IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Землянин отишъл на Марс. Влиза в една лаборатория и вижда една марсианка клати епруветка.
      - Какво правиш?
      - Деца.
      - Ние на земята не ги правим така.
      - А как?
      Показал и той как, а тя го пита:
      - А детето къде е?
      - Детето - след девет месеца.
      - Ами продължавай да клатиш дотогава, де!...

Коментар

• - Интернета спря вчера.
        - И какво от това?
        - Ем, видях едно 5-годишно дете в стаята, твърдеше, че ми е брат...

Коментар

• Сутрин да Ви събудят с любимата музика, с кафе в леглото и да ти се усмихнат. Все едно сте всичко на този свят за някой?

Хмм познати ли Ви е?

Дааааа. И на мен не ми е.

Коментар

• - Aло, Иван Петров?
            - Да, кажете?
            - От НАП се обаждаме. Не сте си платил данъка.
            - Как разбрахте?
            - Това ни е работата.
            - Та кой ви плаща за подобна работа?
            - Вие. С данъка си.
            - Ъ? Аз ви плащам да ме следите дали ви плащам?
            - Точно така.
            - Защо да ви плащам тогава?
            - Защото в противен случай ще Ви пратим полиция да Ви отведе в затвора!
            - Кой им плаща за това?
            - Вие. С данъка си.
            - Ъ!? Да видим дали правилно съм разбрал - аз ви плащам заплата, за да ме следите дали ви плащам заплата, плащам и заплата на полицията и на затвора, за да ме приберат, ако не плащам вашата и тяхната заплата?!?!
            - Точно така. Това се нарича "държава". Не можем без нея.
            - Искате да кажете, че вие не можете без нея, тоест без мен?
            - Не, не. Всички не можем без нея. Живеем в общество все пак. Всеки си има права и задължения и когато някой не си изпълнява задълженията, друг следи за това. Ето, ние Ви се обадихме, за да си платите данъка. Ако ние не си изпълняваме задълженията, Ваш дълг е да ни се обадите и да изисквате да си ги свършим.
            - Ако не следите дали си плащам данъка, тоест дали ви плащам заплатата, аз трябва да изискам от вас да си свършите работата - тоест да ми се обадите да си платя данъка, тоест да ви платя заплатата, за да можете да следите дали ви плащам заплатата?
            - Точно така. Така функционира системата.
            - Та кой би измислил толкова безумна система?
            - Ами всички заедно сме я измислили - Вие, ние, полицаите и затвора. Това се нарича "демокрация".
            - Тоест ние четиримата сме решили аз да плащам заплатата на вас тримата, за да ме следите/санкционирате ако не го правя?
            - Точно така.
            - Но аз съм против това.
            - Тези неща ги решаваме заедно - живеем в държава и в демокрация. Ние сме трима. Повече от Вас сме. Следователно така сме решили всички заедно.
            - ?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Младеж пуснал ръка между бедрата на любимата.
              — Какво правиш? – попитала тя.
              — Ами, хмм... топля си ръката - смутено измънкал момъкът.
              — По-добре си стопли ушите!,,
              Тази ще да е била французойка
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Местният свещеник упреква лорд Уилфред, че често го вижда в компанията на дами, но никога на служба в църквата.
                - Прав сте, отче! - съгласява се лордът. - Но кое е за предпочитане: да ме виждате, че говоря с жени, мислейки за Бога, или да ме виждате в църквата, мислейки за жени?..

Коментар

• Младеж пуснал ръка между бедрата на любимата.
                  — Какво правиш? – попитала тя.
                  — Ами, хмм... топля си ръката - смутено измънкал момъкът.
                  — По-добре си стопли ушите!,,

Коментар

• "Който не работи не трябва да яде," гласи народната мъдрост. Това всъщност обяснява защо у нас предимно се пие…
                    Life won't wait for you.

Коментар

• -Скъпи, знаеш ли какво искам?
                      -Ъ-ъ... Всичко?
                      -Това- първо!..

Коментар

• Отишъл попът при кмета и му се оплакал:
                        - Някой ми е откраднал колелото. Какво да правя?
                        - Кметът го посъветвал:
                        - В неделя извърти проповедта към десетте божи заповеди. Когато стигнеш осмата 'Не кради', се спри за малко и се огледай. Който си наведе главата, той го е откраднал.
                        В понеделник кметът вижда попа да си кара колелото.
                        - Е, попе, кой го беше откраднал?
                        - Не, бе. Аз като стигнах до седмата "Не пожелавай жената на ближния" и се сетих къде съм го забравил
                        врати метални врати врати за апартаменти

Коментар

• Жена ми започна да подмята какво иска за подарък за предстоящата ни годишнина:
                          „Искам нещо лъскаво, което да вдига от 0 до 150 за 3 секунди.”
                          Купих И кантар за баня.
                          И така започна скандала....

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Life won't wait for you.

Коментар

• Лорд Джон бил в командировка в чужбина. Една вечер получил съмнения относно неговата съпруга - той бил почти сигурен, че тя му изневерява и че дори в момента е с друг в собственото му легло. Намерил телефон и набрал своя номер. Отсреща му отговорил, естествено икономът:
                                - На Вашите услуги, сър.
                                - Боб, моля те, отиди до спалнята и погледни през ключалката кой е в леглото..
                                - Един момент.
                                И така, след минута, икономът се връща на телефона:
                                - Сър, погледнах в спалнята и Ви видях как се любите с Вашата съпруга в леглото. Следва кратко мълчание и лорд Джон, бесен нарежда:
                                - Слушай момче, веднага вземи пушката от килера и ме убий, мен и моята съпруга. Знам, че ще го направиш, това е заповед!
                                - Добре, сър! - и икономът оставя слушалката.
                                Следват два бързи изстрела, малко писък и тишина. Слушалката се вдига за пореден път:
                                - Сър, изпълних стриктно Вашите заповеди. Застрелях Ви от първия път, Вас и Вашата съпруга. Сега какво да правя?
                                - Много добре, - отговаря лордът доволен. - Сега вземи двата трупа и ги закопай надълбоко някъде в зимната градина.
                                - Какво? Зимната градина!? - пита икономът изумен. - Та ние нямаме зимна градина! Извинете сър, Вие кой номер сте набрали?..

Коментар

Working...
                                X