IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бисери и вицове (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Населението платило Белене и КТБ сега се чуди кой ще плати тридневната спасителна акция на изчезналия планинар.

Коментар

• Сара е на смъртно легло и казва на мъжа си:
      - Моше, искам да си призная, преди да умра, за да нямам грях на душата - синът ни не е от теб. Съседът Ицхак е истинският му баща!
      - Я бягай, бе! Ицхак, тоя красавец, ще вземе да спи с теб - такава грозотия. Не вярвам, мой си е синът!
      - Вярно е, Моше. Исках синът ми да е красив като него и му дадох пари, за да забременея от него.
      - Хъм… така по вярвам… Я чакай малко - а ти от къде си взела пари?
      - От касата на магазина ти ги взех. Тайно.
      - Видя ли ма - мой си е синът..

- Моше, вярно ли си дал на крадците всичкото злато и пари?
      - Ами да, завряха ми поялник отзад, сложиха ми ютия на топките, и ги включиха в контакта.
      – И ти? Веднага ли ги даде?
      – Е не бe, да чакам да се навърти и сметка на електромера ли?..

Коментар

• В антикварна книжарница влиза стар евреин. Разглежда книгите и си купува старо издание на "Как да спечеля един милион"
        На другия ден се връща и се жалва на продавача:
        - В книгата, която вчера купих, липсват половината страници!
        - Е, какво толкова... половин милион няма ли да ви стигнат?..

Коментар

• -Мислиш ли, че е възможно приятелство между мъж и жена?
          -Може разбира се. То сега извращения всякакви...

Коментар

• еволюция
            Attached Files

Коментар

• Коментар

• "Имало едно време един Форд , който запалил през зимата и го кръстили Фокус "

Коментар

• И какво излиза, че най-богатият на света е вятъра..!!! Защото хората хвърлят на вятъра пари, надежди, думи и любов..

Коментар

• http://www.blitz.bg/goreshtite-novin...ews471666.html Тези три каки напиха и изнасилиха футболист

Добри са каките, едната малко куче пада, ама другите 2................

Коментар

• Еврейски войник - новобранец изкарал един месец в казармата и отива при началството да плаче за отпуск.
                      - Марш оттук, новобранец! Рано ти е за отпуск. Или направи някакъв подвиг.
                      - Ами ако ви докарам един арабски танк - става ли?
                      - За арабски танк - веднага 10 дена отпуск.
                      Още на другата сутрин пристига с танка. Веднага му дават отпуск, но един от командирите се присетил да пита:
                      - И как успя толкова бързо да плениш танк?
                      - Лесна работа - отидох с моя танк при арабите и ги питах - "Кой иска да излиза в отпуск? Заменям танк!"..

Коментар

• Женски феминистки сбор. Става германката и казва:
                        - Аз като се ожених за моя Ханс и му казах в прав текст: "Виж какво, от днес нататък ти ще готвиш". Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - сготвил.
                        Става италианката:
                        - А аз като се ожених за моя Паоло и му казах в прав текст: "Виж какво, от днес нататък ти ще чистиш, аз няма да се занимавам". Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. Прибирам се на третия - гледам - изчистил.
                        Става перничанката:
                        - А аз като се ожених за моя Геуе и му викам: "От днес нататък ти ще готвиш и чистиш, аз нема да си мърдам пръсто". Прибирам се първия ден - нищо не виждам. Прибирам се втория ден - нищо не виждам. На третия уееееко прогуеднах с едното око"...

Коментар

• "Когато те питам под душа дали да ти изтрия гърба, очаквам прост отговор: "да" или "не".
                          Не глупости от сорта - "Кой сте Вие?" или "Как влязохте?"

Коментар

• Коментар

• Малко еврейче влиза в магазин и подава буркан:
                              - Два литра мед може ли?
                              - Може. Дай буркана да ти сипя от наливния – казала продавачката. Продавачката му сипала 2 литра мед. Еврейчето взело буркана и тръгнало да излиза от магазина.
                              - Тате каза, че ще плати утре.
                              - А-а-а, не може - развикала се продавачката! Взела буркана и изсипала меда обратно. Еврейчето излязло на улицата. Погледнало в буркана как се стичат остатъците от меда и си казало:
                              - Прав беше тате, за два сандвича ще стигне…

Коментар

• Родители-вегани пишат писмо на сина си - също веган."Сине, ела си в събота. Ще колим динята."..

Коментар

Working...
                                X