If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Уфффф бе !!!
Относно туй и онуй, НАРОДА го е казал -
Докат туй-онуй, то онуй в туй ... Се, неразбрале..
разбиш лИ ?
...
Чичето почерпи..
.. изметох стълбището
шкембето е врЕло, бирата - ладна...
а капетана ?
...Той, свит е в чаша, и чака фенът на треньорокрадливиячервенофланеленнепечелилкупатадва йсинезнамколкоГОДИНИ англикански отбор !!!
Сряда.
Пия греяна ракия, че да си церя настинката. Затва се омотах и не можех да вдяна още из началото.
Ама, вината из цяло е у 4i40. Мое ли да ги представя така завуалирани нещата!?
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Уфффф бе !!!
Относно туй и онуй, НАРОДА го е казал -
Докат туй-онуй, то онуй в туй ...
Се, неразбрале..
разбиш лИ ?
...
Чичето почерпи..
.. изметох стълбището
шкембето е врЕло, бирата - ладна...
а капетана ?
...Той, свит е в чаша, и чака фенът на треньорокрадливиячервенофланеленнепечелилкупатадва йсинезнамколкоГОДИНИ англикански отбор !!!
Сряда.
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Кви са тези работи дето се пишат за мен..?
След като почерпих кръчмата с ракия, отидох да уважа жената с една кехлибарена течност с мехурчета по средата на чашата........
пп Тнм, тва уважение не е онова " уважение", за което не знам защо си мислиш....
Весел да ви е денят ....
Обърках се. Кажи сега - кое е "тва" и "онова", за което си мислА!?
Наздраве!
Мечо
Кви са тези работи дето се пишат за мен..?
След като почерпих кръчмата с ракия, отидох да уважа жената с една кехлибарена течност с мехурчета по средата на чашата........
пп Тнм, тва уважение не е онова " уважение", за което не знам защо си мислиш....
Шъ ма разплачете бре.....
Ако не Вие, при всички пожения Колето , кът представи сметката......
пп Така им така ме познават 10-12 човека от Форума, дали да не ви поканя на една кръчма....
Махам се от тук , че ще взема да го направя, а неизпълнено обещание не помня да имам в този живот......
До утре ! Отивам да уважа жената....
Обезопасих къщата от падащи предмети. Предупредих и пълноправните членове на домочадието да не се стряскат - не е земетресение! Просто тази вечер на 4i40 е дошла музата да уважи леля.
Наздраве!
Мечо
Коментар