IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 11 годишно момиче към баща си:
    –Тате,боли ме гърлото!
    –Защо?
    –Мисля, че е от водката, която пих снощи...
    –Ти пиеш?
    –Ми да, бяхме с гаджето ми....
    –Имаш си гадже?
    –Ами да, стара работа...
    –И как изглежда?
    –Ами....10 клас, с обица на ухото, разбойник си пада малко, но от детскапедагогическа стая казаха ,че ще се оправи....
    –Ооооо!.......Бащата вече е бял като финландец.
    –Оф, главата нещо ме боли, сигурно е от дискотеката...
    –Ходила си на дискотека???
    –Ами, да! Само там дават да се пуши трева...
    –Ти пушиш трева ??? - бащата вече е пред инфаркт...
    –.......и мисля, че ударихме колата ти!
    –Гаджето ти е карало колата ми?......бащата вече се хванал за сърцето.
    Момичето:
    –Шегувам се бе татк-о-о-о!....исках само да ти кажа, че има много по-страшни неща от една двойка по математика.....

Коментар

• - Вярвате ли в живота след смъртта? - попитал един от младите си подчинени шефът на фирма.
      - Да, господине.
      - Добре, защото след като вчера си тръгнахте по-рано, за да отидете на погребението на баба си, тя се отби да ви види.

Коментар

• Коментар

• Из мъжки форум:
          "Не мога да разбера, как Бог може да има 10 заповеди за целия свят, а съпругата ми 152 само за нашата къща....."

Коментар

• с директен полет е - костинброд - NY
            препоръка е

Коментар

• Нищо не е загубено! Цецо вече лети за Ню Йорк - утре ще брои бюлетините в Съвета за сигурност на ООН.

Коментар

• Американски медиии: Кристалина Георгиева можеше да оглави ООН, при внезапна смърт, на всички останали кандидати...

Коментар

• Син пита баща си:
                  - Тате, вярно ли е, че в някои страни в Азия мъжът не познава жена си докато не се оженят?
                  - Така е във всяка държава, сине!..

Коментар

• Анче,евала кака,не си оставяш магарето в калта, повечко такива хора ни трябват,а не равнодушни послушковци.
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Уважаеми Стокс,

След като отчетох основателната ти забележка, взех решение - следващият семестър да запиша гръцка филология. Вероятно, след дипломирането ми - вече ще правя разлика - между гръцката буква "тита" и тази, на латиница - "бе" /"би"/.

За да прави човек разлика, при ниско ниво на образованието - като моето - трябва да има и достатъчно силно зрение.

Дано, след придобиване на компетенции по гръцки език - вече не звуча толкова некомпетентно в темата "Бисери и вицове" - на уважаваният от мен форум... Дано вече опитите ми за майтап - да бъдат много, много по-сериозни!!!

ВСЕ ПАК..., ако ти, Матю - сам си с гръцко потекло, моля да не се обиждаш, но истината ЗА МЕН е следната:

Никой не може да ме накара да мисля, че "трапезата", край която са се наредили всички гърци - със стотици милиарди евро, трупани от правителствата им и продължаващи да се трупат - необслужвани кредити - през десетилетията - някога може да има аналог у нас... Но, че ние, като европейци трябва да сме солидарни при редуцирането им - ЛИЧНО НА МЕН ми напомня за Лиса, възседнала размазаният от бой Вълчо, при което тя си нареждала: "Болен - здрав носи!"...

Е, па - те така - и ние - размазаните - ще си ги носим на гръб, а те ще продължават да трупат десетките и стотици милиардите евро кредити...

Трапезата е голяма работа, но тая - гръцката - НИКЪДЕ Я НЯМА!
                      ..., ама не ме интересува, как се превежда от гръцки! /мнение, Матю!/

Е, защо трябваше да изприказвам всичко тук, ако съм написал, че на гърците много им се услажда баницата и всеки протяга ръка към "трапезата" - и това - ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ...

Между другото - сигурен съм, че гръцката филология не може да повдигне нивото на моето образование, а - едва ли участието /на когото и да е/ в една тема, наречена "Бисери и вицове" - може да служи за оценка на нивото на образоваността му...

Е, да - оценка за ниво на образование от участие в "Бисери и вицове" - това може да се случи само в България, нали?

Приемам всичко на майтап, разбира се. Темата е "Бисери..."

Бъди здрав!

Коментар

• Christo Komarnitski

Живеем в детската градина на БКП. Синчето на другаря Йото Кръстев дърпало за плитките щерката на другаря Георги Боков...

Коментар

• Gergana Passy:Има някаква дълбока ирония във факта, че Ирина Бокова изпълни условието на премиера да е поне втора в надпреварата за ООН, едва след като правителството сне подкрепата си от нея...

Коментар

• https://www.facebook.com/bbcnews/vid...3977157402217/

Коментар

• Гледам Бащата на нацията. Гледам Майката на нацията.
                              Гледам самата нация. Какво да ви кажа, генетиката си е точна наука...

Любомир Аламанов

Коментар

• "Ако спрем да плащаме след октомври, може бюджетът да излезе и на излишък".

Пламен Орешарски

"Такъв е животът - имаш моменти на лентички, след това - на катарзис".

Волен Сидеров към Бойко Борисов

"Нека не правим грешката на санитаря, който отишъл да лекува диария с клизма!"

Илия Баташки, БСП

"Стигна се до преброяване на депутатите с квестори, но ние не сме добитък, че да ни броят на глава."

Десислава Атанасова, ГЕРБ

"Пазете "Атака" като стайно цвете, защото без нас държавата и парламентът се сриват!"

Волен Сидеров, "Атака"

"Всеки, който излезе и каже, че иска оставка, "защото това е волята на народа", ще събуди у останалите си колеги съмнения за психическото си здраве".

Лютви Местан, ДПС

„Гледам ви, от местата си изглеждате нормални хора, като излезете на трибуната, какво ви става - не знам!"

Борислав Гуцанов, БСП

" Правите реформа на СРС-тата така, както канибал приготвя вегетарианска кухня!

Красимир Ципов от ГЕРБ към БСП

"Седнете си на мястото, за да не ви помогна аз да седнете".

Мая Манолова към Светослав Иванов от ГЕРБ

"Всички депутати ще си дойдат. Направих магистрала до морето - за 3 часа са тук, така че следобед ще се върнат за плажа".

Бившият премиер Бойко Борисов обяснява мотивите си парламентът да работи през август

"Аз имам тен, а не съм стъпвал на морето. Моя тен баща ми го е дал. И аз исках да съм рус, бял, синеок, ама баща ми ме е направил такъв".

Бойко Борисов обяснява пред парламента откъде му е загарът

"Аз няма да подкрепям Орешарски, нито Бадемов и Лешников".

Волен Сидеров, "Атака" обявява, че партията му няма да подкрепи правителството
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X