Първоначално изпратено от sinbad
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Ха, ти ма обърка с праситу на комшията. Слагай тука пържолите, ще съм гладна прегладняла.
Наздраве, Мрънкало!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Не щеш полендашко меню, а? Добрееее! Яж и пий тогава глогинки, трънки и жълъди. И си спомняй късна пролет, кога береше и ядеше дивите ягодки. Балкански тъги и неволи.
Наздраве, Мрънкало!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Канибал, таз тиква тематично ли си я сложил на масата? Мож ли издържа до 31 без да я гризнеш?
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Добре де, ето ти обещание за почерпка. Дано се намери некой да напълни чашата.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мръни, струва ми се, че сизъна си объркал. Какво е туй море, какви са тез маси връз тераси!?
Наздраве!
Last edited by Trakatrak; 27.10.2022, 19:07.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Досадно, бе, нема ме остави на мира. Ше требва му се сервира, шо иначе ще се люти и винтовка ще надига. Стига! Пробутай му рибка с кокаляк, да се дави тоз дивак. Пардон, таз дивачка.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
На мен сипи вино, бре!!! Може и на теб да налееш, аз благосклонно ще го изпия. Зер, трябва да крепим язвата ти.
Наздраве, Мръни!
- 1 like
Коментар
-
Толкоз дава модаратурата. Мръвката заделят за тех си. а виното ми противопоказно. Преди пет дена пийнах петдесетина грама с цела фанта, но пак ми докиселя. Та сега съм кисел и неам ищах да черпа и да гледам печално отстрани. Иска ми се и мене да облажи некое гурме с бар и кабаре Що пък не и с бардак? Наздраве за здраве!
Наздраве, Мръни!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, този кокал много оглозган. Дай мръва, бре!!! И вино сипи.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Ми, тия дни у таз година. Въртиш опашле и подлайваш приветствено. Наредила си се за голям кокал и мило мигаш с очички. Джаф-джаф... имам благ нрав. Но модаратурата на клепачи не вярва. Дела трябва да покажеш. Наздраве!
Мечо
Коментар
-
Танурче? Въх, въй ...
Наздраве!
Къде това с модературата? Губи ми се нещо.
Коментар
-
Така ли! Значи си била много лесна, щом си месна. Подметаме ти некой оръфан салам и си на разположение. Дръж се на положение и не падай до "Кучешка радост“. Макар че като гледам как доволно въртиш опашка около модаратурата, може и това да се случи. Наздраве с мезе! Старичка си вече за без мезе.
Наздраве!
Къде това с модературата? Губи ми се нещо.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Мрънкало, таз хубост неземна, де съм надарена е в резултат сал от местните месни специалитети. Със сигурност към 300 години външна намеса не е отметната.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
Коментар