IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=HxXb...ature=youtu.be

Коментар

• И бате, не е имало никва Троянска война, щот аз в Троян ги познавам и никой не се е бил за никва Елена. Веднъж се сбиха за една Цвета и тва беше...

Коментар

• Блондинка влиза в магазин и вижда на щанда големи яйца:
        - Прощавайте, тия яйца от какво са?
        - От щраус.
        - Аха, а имате ли от други композитори?

Коментар

• Издокарах се снощи в черно боди, черни копринени чорапи с жартиери… влиза моя и вика:
          - О, Батман, какво има за вечеря?

Коментар

• Приятелката ми ме изостави, защото мисли, че съм обсебен от футбола. Много съм разстроен. Излизахме цели три сезона!..

Коментар

• Мъж, жена и дете пътуват в колата. Детенцето си гледа през прозореца и си бърбори:
              – Мамо, виж, къщичка, мамо, виж крава. Татко, виж, руса мацка…

Коментар

• В САЩ представиха нов айфон, в Русия - нова бомба!

Коментар

• 2 в 1

Коя е банката?
                  Attached Files

Коментар

• Късно вечерта, след бурен секс.
                    –Мили,само не заспивай веднага! Не обичам, когато се заспива веднага след секс!
                    –Добре.
                    –А днес правим четири месеца и половина откакто сме заедно!
                    –Прекрасно! Ще отидем някъде да го отпразнуваме!
                    –На теб случвало ли ти се е,така бързо да идва любовта?
                    –Не, май не помня....
                    –Значи ти се е случвало....а на мен-не! За първи път ми е така. Я кажи,твоята предишна Кети, тя веднага ли те обикна?
                    –След две седмици почна да говори за любов.
                    –Лъгала е, сто процента!
                    –Защо пък?
                    –Нима не чувстваш разликата? При мен е ЧУВСТВО, а тя просто си е плямпала...
                    –Добре, права си.
                    –Нима не ми вярваш?!!!
                    –Вярвам ти.
                    –Разбира се, на нея си вярвал, а на мен - не. И гърдите и са по-хубави, и е завършила Физическия!
                    –Химическия!
                    –Ах,че си гад, помниш какво е завършила! Още ли я обичаш?
                    –Учили сме заедно.
                    –Е? И? Аз с малко ли хора съм учила, но не говоря за тях!
                    –Спи.
                    –Не мога! Тя ще бъде между нас винаги.
                    –Ти си сто пъти по-добра от нея и аз съм с теб, не с нея!
                    –Казваш го от съжаление. На кого му трябва жена с дупе като моето?!
                    –Нормално ти е дупето.
                    –Какво значи „НОРМАЛНО"? Дебело, така ли? Лицемерна твар! Все си мислиш за Кети...
                    Взех възглавницата и я сложих върху главата си. Обърнах се на другата страна и се замислих... Казваше ми тате:„След секс, веднага заспивай!"

Коментар

• В последната му част този виц е писан за България - там където се казва как президентът е длъжен веднъж на четири години да се интересува коя чужда армия е на неговата територия.

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                        Навремето чух един виц от руски матроси. Служех на боен кораб. Бях го забравил. Сега го прочетох в една книга. Тъжна история.. Пиша с липса на руска клавиатура, ама ще ме разберете.

Главное, что должен уметь делатъ адмирал - самостоятельно найти место в документе, где ему надо расписаться.
                        Министр оборони должен уметь самостоятельно расписаться там, где ему покажут.
                        Президент-Главковерх обязан раз в четире года интересоваться, армия какого государства находится в настоящий момент на територии его государства.
                        ================================================== ================
                        Този анекдот е в публикувана посмъртно книга, написана от бившият командир на първата съветска подводна лодка с ядрен двигател на борда.
                        Сега, ако го напишеш и на български, че нищо се не разбира...

Коментар

• Навремето чух един виц от руски матроси. Служех на боен кораб. Бях го забравил. Сега го прочетох в една книга. Тъжна история.. Пиша с липса на руска клавиатура, ама ще ме разберете.

Главное, что должен уметь делатъ адмирал - самостоятельно найти место в документе, где ему надо расписаться.
                          Министр оборони должен уметь самостоятельно расписаться там, где ему покажут.
                          Президент-Главковерх обязан раз в четире года интересоваться, армия какого государства находится в настоящий момент на територии его государства.
                          ================================================== ================
                          Този анекдот е в публикувана посмъртно книга, написана от бившият командир на първата съветска подводна лодка с ядрен двигател на борда.
                          ================================================== ==================

Добре, ето и на български.

Главното, което трябва да може да прави един адмирал, е сам да открие мястото в документа, където трябва да се разпише.
                          Министърът на отбраната трябва да може без чужда помощ да се разпише там, където му покажат.
                          Президентът - Върховен Главнокомандващ е длъжен веднъж на четири години да се поинтересува, армията на коя държава се намира в настоящият момент на територията на неговата държава.
                          Last edited by rover; 06.09.2016, 18:06.
                          Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=nKl8D-0gOhg
                            Life won't wait for you.

Коментар

• - Нещо за гърло да имате?
                              - "Голия" и проблемът с гърлото е изгладен"!
                              - Да, добре. А нещо за мъже?

Коментар

• "Върхът на снобизма е да говориш за Моцарт без да си видял нито една от неговите картини! "
                                Life won't wait for you.

Коментар

X