IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/svoboden.ch...type=3&theater

Коментар

• Бойко към Цецка:
      Цачева, к'ви са тез издънки с твойта диплома?!
      Ааа! Не са притеснявай Шефе! Той Цецо направи още три!

Коментар

• Учителка дала за домашно на децата да напишат едно изречение в рими. На други ден вдига Марийка и тя казва:
        - Вчера скочих в реката и си намокрих краката.
        Ред е на Иванчо и той става и казва:
        - Вчера скочих в саламура и си намокрих краката.
        Учителката учудено му казва:
        - Иванчо то тук няма рима!
        - Ми саламурата беше малко г-жо, затова!

Коментар

• Да питам:
          Щом ракията се прави от джибри, виното от грозде, бирата от хмел, мастиката от анасон, уискито от ечемик..то аз пияница ли съм или веган ...

Коментар

• Иванчо, кажи какви са били прабългарите според религията им. / - Ъ ... Ъ-ъ... / Марийка подсказва - изважда си езика. / - А, да м***чии!..

Коментар

• Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение
              Това е много брутално. Не знам, но човек наистина трябва да е наистина някакво мекотело и безгръбначно за да се държи по начина по който се държаха тези които лазят на карикатурата. Не съм си представял, че човек може да няма и капка самоуважение.
              Тези лазещите ако имаха такова отдавна трябваше да са напуснали кабинета, обаче властта явно е много сладка

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                И фелациото вчера в Министерския съвет.
                Това е много брутално. Не знам, но човек наистина трябва да е наистина някакво мекотело и безгръбначно за да се държи по начина по който се държаха тези които лазят на карикатурата. Не съм си представял, че човек може да няма и капка самоуважение.

Коментар

• И фелациото вчера в Министерския съвет.

Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Телевизионното състезание "Минута е много".
                    Водещият задава въпрос от зрителите. Въпросът е : Какво е това "фелацио".
                    Видимо незнаещ състезателят се чуди повече от двайсет секунди. Тогава в горния ъгъл се явява човечето с ципа на устата и вика "Няма време!".
                    Изнервеният състезател му отвръща ядно:
                    - Да го духаш!
                    - Защо не ръкопляскате?-Пита водещият Петър Вучков.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Енергетик темата е бисери и вицове.НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ.Генерла е на самолета и развява червения байрак.

Коментар

• Като се разхождаме с жена ми и видя
                        някоя по-засукана кака, ми е неудобно
                        да я зяпам, и казвам:

- Жена, глей к'ва селянка!
                        После я зяпаме и двамата...

Коментар

• Отбелязваме празника на авиацията и ВВС

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1614953

Коментар

• Наказах гаджето си един месец без секс... Появила се някаква шматка и отменила наказанието..

Коментар

• The Times They are A-Changin'

Дерзайте, след 20-30 години Нобелът за литература ще отиде при най-добрия автор на Фейсбук-статуси.

Коментар

• ЗЛАТЕН
                                Влиза притеснен човек при психиатър и разказва:
                                - Положението е нетърпимо. Ще ме уволнят. Не се наспивам - тъкмо затворя очи и идва Клаудия Шифър. "Ще ме чук@ш" казва. "Няма не мога, няма недей!". Оправям я, заминава си и ето я Наоми Кембъл. "С Клаудия Шифър можеш, а с мене не можеш. Така ли?" Оправям я и нея и ето я Линда Еванджелиста. "Да не чувам НЕ" - ми вика и се съблича...
                                - Спокойно! Към колко часа идва Линда Еванджелиста? Един и половина?- казва докторът, - Това е много известен случай. Писал съм учебник. Значи, когато дойде Линда Еванджелиста и казвате - "Ето телефона на доктор Иванов. Той ще ви оправи".
                                - Вие ме спасихте! - казва пациентът и си отива.
                                Влиза следващият и започва:
                                - Ужас! Не мога да се наспя. Тъкмо затварям очи и се озовавам на гарата в Русе. До мен полицай и войник с куче. Насочват оръжие и казват: "Виждаш ли ги тия десет вагона почвай да ги буташ към София!" И аз ги бутам, бутам и тъкмо стигам Централна гара и будилникът звъни.
                                - Спокойно! - казва докторът, - Всичко е под контрол. Къде е най-големият зор?
                                - Е, ми, някъде към Горна Оряховица.
                                - Отлично! Казвате на униформените лица: "Сега ще дойде доктор Иванов и той поема пет вагона, аз - другите пет!"
                                - Докторе, вие сте гений!
                                - Работим, работим - казва скромно докторът, - между другото, към колко часа стигате Горна Оряховица?
                                - Към един и половина...
                                - Е, тогава не мога. Чакам Линда Еванджелиста...

Коментар

Working...
                                X