Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бисери и вицове (2)
Collapse
X
-
Късно вечерта, след бурен секс.
–Мили,само не заспивай веднага! Не обичам, когато се заспива веднага след секс!
–Добре.
–А днес правим четири месеца и половина откакто сме заедно!
–Прекрасно! Ще отидем някъде да го отпразнуваме!
–На теб случвало ли ти се е,така бързо да идва любовта?
–Не, май не помня....
–Значи ти се е случвало....а на мен-не! За първи път ми е така. Я кажи,твоята предишна Кети, тя веднага ли те обикна?
–След две седмици почна да говори за любов.
–Лъгала е, сто процента!
–Защо пък?
–Нима не чувстваш разликата? При мен е ЧУВСТВО, а тя просто си е плямпала...
–Добре, права си.
–Нима не ми вярваш?!!!
–Вярвам ти.
–Разбира се, на нея си вярвал, а на мен - не. И гърдите и са по-хубави, и е завършила Физическия!
–Химическия!
–Ах,че си гад, помниш какво е завършила! Още ли я обичаш?
–Учили сме заедно.
–Е? И? Аз с малко ли хора съм учила, но не говоря за тях!
–Спи.
–Не мога! Тя ще бъде между нас винаги.
–Ти си сто пъти по-добра от нея и аз съм с теб, не с нея!
–Казваш го от съжаление. На кого му трябва жена с дупе като моето?!
–Нормално ти е дупето.
–Какво значи „НОРМАЛНО"? Дебело, така ли? Лицемерна твар! Все си мислиш за Кети...
Взех възглавницата и я сложих върху главата си. Обърнах се на другата страна и се замислих... Казваше ми тате:„След секс, веднага заспивай!"
Коментар
� -
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеНавремето чух един виц от руски матроси. Служех на боен кораб. Бях го забравил. Сега го прочетох в една книга. Тъжна история.. Пиша с липса на руска клавиатура, ама ще ме разберете.
Главное, что должен уметь делатъ адмирал - самостоятельно найти место в документе, где ему надо расписаться.
Министр оборони должен уметь самостоятельно расписаться там, где ему покажут.
Президент-Главковерх обязан раз в четире года интересоваться, армия какого государства находится в настоящий момент на територии его государства.
================================================== ================
Този анекдот е в публикувана посмъртно книга, написана от бившият командир на първата съветска подводна лодка с ядрен двигател на борда.
Коментар
� -
Навремето чух един виц от руски матроси. Служех на боен кораб. Бях го забравил. Сега го прочетох в една книга. Тъжна история.. Пиша с липса на руска клавиатура, ама ще ме разберете.
Главное, что должен уметь делатъ адмирал - самостоятельно найти место в документе, где ему надо расписаться.
Министр оборони должен уметь самостоятельно расписаться там, где ему покажут.
Президент-Главковерх обязан раз в четире года интересоваться, армия какого государства находится в настоящий момент на територии его государства.
================================================== ================
Този анекдот е в публикувана посмъртно книга, написана от бившият командир на първата съветска подводна лодка с ядрен двигател на борда.
================================================== ==================
Добре, ето и на български.
Главното, което трябва да може да прави един адмирал, е сам да открие мястото в документа, където трябва да се разпише.
Министърът на отбраната трябва да може без чужда помощ да се разпише там, където му покажат.
Президентът - Върховен Главнокомандващ е длъжен веднъж на четири години да се поинтересува, армията на коя държава се намира в настоящият момент на територията на неговата държава.Last edited by rover; 06.09.2016, 18:06.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
�
Коментар