръсник ще ме пребие, мечката и тя не е моята категория - премятал на ум пияния заек, докато не решило - Ми как с кой!? С малките лъвчета ще се е*авам!
                              И тръгнал Зайо през гората към лъвската пещера. Стигнал там, видял малките лъвчета и им казах заплaшително: Ей, малки лъвчета, да кажете на баща Ви като се прибере, че ще му спукам задника от е*ане, ама направо ще го раз-пооо-ря!!! - След тези думи Зайо побягнал, а малки лъвчета останали напикани да чакат баща си. Станало вечер Лъвът - Царят на животните се прибрал в пещерата с мъртва коза в устата.
                              Малките лъвчета с уплах го посрещнали и разказали случката със Заека.
                              - Аз ще му е*а майката на тоя заек, проклет алкохолик! - и с тези думи лъвът разярен тръгнал в гората.
                              Тъчайки подивял, лъвът мернал заека на едно хълмче, нещеш ли заекът махмурлия също засякал лъва и побягнал.
                              Тичал заекът прескочил рекичка, лъвът след него - прескочил храстче, лъвът след него - скочил между две дървета и лъва след него и хоп - заклещил се Царя на животните между тях...
                              Тръгнал Зайо с най-баровската походка към задника на лъва... Пристъпил му отзад и леко повдигнал опашката на Лъвчо. Помирисал как е, намръщил се, но накрая рекъл с благ тон:
                              - Ама, нали обещах на децата...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                http://www.blitz.bg/news/article/446124
                                Яки снимки от октоберфест

То не са хара бре то са СВИНИ
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X