Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кръчма "Виртуалната кръчма" (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеАй си капна една гълточка вискенце....
леко ...
Ако ше да се разчуе, от тУк до Ендекато !!!Life won't wait for you.
Коментар
-
Хубава вечер! Който иска - разбира
Armin van Buuren ft. Sharon den Adel - In and Out of Love - http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...8&feature=fvwpThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеПървата интерпретация е коректната или пък е нещо средно между дветеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМи добре. Са да питам друго. НикЪт е АРТ ТЕМИДА в смислъл, че си АРТ в сферата на правото/и с това фотошопче и корелдроуче и новото аватарче/ или си е Артемида?Пък.Last edited by artemida_sofyanska; 19.11.2012, 18:17.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от artemida_sofyanska Разгледай мнениеБенжи колега ми е, лудетина...ако се разберете с Колчи - тя е за теб, а за него ако склони другата "усмивка" от предишен аватар
п.п. "пти шушу" е музата ми на салатитеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНе щипете сервитьорката по дупето!Life won't wait for you.
Коментар
-
IL MONDO CHE VORREI-LAURA PAUSINI - http://www.youtube.com/watch?v=X0aPKraEh6oThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениешаФрантия некФа ще да е - изглежда ми като да съм имал срещи с подобна, че бас държа тая е прекалено маркова и лачена, сигур дори е филмоваLast edited by artemida_sofyanska; 19.11.2012, 16:27.There is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАртемидке, кой е на аватарчиту?
п.п. "пти шушу" е музата ми на салатитеThere is no right way. Only your own way!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАртемидке, кой е на аватарчиту?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Барман, сипи един чай с подобрител, щото съвсем загубих гласа си!
Бандата мноо се кефи, че не мога да викам. Скъсаа са да ми звънят по тела /нарочно/ и да хихикат. Никво уважение към особата ми. Сега замислям пъклени планове как да им отмъстя - няколко пътиПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
Коментар