Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Днес ведрият ми характер беше поставен на голямо изпитание. Още малко и щях да си плюя на възпитанието и на образованието и да споделя на една лелка /доста над зрялата възраст/, какви мисли ми минават през главата относно нея, като стоя и 6 часа я гледам как си реди пасианса на компютъра и се нерви като я попитам нещо.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение.... че току-виж е изпил по-малкоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеБе не знам пил ли съм или не съм .... баси ....
Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНаздраве, за негово здраве!
Другото което всяка ДАМА ТРЯБВА ДА ОПИТА,ако не е,е шоколад с червено вино! Страхотен афродизиак е при жените! Сподели ми го една 20-годишна дама преди около година и на всичкото отдолу се оказа самата Истина по Две!
ПС:Без шоколад - важи(винаги) и при мъжете,имам предвид себе си!....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Добър ден на сите! т.е. НАЗДРАВЕ!
То като не се завъртам тъдява и гледам некви закачалки....
Чичо има повод, не знам къф е, ама да иляди!
Убаво, че дамите са винаги тъдява и некси по-така изглежда кръчмата...
Дедо вече си пи аповете, сега ще разтревожи некоя именичка...
Ай убав ден!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАбе сипАхте ли ми Капетан, че забраих .....Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТоа па ...
Я сЕдай !!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение..
Ше зема да си пийна Капетана и ше си тръгна .....
Я сЕдай !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар