Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеи как е гледката?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕ ка няма да позная. Гледам те от другата стаяи как е гледката?
There is no right way. Only your own way!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПозна за полата и дължината й! Нещо ми орязаха и поста предишния, явно е бил в разрез с добрия тон. Макар, че не бях визирала имена или лица от форумаНяма значение, като съм тръгнала да казвам "за теменугите и разни други неща" ми е все тая
И поста прочетох.
Last edited by tnm; 21.11.2012, 16:19.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПозна за полата и дължината й! Нещо ми орязаха и поста предишния, явно е бил в разрез с добрия тон. Макар, че не бях визирала имена или лица от форумаНяма значение, като съм тръгнала да казвам "за теменугите и разни други неща" ми е все тая
Коментар
� -
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеПък и крачолЕ сигур си няма с тази къса поличкаНяма значение, като съм тръгнала да казвам "за теменугите и разни други неща" ми е все тая
There is no right way. Only your own way!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКат'си немаш к'во друго да си поместиш
Коментар
� -
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеКазАх ви че ако женките земат властта ше ни оставят на диета, баси. УмрЕх от глад.Давай Вълчо солетите. YNWA. Обвиненията ти са безпочвени
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
� -
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПак ме ядосаха...мисля да си преместя китката от лЕвото на дЕсното уше, обаче!Life won't wait for you.
Коментар
�
Коментар